GRIFFIN23 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι εστι ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ: ''αργα τα ζωα μου'' ''μεχρι να κουνισω το ενα ποδι μου τρωει ο λυκος το αλλο'' το σκηνικο εχει ως εξης: ειχα μια μητρικη abit nf7-s εντος εγγυησεως.κατι παιχτηκε και εκαψε φλατζες. η μητρικη ειχε αγοραστει απο το mg manager.το παω στο καταστημα και μεσα σε 3 μερες μου ειπαν εχει παει για αντικατασταση θα μου δωσουν καινουριο.εδω ξεκινανε τα γλεντια η μητρικη κλεινει 3 εβδομαδες στον πουλιαδη και ακομα τιποτα.στο καταστημα μου ειπαν οτι ο πουλιαδης μετεφερε τις αποθηκες του και ειναι ενα μπαχαλο τα κεντρικα.μου εδειξαν αποδειξεις με προιοντα που εχουν ληρωθει και ακομα δεν εχουν ερθει,ενα μαλιστα σκανερ το περιμενουν απο 10 οκτωμβρη στα κεντρικα τους λενε οτι μπορουν να το παραλαβουν και στην αποθηκη οτι δεν εχει ερθει ακομα. στο τηλεφωνο σου λενε δεν ξερουν και πρεπει να περιμενω.τι να κανω μηνυση εχει καταντησει χαζομαρα πια με τα καταστηματα υπολογιστων και τους προμηθευτες.λεφτα δινουμε δεν τα κλεβουμε. παντως απο το mg manager δεν εχω παραπονο προσθερθηκαν να μου δωσουν αλλη μητρικη μεχρι να ερθει το αλλο.την καλητερη εξυπηρετηση την εχω δει στο mg manager και στο cosmos computers ποτε δεν ειχα πλοβλημα με οτι και αν ειχε συμβει απλα ετυχε ο προμηθευτης να ειναι σκαρτος και με προβλημα στισ αποθηκες. εγω τι να κανω μηνυση να παω στο ινκα να παω στην πηκπα η να παω να πνιγω :? :? :?: :?:
androu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 για αυτούς καλύτερα θα είχαν να είχεσ πνιγει.... Για σένα ... υπομονη, της υπομονής......ω υπομονή...... Έτσι είναι όλες οι εταιρείες...όταν πασ να αγοράσεις κατι όλοι είναι καλοι... όταν χαλάσει κάτι μόνο που δεν σε στέλνουν και στο **(*(*&^(&^ ... !! Ο Πουλιάδης ωστόσο την θεωρούσα μία "καθώς πρέπει" εταιρεία.. Αλλά απο ότι κατάλαβα όλοι είναι.....................!!
SoTiRiS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 ποτε ο πουλιαδης δεν ηταν "καθωσ πρεπει" εταιρεια....παντα ασχημη φημη ειχε στην αγορα.
raid_av Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Οι αποθήκες του έχουν μετακομίσει στον Ασπρόπυργο πετάξου μία βόλτα μέχρι εκεί να την πάρεις. Σοβαρά τώρα έπεσες στην περίπτωση η μετακόμιση έγινε πρίν λίγες εβδομάδες και όντος έγινε ένα μπάχαλο.Μου το είπε ενα φιλαράκι που δουλέυει εκεί.Έπεσες πάνω στην μετακόμιση κάνε υπομονή εδώ ενα σπίτι μετακομίζεις και γίνεται της που..ας. Τί μου θύμισες με το MG manager από εκεί είχα αγοράσει τον 8088
top-gear Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 e kai o akpe eixe guarantee kai perimene giro stous 2 mines gia kainourio skliro. ipomoni! pouliadis einai aftos... kapoia stigmi isos pari to pouli tou kai figei ;p
Deathstar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 ego eimouna tixeros mno 1,5 mina gia enan IBM pou eixe xalasi prin 1 xrono cool
karib Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Αθανατη ελληνική αγορά πληροφορικής. Αλήθεια από την InfoQuest τι γνώμη έχετε;
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Hmarton re paidia. Afou exete ksexasei na grafete ellinika, ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!!! Είναι ανάγκη να μου βγαίνουν τα μάτια κάθε φορά που τολμώ να συνδεθώ στο νετ? Πραγματικά, προτιμώ ta greeklishi greek-english, i opos allios thelete na ta leme para afti tin katakreourgisi tis gam*#%nis "proin" glossas mas. Kai den to paizo tipota. Apla HMARTON!
vagos789 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Ασε που και το μηνυμα του τιτλου ειναι λανθασμενο, Ο Πουλιαδής δαίν μπάραισε δυάλησυ,αμπλα μπαλακηζεται!
mrFrodo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 na pw oti eixa steilei to pc mou me symptwmata yperthermansis kai mou to gyrisan akribws opws to esteila (me mia entoni myrwdia tsigarilas mporw na pw) episkeyasmeno ypotithetai alla me ta idia akribws problimata? ftou kaka
Highlander Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 O GRIFFIN23 έδωσε μόνος του την απάντηση σε όλους μας. Δυστυχώς οι μεγάλες εταιρίες (POULIADIS, INFOQUEST, INFORMATICS, ALTEC) έχουν μεγάλο πρόβλημα όσο αφορά τις επισκευές, αντικαταστάσεις κλπ. Εκεί που δεν έχουν πρόβλημα είναι να σου πουλήσουν. Αρκεί να έχεις λεφτά. Όμως το σημαντικό είναι η πρόταση που του έκανε η εταιρία (που δυστυχώς δεν έτυχε να την γνωρίζω λόγω επαρχίας) την οποία τη βρίσκω αρκετά σοβαρή. Να του δώσουν άλλη μέχρι να έρθει η δική του. Φαίνετε ότι υπάρχουν και επαγγελματίες στο χώρο. Από εμένα μπράβο τους.
ASSOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 poia etairia 8ewreite poio kalh? (POULIADIS, INFOQUEST, INFORMATICS, ALTEC) Poia nomizete oti exei kalyteres times gia ta proionta pou antiproswpevei?
orck Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 quest για την πρωτη ερωτηση και πουλιαδης για την δευτερη
mrFrodo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 koitakse....poulaw ki egw, to thema einai na exeis ton k**o na ypostirizeis kiolas, ekei fainesai an eisai magkas
ASSOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Den einai 8ema magias h yposthri3h... einai 8ema swsths leitourgias mias terastias etairias me tzirous ekatomyriwn Euro kai dekadwn ypallhlwn pou paizoun to p....li tous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.