Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα huawei p8 απο ενα φιλο αγγελιας σε καλη τιμη.Μου γραφει οτι η συσκευη ειναι ολοκανουργια με αυτοκολλητα bar code ζελατινες υστερα απο αντικατασταση Αrvato.

τι παιζει με συσκευη αντικαταστασης?ειναι ολοκαινουργια?η δινουν καμια επισκευασμενη απλα αλλαζουν τα καπακια?η οντως δινουν καινουργια?απλα δεν δινουν το κουτι τους?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σύμφωνα με τη λογική, μάλλον το παιδί μιλάει για συσκευή που αντικαταστάθηκε με καινούργια. Είναι όμως σίγουρο; Ή θα παραλάβεις ένα προβληματικό smartphone; Για να φυλάξεις τα νώτα σου, φρόντισε ο εκάστοτε πωλητής, να έχει μεγάλο αριθμό αξιολογήσεων. 

Δημοσ.

να έχει μεγάλο αριθμό αξιολογήσεων. 

Η να ελενξεις την συσκευη αμα εισαι σιγουρος οτι μπορεις να εντοπισεις καποιο τυχων προβλημα που υπαρχει

Δημοσ.

μου εστειλε φωτο με τη συσκευη και τα αυτοκολλητα.ολα κομπλε.απλα η arvato δινει καινουργια σιγουρα?η επισκευασμενη και λενε οτι ειναι καινουργια?

Δημοσ.

μου εστειλε φωτο με τη συσκευη και τα αυτοκολλητα.ολα κομπλε.απλα η arvato δινει καινουργια σιγουρα?η επισκευασμενη και λενε οτι ειναι καινουργια?

Mπορεις να ρωτησεις το ΙΜΕΙ η καποιο κωδικο της επισκευης και να παρεις τηλεφωνο ο ιδιος για να το διαπιστοσεις!

Σιγουρα κραταν αρχειο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...