Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, θέλω να αγοράσω ενα καλώδιο HDMI 5μ (+-), για να συνδέσω τιβι με pc. τι να κοιτάξω στο καλώδιο? (οσο το γίνετε πιο φτηνό γιατί δεν παιζει άλλο μαρούλι).
η τηλεόραση είναι sony bravia HX85 40'

Δημοσ.

Πρώτο και καλύτερο, η TV του ΔΕΝ είναι 4k.

Δεύτερον η κάρτα γραφικών του ΔΕΝ έχει HDMI 2.0

Τρίτον ταινίες 4k δεν υφίστανται επί της ουσίας αυτή την στιγμή γενικότερα, και ειδικότερα σε 50 & 60fps καθόλου ( και ούτε διαφαίνεται για το "κοντινό" μέλλον ( 2016, 2017 )

HDMI 1.4 introduced the kind of bandwidth required to deliver 4K video, but HDMI 2.0 can dole out 4K video without compromise, at 50 and 60 frames per second. In HDMI 1.4, the rate of 4K was limited to 24 frames per second.
http://www.trustedreviews.com/opinions/hdmi-2-0-vs-1-4

Δημοσ.

Πρώτο και καλύτερο, η TV του ΔΕΝ είναι 4k.

Δεύτερον η κάρτα γραφικών του ΔΕΝ έχει HDMI 2.0

Τρίτον ταινίες 4k δεν υφίστανται επί της ουσίας αυτή την στιγμή γενικότερα, και ειδικότερα σε 50 & 60fps καθόλου ( και ούτε διαφαίνεται για το "κοντινό" μέλλον ( 2016, 2017 )

Οπότε, τι θα πρότεινες; Να πάρει τώρα ένα 1.4 ώστε να γλυτώσει 2-3 ευρώ και αργότερα ξαναπαίρνει καινούργιο;

Δημοσ.

Ένα "ποιοτικό" 2.0 δεν έχει 2-3 ευρώ παραπάνω.

Κατά τα άλλα, αν ο άνθρωπος πάει σε 4k του χρόνου, μπορεί να αλλάξει και το απαιτητό μήκος καλωδίου, κλπ.

Δεν νομίζω να είναι κόλλημα η αγορά ενός καλωδίου HDMI.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για μήκη καλωδίου μικρότερα των 3μ, ένα απλό belkin π.χ. είναι κομπλέ.

Δεν κερδίζεις ή χάνεις ποιότητα με καλύτερο καλώδιο.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για μήκη καλωδίου μικρότερα των 3μ, ένα απλό belkin π.χ. είναι κομπλέ.

Δεν κερδίζεις ή χάνεις ποιότητα με καλύτερο καλώδιο.

Κατ' αρχάς ο άνθρωπος ζητάει 5μ καλώδιο με λίγα λεφτά.

Αν αυτό που πρότεινα με 12 ευρώ είναι καλύτερο καλώδιο γιατί προείνεις ένα που κάνει πάνω από 20; Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η αντίρρησή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...