Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Eννοειται οτι παει υποχρεωτικα τετραδα και δεν γινεται να παρεις ενα - αρα μην ελπιζεις σε κανενα λαγωνικο. Αντι για 52€ θα πρεπει να γραφουμε τελικη τιμη 208€ η τετραδα (αν βγαινει τοσο). Αυτο λεω. Κανε λοιπον την "διορθωση" αυτη αν θες. (βλεπω πουληθηκε ενα κομματι οση ωρα μιλαμε, μην την πατησει κανενας συμφορουμιτης που δεν γνωριζει ισοτιμια λιρας-ευρω και δωσει 70 ευρω νομιζοντας οτι εδωσε 52...)
teodor_ch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μίλα λίγο ξεκάθαρα δεν κατάλαβα τιποτα το ουσιαστικό. Αν μπορώ πάντα υποθετικά να εχω 10% παραπάνω κατανάλωση αλλά να πετυχαίνω το επιθυμητό αποτέλεσμα σε λιγο παραπάνω απο τον μισο χρονο που θα κάνει ο μικρός είμαι ικανοποιημένος. Ειναι για τετράδα με τα μεταφορικά όπως και το θέμα. Συνήθως η υπερδιαστασιολόγηση είναι λάθος. Με το ίδιο σκεπτικό σου απάντησα και εδώ. Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα πάρε το μεγάλο ή ακόμα μεγαλύτερο. Αν σε ενδιαφέρει η οικονομία για κάτι που θα δουλεύει όσους μήνες έχετε υγρασία πάρε το μικρότερο δυνατό.
drdedus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Από αυτό που έβαλες να διαβάσω κατάλαβα ότι καλό ειναι να έχουμε μια προσαύξηση 10-30%. Πολύ ωραίο μου άρεσε αυτο το άρθρο. Αλλά το ερώτημα παραμένει αν προχωρήσω με τον μεγαλο μεγαλο πόσο μπορώ να πληρώσω την ταχύτητα σε average συνθήκες. 10% ,30% η μήπως και παραπάνω κατανάλωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα