sir_platanight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα,αγορασα πριν απο περιπου ενα μηνα ps4 και ξεκινησα να παιζω online προ.Τον πρωτο καιρο δεν ειχα θεμα αλλα πριν απο καμια εβδομαδα μου εκανε 2 αποσυνδεσεις και ειχα και lag.πηρα στον οτε και εδωσα βλαβη γιατι θεωρησα πως κατι καλο μπορει να γινει απο αποψη ταχυτητας..ελαβα μηνυμα την επομενη μερα οτι εγιναν οι απαραιτητοι ελεγχοι και οτι η γραμμη μου ειναι οκ..απο εκεινη την μερα καθυστερουσε αρκετα να μπει στο παιχνιδι και αρχισα να ψαχνω τι μπορει να φταιει..εκανα σημερα λοιπον ενα τεστ στην συνδεση του ps4 και μου βγαζει το εξης μηνυμα "the router in use might not support IP packet fragmentation".Το εψαξα λιγο και αλλοι λενε φταιει το ρουτερ αλλοι ο ISP..εκανα ενα reset στο router αλλα τιποτα!!πριν τις διαδικασιες που εκανε ο ΟΤΕ ολα ηταν σουπερ..δεν εβγαζε τετοιο μηνυμα!προσπαθησα να συνδεθω ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματα..τι μπορει να φταιει ρε παιδια?δωστε τα φωτα σας...σε ελληνικο φορουμ δεν βρηκα καποια απαντηση..εχω το ZTE H108NS.Ευχαριστω
soteras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπον κανε το εξης. 1)Αποσυνδεσε τελειως ρευμα και λα τα αλλα καλωδια του ρουτερ 2)Βαλτο σε σακουλα 3)Πας στο κοντινοτερο καδο ανακυκλωσης συσκευων 4)Το πετας με με λυσα και θυμο για οτι σου εκανε 5)Αγοραζεις ενα ρουτερ του 20 αρικο το πιο απλο 6)Το συνδεεις 7)WOW τεραστια διαφορα με μηδεν θεματα
sir_platanight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εισαι σίγουρος ότι ειναι το ρουτερ???
soteras Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το 99% των χρηστων του συγκεκριμενου μοντελου με το που το πεταξανε στα σκουπιδια ειχαν αποτελεσμα αυτο εχει χιλια θεματα με 20 λεπτα σερφαρισμα αρχιζει και μπουκωνει και σου καταστρεφει το νετ,αλλοι το ασυρματο ή το ενσυρματο κανει νερα του αλλου επεφτε καθε 20 λεπτα το νετ και αλλα πολλα δοκιμασε με ενα αλλο και θα δεις
sir_platanight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μίλησα με ΟΤΕ και τους είπα να μου κάνουν αντικατάσταση εξοπλισμού..για να δουμε με το καινούριο!!αμα ειναι και αυτο χάλια θα πάω να πάρω αλλο!!αλλα γενικά που ψάχνω σε φόρουμ το έχουν πάθει και με επώνυμα ρουτερ!!!
sir_platanight Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τα ίδια...άλλαξα ρουτερ και δεν άλλαξε τίποτα!!!
sir_platanight Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά κανεις δεν ξέρει??
pananton Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, η γραμμή φίλε είναι μια χαρά τουλάχιστον σε μένα... το θέμα είναι το router...πολλοί έχουν θέματα...ήδη σκέφτομαι την αγορά ενός νέου δικής μου επιλογής..δυστυχώς εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν τα ξέρω καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 α. το zte ειναι σιγουρα για πεταμα.αλλα μην το πετας το ζητανε πισω. β.αν σου δωσαν παλι zte οκ το χασαμε το παιχνιδι. εκτος αν σου εδωσαν το speedport entry 2i που οκ ειναι zte αλλα καλυτερο. γ.ζητα fast path για καλυτερο ping.δεν θα λυσει το θεμα αυτο αλλα θα εχεις πιο στρωτο gaming. δ.κλεισε οτι firewall υπαρχει στο router και κανε ειτε port forward για το ps4 για το παιχνιδι ειτε dmz για να ανοιξουν ολα τα ports για το ps4. ε.κλεισε την αυξημενη ασφαλεια της οτενετ. https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/-/support/hot-topic/1360162;jsessionid=9C55DF4170235D40C40D9128D9AEF5F4.node4_1_OTEGR το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, η γραμμή φίλε είναι μια χαρά τουλάχιστον σε μένα... το θέμα είναι το router...πολλοί έχουν θέματα...ήδη σκέφτομαι την αγορά ενός νέου δικής μου επιλογής..δυστυχώς εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν τα ξέρω καλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά υπαρχει sticky topic για αγορα adsl/vdsl router.
swordbat Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) IP packet fragmentation αλλάζει αν ζητήσεις στον πάροχο να σε βάλουν στο dslam σε data κάρτα και όχι σε voice μόνο σε adsl συνδέσεις σε vdsl σε βάζουν σε data κάρτα έτσι και αλλιώς το speedport 2i απλός το προσπέρνα Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από swordbat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα