Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλος που στήνει σύστημα με i5 έχει φάει κόλλημα με δαύτες :-D . Ξεκινάμε από το ότι λογικά πάει σε 2*8GB. Για πείτε γνώμες αν αξίζουν και που να κινηθεί όσον αφορά τα CL / MHz ?

Δημοσ.

Στο skroutz βλεπω αυτες:

https://www.skroutz.gr/s/7299999/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR4-2666MHz-CMD16GX4M2A2666C15.html

και

https://www.skroutz.gr/s/7299994/Corsair-Dominator-Platinum-16GB-DDR4-3000MHz-CMD16GX4M2B3000C15.html

Μικρη η χρηματικη διαφορα αναμεσα τους οποτε παει στα 3000mhz..

Αποψη μου:

Δεν αξιζει τοσα λεφτα εκτος αν ειναι <οπτικος> τυπος..Τις θελει δλδ για την ομορφια τους..Μπορει να παρει αλλη μαρκα η αλλο μοντελο στα ιδια mhz-gb με αρκετα λιγοτερα λεφτα..

• Like 3
Δημοσ.

Αποψη μου:

Δεν αξιζει τοσα λεφτα εκτος αν ειναι <οπτικος> τυπος..Τις θελει δλδ για την ομορφια τους..Μπορει να παρει αλλη μαρκα η αλλο μοντελο στα ιδια mhz-gb με αρκετα λιγοτερα λεφτα..

Του το είπα αλλά δεν χαμπαριάζει :-D . Έχει βει και το κιτ που αλλάζει ή ενισχύει το χρώμα κάτι τέτοιο. Για δώσε και μια εναλλακτική γιατί βλέπω έχεις ήδη Ζ170 σύστημα.

Δημοσ.

Του το είπα αλλά δεν χαμπαριάζει :-D . Έχει βει και το κιτ που αλλάζει ή ενισχύει το χρώμα κάτι τέτοιο. Για δώσε και μια εναλλακτική γιατί βλέπω έχεις ήδη Ζ170 σύστημα.

DDR3 Dominator έχω και έχουν άσπρα led. Δεν ξέρω αν υπάρχουν και Dominator που να κάνουν αυτό που λέει. Και η δική μου άποψη είναι τσάμπα χρήματα. Να προσπαθήσει να βρει μνήμες στο χρώμα της μητρικής.

Δημοσ.

Αφού έχει φάει κόλλημα με αυτές εμείς τι να πούμε?

Για Mhz,cl κτλ ισχύει ότι και στις υπόλοιπες μνήμες ddr3, ddr2, ddr!

Ούτε καν την μητρική δεν έχουμε / ξέρουμε.

Δεν καταλαβαίνω και τόσο το νόημα του θέματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...