hyperspaced Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Η μουσική είναι ποιότητας FLAC και "κατεβάσιμη" ;
orgixmh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Θα γινόμουν μέλος σε τέτοιου είδους υπηρεσίες streaming μουσικής ΑΝ είχα απεριόριστα data σε εκλογικευμένες τιμές από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Τα έχεις όλα on the fly και απόλυτα νόμιμα. Θεωρώ λοιπόν ότι οι τιμές αυτές είναι πολύ καλές για τους λαούς πολιτισμένων κρατών που μπορούν να απολαύσουν το full potential τέτοιων υπηρεσιών. Και στη μπανανία να έρθουν λοιπόν, τσάμπα κόπος κατά τη γνώμη μου. και φυσικά οι λαοί που αναφέρεις απολαμβάνουν μισθούς πολλαπλάσιους από τους Ελληνικούς, έτσι το πραγματικό κόστος των 15$ μεταφράζεται σε λιγότερα από 5$ σε σχέση πάντα με τα Ελληνικά δεδομένα. Αν και γενικότερα είμαι αντίθετος με την μίσθωση-πώληση πνευματικών δικαιωμάτων, οφείλω να ομολογήσω ότι η προσφορά της Google είναι αρκετά καλή για ένα Αμερικάνο πολίτη. Για τους υπόλοιπους και εμένα μαζί που παίρνουμε 300~1000 ευρώ τον μήνα και πληρώνουμε τα 400 σε ρεύμα, ενοίκιο ίντερνετ και πάγια, σηκώνουμε το πειρατικό λάβαρο ψηλά μέχρι να καταλάβουν ότι αδυνατούμε να τα πληρώσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα