Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για O/C όλες οι παραπάνω κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.  Όλοι ξέρουμε πως αν κάτσει μπανανοκομμάτι θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα ακόμα και με μητρική των 500ε.

Για μένα η Gigabyte είναι ποιο ομορφότερη και έχει φοβερή κάρτα ήχου, όμορφα leds + τα άλλα features αλλά όποια και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος.

Μάλλον θα καταλήξω στην Gigabyte, βλέπω είσαι απο Βαρθολομιο, αν πίνεις τον καφέ σου στο La Papillon θα έχουμε πέσει αρκετές φορές μούτρα με μούτρα! :-D B)

• Like 1
Δημοσ.

8 SATA έχει συνολικά η Sabertooth, αν δεν χρησιμοποιήσεις SATA Express για σκληρό...

Εννοείται πως αξίζει το M.2

http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH-Z170-MARK-1/

attachicon.gifASUS.jpg

Δηλ. θες να πεις ότι μας κάνει και χάρει και μας σπρώχνει στο SATA Express ? Στα 280-290 δεν μπορεί να  δώσει όσα καλώδια απαιτούνται προκειμένου κάποιος που χρησιμοποιεί τόσους δίσκους να έχει ένα ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα ? (είμαι παθών με την Hero που είχε 6 αλλά χρειάζομαι 8),,,

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα καταλήξω στην Gigabyte, βλέπω είσαι απο Βαρθολομιο, αν πίνεις τον καφέ σου στο La Papillon θα έχουμε πέσει αρκετές φορές μούτρα με μούτρα! :-D B)

Πολύ πιθανόν! B)

Δημοσ.

Εντωμεταξύ εχει εξαφανιστεί από την αγορά ο i7 6700K δεν υπάρχει πουθενά μου είπαν οτι θα έρθει  μετά της 13/1!!

Δημοσ.

Μήπως λέω μήπως να πήγαινες σε 5820k με μια x99 μητρική ; Στα λεφτά που κοιτάς για μητρική 1151 και 6700k παίρνεις 5820k με μητρική και σου έρχεται στα ίδια λεφτά, έχεις περισσότερη ιπποδύναμη συνολικά, αλλά χάνεις ελάχιστα σε single core. Ωστόσο κατεμέ αποτελεί καλύτερο value ο εξαπύρηνος haswell παρά ο τετραπύρηνος skylake, η διαφορά ιπποδύναμης υπέρ του 5820k είναι αρκετή και το να χάσεις λίγο σε single core είναι προτιμότερο από το να χάσεις τέσσερα επιπλέον threads, δηλαδή δύο πυρήνες με ht ειδικά όταν και τα δύο setups κυμαίνονται στα ίδια λεφτά. Ορίστε μια πρόταση από εμένα :

http://www.skroutz.gr/s/5297910/Intel-Core-i7-5820K-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/5339346/Asrock-X99-Extreme4.html

• Like 2
Δημοσ.

Στην αρχή πήγαινα για τον 5820Κ και μετά έπεσα πάνω σε ενα συγκριτικό και μου φάνηκε καλύτερος ο 6700Κ. Για καθαρά gaming χρήση πιο θα πρότεινες απο τους 2;

Δημοσ.

Για καθαρά gaming χρήση 6700k με πολύ μικρές διαφορές, σε καμία περίπτωση ο 6700k δεν είναι συνολικά δυνατότερος, ανά πυρήνα είναι 10% πιο δυνατός από haswell αλλά οι διαφορές είναι μικρές, όμως στα ίδια λεφτά είναι κλέψιμο ο 6700k όταν μπορείς να πάρεις περισσότερη συνολική επεξεργαστική ισχύ με τον 5820k και να χρειαστεί να αλλάξεις επεξεργαστή μετά από 8ετια και βάλε :P. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, αν κάνεις μόνο gaming, γιατί δεν πας σε i5 6600k να σου μείνουν και λεφτά στην τσέπη ; Ο i7 για gaming είναι υπερβολή πραγματικά, i7 θα επιλέξεις μόνο αν μαζί με το gaming κάνεις και multitasking, streaming, ασχολείσαι με video rendering κλπ.

Δημοσ.

Κοιτά θέλω να χτίσω ένα PC που θα ήθελα να αντέξει για 6-7 χρόνια. Αυτός που έχω τώρα έχει έναν Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz και τον έχτισα το 07 η 08, πιστεύεις οτι με το ι5 6600Κ θα κάνω δουλειά μου;;

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...