kosegdit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, από χθες έχω το εξής πρόβλημα στο σύστημα της υπογραφής μου. Συνεχώς ακόμα και όταν το σύστημα είναι σε idle κρασάρουν οι drivers της κάρτας γραφικών. Η οθόνη αναβοσβήνει μια φορά και τα Windows 10 μου βγάζουν το ανάλογο μήνυμα ότι οι drivers έκαναν fail και επανήλθαν επιτυχώς. Μερικές φορές μάλιστα η οθόνη δεν ανάβει ξανά, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνω reset. Η κάρτα γραφικών τρέχει σε default ρολόγια. Δοκίμασα να σβήσω όσο καλύτερα μπορούσα τους drivers και έπειτα πέρασα τους τελευταίους της Nvidia. Αυτό βέβαια δεν μπόρεσα να το κάνω με DDU μέσα από safe mode, λόγω του ότι έχω usb keyboard και αρνείται να ανοίξει το safe mode με το F8. Έβαλα να παίξω για 3 ώρες Assasin's Creed Rogue, και όλα δούλευαν ρολόι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Παρατήρησα την συμπεριφορά του MSI Afterburner μετά από ένα crash και είδα την παρακάτω εικόνα. Βλέπω ότι την ώρα που σκάνε οι drivers έχω τρελά νούμερα σε gpu usage και gpu power. Καμία ιδέα κανείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Aυτό βέβαια δεν μπόρεσα να το κάνω με DDU μέσα από safe mode, λόγω του ότι έχω usb keyboard και αρνείται να ανοίξει το safe mode με το F8. Τρέξε το DDU σε normal mode, βγάζει pop-up window που προτείνει να κάνει το clean σε safe mode, πατάς YES, κάνει restart και σε βάζει μόνο του σε safe mode χωρίς να πατήσεις F8... 1
kosegdit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μου βγάζει αυτό: και στην συνέχεια αν πατήσω OK με πάει εδώ: Να το κάνω από εκεί; Χθες πάντως που έβγαλα manual τους drivers, πέρασαν τα Windows μόνα τους μετά το restart κάποιους προηγούμενους και στην συνέχεια πέρασα εγώ με clean install τους τελευταίους, αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Dafuq, σε μένα βγάζει prompt με Yes/No για το αν θέλω να το τρέξω μέσω Safe Mode (ή κάτι παρόμοιο), πατάω Yes και κάνει αμέσως restart για να μπει μόνο του σε Safe mode.... Για δοκίμασε με "Run as Administrator"...
kosegdit Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είχα κατεβάσει αρχαία έκδοση, σαν μερακλής και στραβάδι που είμαι. Κατέβασα το τελευταίο και κάνει όπως λες. Κάνω τώρα το restart, μετά uninstall σε safe mode και στα καπάκια clean install τους τελευταίους drivers. Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα ενημερώσω πάλι με το τι έγινε. edit: Έγιναν όλα αυτά. Μόλις έκανα restart και για την ώρα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια να πω την αλήθεια, και για αρκετή ώρα πριν φαινόντουσαν όλα εντάξει. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια. Αν εμφανιστεί το πρόβλημα ξανά, θα ποστάρω εδώ να δούμε τι άλλο μπορεί να είναι. 2
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το παθαινει και μενα μια στο τοσο. Οσο και αν δοκιμασα να αλλαξω drivers και τα λοιπα, αν το ξεκινησει το παιχνιδι αυτο κραταει για μια βδομαδα και μετα ολα μια χαρα για κανα μηνα. Μετα παλι τα ιδια. (Πλεον φανταζομαι οτι η καρτα μου απλως εχει αρχισει να τα παιζει και σιγα σιγα θα ειναι για πεταμα..)
Sog96Ch Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εχω το ιδιο προβλημα με την 560 ti αλλα δεν φτιαχνει με τιποτα σε εμενα ειτε κανω clean unistall με το DDU και μετα τους περασω πολλες φορες το παθαινω ακομα και σε browsing (τρ χρησιμοποιω αλλο υπολογιστη) λετε να τα εχει παιξει η καρτα μου; (σκεφτομαι να παρω καινουργια για αυτο τον λογο)
vatanen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Για δοκιμαστε και πιο παλιες εκδοσεις drivers. Και εμενα μου εκανε τα ιδια (βεβαια οταν ημουν στο παιχνιδι παντα και οχι σε idle) αλλα μετα απο καποιες ενημερωσεις εστρωσε. Μετα εκανα την εξυπναδα να ενημερωσω drivers παλι και ξαναεπαθα τα ιδια οποτε γυρισα στην εκδοση που δουλευε Ειμαι με GTX 660
driftingcris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Και ένως φίλου η 9800gtx+ το έκανε αυτό. Βέβαια πήγε σε αλλη(380χ) Αλλά σε περιπτωση που βρεθεί κάποια λύση θέλω να είμαι εδώ να την δω
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για να μην ανοιξω αλλο θεμα να κανω μια ερωτηση αν σας δουλευει το geforce experience. Χθες εβαλα οδηγους μιας και αλλαξα καρτα γραφικων, φυσικα βγαζοντας τους παλιους και το εν λογω utility μου βγαζει μηνυμα λαθους λέγοντας μου να απενεργοποιησω το antivirus το οποιο κατα την εγκατασταση το ειχα απενεργοποιημενο. Σας έχει τύχει? να το κατεβασω και να το βαλω ξεχωριστα? Σας ευχαριστω προκαταβολικα υ.γ.ειχα διαβασει οτι ειναι για τα πανηγυρια το geforce exp για να ειμαι ειλικρινης και το εβγαλα.
michael92 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν και καθυστερημένα, δες αν έχεις whitelisted το afterburner στο firewall καθώς και τα admin rights. Καμιά φορά το σύστημα μπλοκάρει το afterburner και προκαλεί κρασαρίσματα. Εάν ούτε αυτό δουλέψει, δοκίμασε επίσης να το απεγκαταστήσεις για 1-2 μέρες και δες αν συνεχίζονται τα crashes. Προσωπικά το afterburner μου δημιουργούσε πολύ περισσότερα προβλήματα από τα προτερήματα (custom fan profile κλπ) και το σούταρα
kosegdit Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ και μια βδομάδα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μετά και την σωστή αναβάθμιση των drivers με το DDU. Το γράφω ενημερωτικά, μιας και το νήμα είναι ακόμα ζωντανό. 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αν και καθυστερημένα, δες αν έχεις whitelisted το afterburner στο firewall καθώς και τα admin rights. Καμιά φορά το σύστημα μπλοκάρει το afterburner και προκαλεί κρασαρίσματα. Εάν ούτε αυτό δουλέψει, δοκίμασε επίσης να το απεγκαταστήσεις για 1-2 μέρες και δες αν συνεχίζονται τα crashes. Προσωπικά το afterburner μου δημιουργούσε πολύ περισσότερα προβλήματα από τα προτερήματα (custom fan profile κλπ) και το σούταρα Έκανα απεγκατάσταση το geforce experience το κατέβασα ξεχωριστά και δουλέυει ρολόι. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα