Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω 2 παραγγελειες απο 8 και 11 Δεκ ,ειναι "Processing" ακομα.

Σε ερωτηση μου μου εγραψαν οτι

"Your two orders were sent out respectively on Dec 14 and 15. As stated, the free gift is shipped by regular air mail (non-tracking). Normally, the shipping time is 15~ 30 days.The system shows it was sent out. But the relevant colleagues have so many parcels to handle. They didn't update it in time. sorry for the inconvenience. Sincerely, Fanny Zapals Customer Service Team"

Εσεις το ειχατε αυτο?

Ποσες μερες εκανε σε εσας?

Δημοσ.

Παιδιά βάλτε και ένα τέλος στο τίτλο καθώς το κουπόνι πλέον είναι άκυρο. Καλές παραλαβές εύχομαι!

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά βάλτε και ένα τέλος στο τίτλο καθώς το κουπόνι πλέον είναι άκυρο. Καλές παραλαβές εύχομαι!

Μολις τωρα εκανε αναφορα αλλο μελος. Τα ποστς δεν διαβαζονται παντα, οποτε τετοια πραγματα μου τα λετε ή με pm ή με αναφορα του τοπικ. ;) (οπως εχω ξαναπει αρκετες φορες :) )

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρέλαβα!! δουλεύει μια χαρα

Είχα παραγγείλει και όλα τα υπόλοιπα αλλα μόνο αυτο ήρθε (και μαλιστα γρήγορα).

Πως εγινε τουτο; :confused:  Ουτε εβδομαδα δεν κλεισαμε απο την παραγγελια και μαλιστα χριστουγεννιατικα; Στην Κινα μενεις; :P

Επεξ/σία από matrixxx
επιγραμμιση quote
  • Like 3
Δημοσ.

Πως εγινε τουτο; :confused:  Ουτε εβδομαδα δεν κλεισαμε απο την παραγγελια και μαλιστα χριστουγεννιατικα; Στην Κινα μενεις; :P

έκανα update to Link.png Site: postμου ήταν απο το allbuy η παραγγελία!! (είχαν περάσει πολύ μήνες και την είχα ξεχάσει)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

False alarm λοιπον, καλυτερα να φυγει απο εδω μην μεινει λαθος εντυπωση οτι εχουμε παραλαβη.

Εντιτ: Βλεπω το εχεις επιγραμμισει, οποτε το αφηνω εδω μιας και ουτε θα μπερδεψει, ουτε θα χασουμε την αστεια ατακα/video του runner69!

• Like 1
Δημοσ.

Kαι εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση και εν συνεχεία κοίταξα την καρτέλα του αποστολέα να επιβεβαιώσω όπου και είδα το allbuy.

Συγνώμη, απο τους συμφορουμήτες για την αναστάτωση. :-)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παρον, "το περιμενω" 2,5 μηνες.(Ειναι το μονο απο τα 4 που δεν εχω παραλαβει). Παιζει να αναθεωρουσε ο Ιουλιος Βερν το "γύρο του κόσμου σε 80 μέρες".

Δημοσ.

Το παρον, "το περιμενω" 2,5 μηνες.(Ειναι το μονο απο τα 4 που δεν εχω παραλαβει). Παιζει να αναθεωρουσε ο Ιουλιος Βερν το "γύρο του κόσμου σε 80 μέρες".

Δεν φταίει το zapals. Έχω παραλάβει από zapals σε 20 μέρες παραγγελία και σε 80 όπως αυτό. Αυτά που ερχονται με Malaysia post μένουν στο αεροδρόμιο της Ελλάδας πολύ καιρό χωρίς να ξέρω το λόγο. Το ίδιο είχα πάθει και με το banggood που είχε κάνει 105 μέρες να έρθει. Στο τέλος όλα μα όλα έρχονται στις 60 παραγγελίες δεν έχω χάσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

King έχω παρατηρήσει ότι φωτογραφία ανεβάζεις... δε εμφανίζεται

Φαίνεται κανονικά σε μένα δεν φαίνεται καθόλου? Είναι ανεβασμένη στο Postimage.org

Δημοσ.

Φαίνεται κανονικά σε μένα δεν φαίνεται καθόλου? Είναι ανεβασμένη στο Postimage.org

Τίποτα... 

photo.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...