Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κύριος Cook θα έπρεπε πριν εγκρίνει αυτή την παπαριά να ρωτήσει τον εαυτό του στον καθρέφτη:

"-Εφηύραμε και κατασκευάζουμε μια μοναδική συσκευή που κατέκτησε τον κόσμο. Θα ενέκρινε αυτή τη θήκη ο Steve Jobs ή θα μας είχε εκπαραθυρώσει όλους με μια γερή κλωτσιά εκεί που πρέπει?"

Κακά τα ψέματα επι εποχές Jobs τα iPhone ήταν πανέμορφα, πρακτικά και γρήγορα! Το τελευταίο iPhone που προφανώς είχε περάσει από την έγκριση του Jobs ήταν το 5 επίσης πανέμορφο. Ευτυχώς υπάρχουν εταιρίες που κρατάνε τα καλά όμοια Design όπως η Huawei και έχουμε και μία εναλλακτική. 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου η εισαι fan boy με την κακη εννοια η εισαι λιγο ανοργανωτος οταν πας στον Ολυμπο. Η θηκη ειναι μη πρακτική (και πολυ πολυ ασχημη) και με τα ιδια λεφτα παιρνεις ΔΥΟ (2) πολυ μεγαλυτερο powerbank, απο τοπ εταιρια του χωρου. Δεν αμφισβήτησε κανενας τη χρησιμοτητα μιας τετοιας θηκης/ιδεας...το θεμα ειναι οτι ο κυριος Τim γελοιοποιειται με αυτα που λεει και ζηταει. Η απορια ολων ειναι: αφου η μπαταρια του κινητού κραταει 10-12 ωρες, γιατι δεν το εφτιαξε 2 χιλιοστα πιο παχυ, να κραταει 2-3 μερες, αντι να προσπαθει να μπαλωσει με τον πιο προχειρο τροπο, το μεγαλυτερο προβλημα του iphone τα τελευταία 5 χρονια;

Συμφωνώ και εγώ ότι είναι άσχημη η θήκη, Αλλά ποιος είπε ότι η μπαταρία του iPhone κρατάει 10-12 ώρες? Ανεβοκατέβηκα τον Όλυμπο σε 10 ώρες με full χρήση gps και η μπαταρία ήταν γύρω στο 40% αν θυμάμαι καλά (iPhone 6 plus).

Επίσης με συχνή χρήση GPS μέσα στην ημέρα, το βράδυ πριν κοιμηθώ είναι περίπου στο 30%.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ ότι είναι άσχημη η θήκη, Αλλά ποιος είπε ότι η μπαταρία του iPhone κρατάει 10-12 ώρες? Ανεβοκατέβηκα τον Όλυμπο σε 10 ώρες με full χρήση gps και η μπαταρία ήταν γύρω στο 40% αν θυμάμαι καλά (iPhone 6 plus).

Επίσης με συχνή χρήση GPS μέσα στην ημέρα, το βράδυ πριν κοιμηθώ είναι περίπου στο 30%.

Εδώ έχουμε το σημείο φίλε: "6 Plus" ρώτα εμένα με το απλό iPhone 6 GPS και LTE ανοιχτό με το αυτοκίνητο να σου πω εγώ διάρκεια μπαταρίας, μέσα σε 2 ώρες είχε πέσει στο 30% και χρειαζόταν USB στον αναπτήρα. 

Δημοσ.
Ναι φίλε μου στο χιόνι , στο οροπέδιο των Μουσσών ....

Επίσης το βάρος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ... Επίσης αν ήμουν ανωργάνωτος θα ήμουν απλά νεκρός...Κάνε την δικιά σου δοκιμή ..

Νεκρός στον Όλυμπο από ανοργανωσιά; Αχαχαχαχα. Νταξ φίλε ο Ολύμπος ειναι όχι το Έβερεστ. Μιλάμε για το βουνό που πας στην κορυφή και με αυτοκίνητο. Και για να σε προλάβω εκεί μεγάλωσα και ναι το ξέρω πολύ καλα το βουνό. Η παραπάνω τραγικά fail από όλες τις απόψεις (χρησιμότητα-σχεδίαση) θήκη δεν θα σε σώσει ούτε βοηθάει να επιβιώσεις. Απλή λογική θα το κάνει.

• Like 5
Δημοσ.

Νεκρός στον Όλυμπο από ανοργανωσιά; Αχαχαχαχα. Νταξ φίλε ο Ολύμπος ειναι όχι το Έβερεστ. Μιλάμε για το βουνό που πας στην κορυφή και με αυτοκίνητο. Και για να σε προλάβω εκεί μεγάλωσα και ναι το ξέρω πολύ καλα το βουνό. Η παραπάνω τραγικά fail από όλες τις απόψεις (χρησιμότητα-σχεδίαση) θήκη δεν θα σε σώσει ούτε βοηθάει να επιβιώσεις. Απλή λογική θα το κάνει.

Σωστός φίλε και στην τελική αν θέλω να πάω στις κορυφές θα έχω μαζί Power Bank 20,000mAh με 19€ και σε αναλογία αγοράζω 5 Power Banks και έχω 100,000mAh αυτονομία + του κινητού.

• Like 2
Δημοσ.

2094jtv.jpg

Τι έπαθε η apple ρε παιδια πργματικα εχω αρχισει να απορω με αυτόν τον tim cook....δε θα παει καλα το πραγμα να δειτε..

• Like 10
Δημοσ.

Τόσες μέρες που έχει βγει αυτή η θήκη, μόνο εμένα μου έρχεται στο μυαλό αυτό - >

kouasimodos-660x440.jpg

???????????

:P :P :P

Χαχαχαχαχαχα το πιο επικό comment για σήμερα
  • Like 1
Δημοσ.

Μια μαλακια ειναι, οτι κι αν μας πουν. Πρωτιμω να εχω εξωτερικη μπαταρια και καλώδιο για την φορτιση που και πιο μεγαλη θα ειναι και οπου θελω θα την βαζω.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς κανένας δεν έχει δοκιμάσει να πάει για τρεις μέρες στον χιονισμένο Ολυμπο να δει πώς είναι χωρίς το τηλέφωνο...Από λόγια .... μπόλικα κατα τα άλλα ..

Gas καναμε κ στο ΚΕΟΑΧ, οχι μονο πηγαμε! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...