Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση ιστοσελίδας στο server...

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά....

Έφτιαξα πρόσφατα μια ιστοσελίδα για κάποια ενοικιαζόμενα,για ένα φίλο.Χωρίς να έχω ασχοληθεί πιο παλιά με το ζήτημα,προέκυψε η εξής απορία.Αν δείτε στο http://www.moutzouris.tk και μπείτε στο booking,θα δείτε πίνακες με κουτιά(checkboxes).Το θέμα είναι απλό.Ο φίλος μου θέλει να τσεκάρει τα κουτιά και μετά να σώζει τα τσεκαρισμένα στο δίκτυο,οπότε οι πελάτες να ξέρουν ποιά δωμάτια είναι διαθέσιμα.Όμως δεν ξέρει απο υπολογιστές,οπότε δε μπορεί να χρησιμοποιήσει frontpage ή ftp κτλ.

Απλά θέλω να του φτιάξω ένα login(το οποίο είναι εύκολο),οπου όμως θα αποθηκεύει στο server(otenet) τις αλλαγές που κάνει,χωρίς τη χρήση άλλου προγράμματος.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα....Περιμένω γνώμες...

ΥΓ.Προφανώς χρειάζεται κάτι ανάλογο με τη σελίδα της insomnia?Δηλαδή εγώ τώρα έγραψα ένα νέο μήνυμα και ουσιαστικά τροποίησα τη σελίδα,με το να ποστάρω...???Ευχαριστώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Protasi moy tha itan, eite na toy ftia3eis kapoioa scripts ta opoia tha trexoyn stin dikia toy selida kai tha parametropoioyn tin kyria selida toy server, eite na toy kaneis ena mathimataki sto ftontpage gia na mporei na to kanei monos toy..

Telos, tha mporoyses na baleis ena txt file sto opoio tha apothikebeis kapoioes metablites oi opoies tha parametropoioyntai apo ton manager me to login kai tha einai readonly apo tin main selida

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...