Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο δίσκους WD1001FALS και επειδή κάνω αναβάθμιση είπα να  ξεφορτωθώ τον έναν και να τον αλλάξω με έναν 2 ΤΒ external.

Τον τσεκάρω στο HDD sentinel πριν τον ανεβάσω σε αγγελία και ενώ μου βγάζει 100 % επιδόσεις και 100 % υγεία μου βγάζει το μήνυμα "Προβλήματα προέκυψαν ανάμεσα στην επικοινωνία του δίσκου και του host". 

Τι σημαίνει αυτό ; Είναι χαλασμένος ο δίσκος ; Σχεδιάζω να τον βάλω σε αγγελία και δεν θέλω κάποιος να μου ρίχνει μπινελίκια ότι του πούλησα σκάρτο πράμα. Καλύτερα να τον κρατήσω ακόμα και αν δεν τον χρειάζομαι πια.

Δημοσ.

Λογικά το συγκεκριμένο μήνυμα ειναι οτι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο καλώδιο ή στην sata που ειναι ο δίσκος , δοκίμασε ενα αλλο καλώδιο και αλλη sata θύρα , αν σου βγάζει το ίδιο δοκίμασε το και σε ενα αλλο pc

Δημοσ.
Το δοκίμασα σε άλλο PC και με άλλο το ίδιο βγάζει όμως, αλλά από ότι διάβασα αν το SMART καταγράψει μια φορά κάτι το "κρατάει" οπότε δεν υπάρχει τρόπος να κάνει reset. Πάντως επιδόσεις και health μου βγάζει 100 % άρα να υποθέσω ότι σαν δίσκος είναι ΟΚ?
Δημοσ.

Σαν δίσκος δεν έχει πρόβλημα αυτο που σου βγάζει το ειχα και εγώ σε καποιον δίσκο αλλα δεν ειχε ποτέ θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...