Προς το περιεχόμενο

zte blade a460 vs lumia 535

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το zte a460
μιας και δεν υπαρχουν πολλα θεματα για τη συγκεκριμενη συσκευη και φοβαμαι μηπως αποδειχθει πατατα...
εχει βγαλει προβληματα το συγκεκριμενο?
ρωταω γιατι συντομα θα μου ρθει επιδοτηση για το κινητο και σκεφτομουν να ξανα προτιμησω την ZTE μιας και το blade πρωτης γενιας το χω ακομα
και ειναι λειτουργικοτατο μετα απο 5χρονια σαν κυρια συσκευη! (αν δεν εσπαγε η οθονη δεν θα το αλλαζα ακομα)

ειμαι μεταξυ αυτου και του microsoft 535 το οποιο βλεπω οτι εχει βγαλει αρκετα προβληματα στους χρηστες του...

ευχαριστω

Δημοσ.

το 535 στα λεφτα του δεν εχει καποιο τοσο αξιολογο αντηπαλο σε android.είναι τοσο σμουθ η λειτουργια του που θα εισαι ευχαριστιμενος.το εχω και δεν μου εχει βγαλει πρόβλημα ουτε με την οθονη που εχει αναφερθεί .

Δημοσ.

το 535 στα λεφτα του δεν εχει καποιο τοσο αξιολογο αντηπαλο σε android.είναι τοσο σμουθ η λειτουργια του που θα εισαι ευχαριστιμενος.το εχω και δεν μου εχει βγαλει πρόβλημα ουτε με την οθονη που εχει αναφερθεί .

Aυτο με την οθονη που λενε πως δεν ανταποκρινεται στο αγγιγμα ειναι συκγεκριμενη παρτιδα απο οτι εχω δει. Δεν ειναι γενικως ολα τα 535 ετσι.

Δημοσ.

το φοβαμαι ειναι η αληθεια γιατι ειμαι επαρχια και λογικα οτι κομματια εχουν στο καταστημα της cosmote θα ειναι παλια στοκ..

απο την αλλη και για το blade δεν βρισκω κατι αλλα η αληθεια ειναι οτι τα κινητα της zte δεν βγαζουν προβληματα

και μαλλον το συγκεκριμενο ειναι παρομοιο με το blade L3

απο εκει και περα το κινητο το θελω για browsing με opera minι (ακομα και για το fb), wifi cracker, youtube, photο

gps σπανια και τελος κανα stream μεσω εφαρμογων twitch κτλπ

παιχνιδια δεν παιζω

θα ελεγα οτι με τετοιες απαιτησεις το low end blade θα με καλυπτε 2 χρονια ανετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...