panoutsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα υπαρχει περιπτωση να σερνεται ο υπολογιστης με υγεια δισκου 96% απο hard disk sentinel?? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από panoutsi
mr.angelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπα αποκλιετε ,εχει καταστραμενους τομεις? παντος εγω εχω 100 υγεια ακομα και με 15 φορματ
panoutsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μπα αποκλιετε ,εχει καταστραμενους τομεις? παντος εγω εχω 100 υγεια ακομα και με 15 φορματ εχει 2 εβαλα και φωτο!
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα υπαρχει περιπτωση να σερνεται ο υπολογιστης με υγεια δισκου 96% απο hard disk sentinel?? Και βέβαια. Μπα αποκλιετε ,εχει καταστραμενους τομεις? παντος εγω εχω 100 υγεια ακομα και με 15 φορματ Και;
panoutsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και βέβαια. Και; δεν εξηγειται αλλιως τετοιο κολλημα δεν εκανε ποτε ετσι..δηλαδη ειμαι για δισκο?
άδικος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 δεν εξηγειται αλλιως τετοιο κολλημα δεν εκανε ποτε ετσι..δηλαδη ειμαι για δισκο? Δε μπορώ να ξέρω αν τα κολλήματα οφείλονται σίγουρα στο πρόβλημα του δίσκου, απλά σου απάντησα πως υπάρχει περίπτωση να οφείλονται εκεί. Μπορεί να συμβεί δηλαδή και δεν είναι σπάνιο. Δεν είναι σε τραγική κατάσταση ο δίσκος βέβαια. Ρίξε και 3η καρτέλα για καλύτερη εικόνα.
Kostas93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 τα έχει τα χρονάκια του βέβαια ο δίσκος. παρακολούθα τον λίγο και τις επόμενες ημέρες να δεις πως θα πάει απο υγεία.
panoutsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δε μπορώ να ξέρω αν τα κολλήματα οφείλονται σίγουρα στο πρόβλημα του δίσκου, απλά σου απάντησα πως υπάρχει περίπτωση να οφείλονται εκεί. Μπορεί να συμβεί δηλαδή και δεν είναι σπάνιο. Δεν είναι σε τραγική κατάσταση ο δίσκος βέβαια. Ρίξε και 3η καρτέλα για καλύτερη εικόνα. το S.M.A.R.T εννοεις?τι αλλο θα μπορουσε να φταιει απο format ουτε μια εβδομαδα δεν εχω που τ εκανα τα έχει τα χρονάκια του βέβαια ο δίσκος. παρακολούθα τον λίγο και τις επόμενες ημέρες να δεις πως θα πάει απο υγεία. ναι ειναι φρεσκος χαχα το θεμα ειναι οτι δεν εκανε ετσι ο υπολογιστης!!
panoutsi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι το s.m.a.r.t.Sorry για τ φωτο κινητου αλλα ουτε το lightshot μπορω να εγκαταστησωΕπισης μια αντιγραφη απο δισκο σε δισκο παω να κανω και παταω να ανοιξω οντερνετ και κολλαει μεχρι αηδιας Ναι το s.m.a.r.t.Sorry για τ φωτο κινητου αλλα ουτε το lightshot μπορω να εγκαταστησω Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από panoutsi
EddieObscurant Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 αν φταιει ο δίσκος για τα κολλήματα, αυτά οφείλονται στους αδυναμους τομείς / pending sectors . Aν μπορεις να μεταφέρεις κάπου αλλου τα δεδομενα του, write zeros με κάποιο πρόγραμμα, πχ seatools ώστε να τα μαρκαρει σαν bad sectors και να μην τα χρησιμοποιει, ή γενικά αδειασε τον και ξαναγεμισε τον ώστε να τα μαρκαρει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα