Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεις λαθος γιατι την apple ουτε που τη νοιαζει ποσα θα πουλησει. Την νοιαζει ομως να πουλαει το brand name της στο ακριβοτερο προϊον. Εννοειται πως ουτε εγω και κανενας που ξερει που πανε τα τεσσερα δεν θα το παρει αυτο το εκτρωμα. Ομως συγκεκριμενο target group σιγα μην ψαξει αλλου, και σιγα να μην το παρει απο το ebay. Αυτο το 5-10% των χρηστων που ομοιως εχουν παρει iphone απλα επειδη "ειναι το καλυτερο".

Δημοσ.

θα βρεθεί κόσμος να το αγοράσει, αλλα να είστε σίγουροι ότι όταν βγει η νέα γενιά, αν βγει, θα αλλάξει ριζικά τον σχεδιασμό, απλά δε θέλει να παραδεχτεί το πόσο κακόγουστο το έκανε τώρα.

Δημοσ.

Asus και LG τρολλάρουν στο Twitter.

Και διάφοροι τρολλάρουν την Asus με τα σχόλια από κάτω :devil:

Αυτές οι κόντρες έχουν πλάκα αν και είναι ψιλό-ηλίθιες.

CV0w5l7U8AAX_PG.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Και να φανταστώ πως αν πας στον Όλυμπο το πρώτο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου θα είναι το iphone.

x0axa0

Δημοσ.

Και διάφοροι τρολλάρουν την Asus με τα σχόλια από κάτω :devil:

Αυτές οι κόντρες έχουν πλάκα αν και είναι ψιλό-ηλίθιες.

https://twitter.com/JonyIveParody/status/654272912304828416

CV0w5l7U8AAX_PG.jpg

Όταν είδα την φωτο με το αμάξι πνίγηκα απο τα γέλια

Χαχαχαχχχαχχα

Είναι απίστευτη

Respect σε αυτόν που την έφτιαξε

• Like 2
Δημοσ.

το κινητο ηδη ειναι βαρυ πολυ μαλιστα μετα το alu 7000, οποτε δε σηκωνε αλλη παχυνση δεν ειναι αγελαδα. επισης επειδη ειχα στα χερια μου ολα τα iPhone και τωρα το 6s plus, η διαρκεια της μπαταριας ειναι σχεδον ιση μ αυτη του προκατοχου του 6 plus. καλημερα σας. οσο για τη θηκη της Apple ειναι πραγματι κακογουστη αν οχι αχρηστη για πολλους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Tim Cook υπερασπίζεται το σχεδιασμό της Smart Battery Case

Αλήθεια; Περίμενα ότι θα έλεγε ότι θα πάει "a-πάτο" και θα μας παρότρυνε να αγοράσουμε κάτι άλλο...

Αναπάντεχη είδηση...

Το μόνο που μπορεί να σημαίνει είναι ότι κατάλαβε τη βλακεία και βγήκε η ίδιος να το στηρίξει, μήπως και ξεφορτωθούν το stock...

Επεξ/σία από Jophiel
  • Like 1
Δημοσ.

Δουλεύει το iphone στον Ολυμπο;

Σήμα καμπάνα;

Αν βάλεις τη θήκη και το κρατάς με το "σωστό τρόπο" πιάνει τέλεια... :-D :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι φίλε μου στο χιόνι , στο οροπέδιο των Μουσσών ....

Επίσης το βάρος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ... Επίσης αν ήμουν ανωργάνωτος θα ήμουν απλά νεκρός...Κάνε την δικιά σου δοκιμή ..

35E ηλιακός φορτιστής 3800mah που φορτίζει μέχρι και την Sony HDR μου. Και έχει μέγεθος Nokia Ν8, ποια είναι η δικαιολογία σου? Τα ίδια και τα ίδια, τότε με την ΙΒΜ και τους υπερβολικά ακριβούς υπολογιστές τώρα με την apple. Τι και αν ειναι μάπα το προϊόν που έβγαλε ο Τιμ έχει χειρότερη σχέση ποιότητας/τιμής , σε σχέση με τα υπόλοιπα 99,99999% που κυκλοφορούν στην αγορά? Είναι Apple. Τι και αν ο messi η ο Ronaldo έκαναν μαλακίες σε ένα παιχνίδι... είναι messi και ronaldo, ας μπαλώσω την κάθε βλακεία που με πετάν στην μάπα μόνο και μόνο επειδή την έχω δει εκπρόσωπος του κοινωνικού τμήματος της εταιρίας. Τουλάχιστον αν σε πλήρωναν για να λες εσύ και οι υπόλοιποι παπαγίτσες, θα έλεγα εντάξει. Βρε άντε ξυπνάτε λίγο λίγο μπας και πάει μπροστά η αγορά.!!!!

Δημοσ.

35E ηλιακός φορτιστής 3800mah που φορτίζει μέχρι και την Sony HDR μου. Και έχει μέγεθος Nokia Ν8, ποια είναι η δικαιολογία σου? Τα ίδια και τα ίδια, τότε με την ΙΒΜ και τους υπερβολικά ακριβούς υπολογιστές τώρα με την apple. Τι και αν ειναι μάπα το προϊόν που έβγαλε ο Τιμ έχει χειρότερη σχέση ποιότητας/τιμής , σε σχέση με τα υπόλοιπα 99,99999% που κυκλοφορούν στην αγορά? Είναι Apple. Τι και αν ο messi η ο Ronaldo έκαναν μαλακίες σε ένα παιχνίδι... είναι messi και ronaldo, ας μπαλώσω την κάθε βλακεία που με πετάν στην μάπα μόνο και μόνο επειδή την έχω δει εκπρόσωπος του κοινωνικού τμήματος της εταιρίας. Τουλάχιστον αν σε πλήρωναν για να λες εσύ και οι υπόλοιποι παπαγίτσες, θα έλεγα εντάξει. Βρε άντε ξυπνάτε λίγο λίγο μπας και πάει μπροστά η αγορά.!!!!

Βάλε κανένα λινκ αν μπορείς φίλε μου :)

• Like 1
Δημοσ.

Τον Cook τον είχα σε εκτίμηση, άρχισε να τα χαλάει όμως, σύμφωνα με τα όσα λέει όποιος δεν φορτίζει κάθε μέρα το κινητό του είναι καταδικασμένος να πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να πάρει ένα εξαιρετικό κινητό και μετά να πάρει μια καμήλα θήκη για να το κάνει να μην βλέπεται!

Η θήκη είναι άσχημη είτε από μπροστά είτε από πίσω, φυσικά δεν υποχρεώνει κανένα η apple να την αγοράσει αλλά δεν το σώζει ο CEO με τίποτα αυτό το iχάλι.

• Like 1
Δημοσ.

so ,επίσημα η Apple θέτει υποψηφιότητα για το club Blackberry - Nokia

Τα κινητά της Apple δεν θα πέσουν τόσο εύκολα, σε αντίθεση με τα Mac που έχουν ένα μέσο ποσοστό στην αγορά λόγω ποιότητας και λειτουργικότητας, στα κινητά η Apple έχει καταφέρει να φτιάξει μια μόδα με σήμα το μηλαράκι, δεν αντιλέγω οτι τα iPhone είναι ασφαλή και λειτουργικά αλλά από το 6 και μετά τα χάλασαν τα κινητά αφάνταστα και άμα το 7 έχει τα ίδια χάλια, πάλι θα πουλάει αλλά σε αυτούς/αυτές που το θέλουν για την μόδα και όχι για την χρησιμότητα και την διάρκεια της μπαταρίας. (Σημείωση: πριν μου την πέσετε οι Apple Fans, μετά από τρία-τέσσερα χρόνια χρήσης του iPhone 4s/5/"6" το πούλησα και γύρισα σε Huawei P8 αλλά σε κατηγορία υπολογιστή και Tablet δεν την αλλάζω την Apple)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...