Προς το περιεχόμενο

Artifacts, red spots, driver crashes με GTX 760. Defective?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα guys. 

Εκανα το παρακάτω video για να δειτε τα θεματα που εχω με την gpu μου

Παρατηρήσεις:

1.  Ανέκαθεν, 1,5 χρόνο τωρα(Μάρτιος 2014), έχοντας κανει 3 φορες clean install έβλεπα πάντα boost clock 1254MHz χωρίς να πειράξω τίποτα. Επείσης αυτό το clock το έβλεπα και στο OSX (Hackintosh). Η Gigabyte αναφέρει 1150MHz στα specs. Αυτο το πρόσεξα όταν σχεδόν είχα τελειώσει το video.Έτσι λοιπον έκανα επιπλέον test και τα πρόσθεσα στο τέλος του video. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. 
  2. Σε όλα τα demanding games είχα θεματα με red spots και artifacts και φυσικά driver crashes όπως θα δείτε και στο video. Μερικα απο τα games ( Watchdogs, Starcraft, Fallout 4, Witcher 3).
  3. Εκανα tests για errors με το OCCT. Πολλά errors. Με τo clock @ 1150 μετά απο 6 ώρες είχα 280.000 errors...
  4. Εχω δοκιμασει αυτον τον 1,5 χρόνο διαφορετικους drivers, διαφορετικά games και διαφορετικά windows.Τα αποτελέσματα πάντα είναι τα ίδια

Δημοσ.

Καλημέρα guys. 

Εκανα το παρακάτω video για να δειτε τα θεματα που εχω με την gpu μου

Παρατηρήσεις:
  1.  Ανέκαθεν, 1,5 χρόνο τωρα(Μάρτιος 2014), έχοντας κανει 3 φορες clean install έβλεπα πάντα boost clock 1254MHz χωρίς να πειράξω τίποτα. Επείσης αυτό το clock το έβλεπα και στο OSX (Hackintosh). Η Gigabyte αναφέρει 1150MHz στα specs. Αυτο το πρόσεξα όταν σχεδόν είχα τελειώσει το video.Έτσι λοιπον έκανα επιπλέον test και τα πρόσθεσα στο τέλος του video. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. 
  2. Σε όλα τα demanding games είχα θεματα με red spots και artifacts και φυσικά driver crashes όπως θα δείτε και στο video. Μερικα απο τα games ( Watchdogs, Starcraft, Fallout 4, Witcher 3).
  3. Εκανα tests για errors με το OCCT. Πολλά errors. Με τo clock @ 1150 μετά απο 6 ώρες είχα 280.000 errors...
  4. Εχω δοκιμασει αυτον τον 1,5 χρόνο διαφορετικους drivers, διαφορετικά games και διαφορετικά windows.Τα αποτελέσματα πάντα είναι τα ίδια

Γύρνα την πίσω και ηρέμισε ;)

Γιατί το κουράζεις?

Δημοσ.

Sheogorath ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Χθες πρώτη φορά και για 10 περίπου secs μου βγαλε arifact, μία μόνο λεπτή γραμμή κατά μήκος της οθόνης, η 750ti παίζοντας lol.

Είναι λογικό αυτό? Καλά λογικό δεν είναι, αλλά εννοώ μπορεί απλά να έτυχε? Γιατί δε μου το ξανάκανε.

Τι προτείνεις?

Δημοσ.

Sheogorath ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Χθες πρώτη φορά και για 10 περίπου secs μου βγαλε arifact, μία μόνο λεπτή γραμμή κατά μήκος της οθόνης, η 750ti παίζοντας lol.

Είναι λογικό αυτό? Καλά λογικό δεν είναι, αλλά εννοώ μπορεί απλά να έτυχε? Γιατί δε μου το ξανάκανε.

Τι προτείνεις?

Kαι άλλη κάρτα?

Mπας και έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις? Ψιλοartifacts μπορεί να βγάζουν και κακογραμμές games, αλλά...

Δημοσ.

Τι εννοείς και άλλη κάρτα?

Όχι δυστυχώς ακόμα δεν έχω άλλο τροφοδοτικό, το περιμένω όμως, αλλά παίζει να σκάνε artifacts από τροφοδοτικό? Από πού και ως πού. Παρήγγειλα ένα EVGA 550w btw.

Σου λέω μια στιγμή μόνο το κανε αλλά 750ti και σε τόσο ελαφρύ game όπως το lol είναι μαλακία και αυτή η μία φορά.

Δημοσ.

Τι εννοείς και άλλη κάρτα?

Όχι δυστυχώς ακόμα δεν έχω άλλο τροφοδοτικό, το περιμένω όμως, αλλά παίζει να σκάνε artifacts από τροφοδοτικό? Από πού και ως πού. Παρήγγειλα ένα EVGA 550w btw.

Σου λέω μια στιγμή μόνο το κανε αλλά 750ti και σε τόσο ελαφρύ game όπως το lol είναι μαλακία και αυτή η μία φορά.

Λάθος μου νόμιζα ήσουν ο TS. Παρακολούθα την κάρτα, και αν το ξανακάνει και σε άλλο παιχνίδι είναι αυτή λογικά ;)

Δημοσ.

Και αυτή να ναι, πώς το αποδεικνύω. Πάω στο μαγαζί και τους λέω βάλτε να παίξουμε κάτι και περιμένουμε να κάνει?

Και γιατί με bold το άλλο παιχνίδι? Αν το ξανακάνει στο lol είναι θέμα του game εννοείς? Ρωτάω γιατί ειδικά αυτό τον καιρό δεν παίζω κάτι άλλο, βασικά δεν έχω καν κάτι άλλο installed στο pc.

Δημοσ.

Θα μπορούσε να είναι bug του παιχνιδιού. Οπως είναι αν το ξανακάνει το βγάζεις printscreen το τυπώνεις και το πας στο μαγαζί ;)

Δημοσ.

@ThanosA το μηνυματάκι κάτω δεξια οτι έσκασαν οι drivers με ποιο προγραμματάκι σου βγήκε? Η ειναι απο το παιχνιδι? Γιατι και εγω ακριβώς την ιδια συμπεριφορά εχω με την 750 ti μου στο HOTS. 

Δημοσ.

Έγινε ευχαριστώ πολύ!

τρεξε ενα furmark με full speed στους ανεμηστιρες και δες αν θα σου βγαλει και εκει το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...