Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και ; Αποδεικνύει κάτι το βίντεο αυτό ; Ότι το δικό μου δεν έσπασε ; Και δεν είπα ποτέ ότι δεν ειναι αξιόλογο τηλέφωνο .να παραγγείλεις αμάξι πλαστικό γιατι δεν λυγίζει όπως οι λαμαρίνες ..

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αποδεικνύει κάτι το βίντεο αυτό ;  Ότι το δικό μου δεν έσπασε ;

μονο οτι το note 3 σε σχεση με το iphone ειναι κλασης ανωτερο και σε ποιοτητα υλικων και σε κατασκευη...

και μαλιστα πιο ξεκαθαρο παραδειγμα απο αυτο δεν γινεται.. το βιντεο ειναι και απο fan της apple.. ο οποιος ομως δεν ειναι σαν και εσενα με εμμονη..  apple και τα μυαλα στα καγκελα...  !! 

ειδε οτι εχει ελλατωματα και το ειπε.. δεν λεει αρες μαρες κουκουναρες οπως τις παρακατω

Και πάλι καταλήγουμε στο iPhone ..όμορφο κινητό σε προσιτή τιμή αλλά πιστό αντίγραφο ...

δεν εξειδανικευω καμια εταιρια

καμια εταιρια να μην πρωτοτυπει και να γυριζει συνεχως γυρω απο τα apple.

κακα τα ψεματα ειτε το θελουμε ειτε οχι η ποιοτητα κατασκευης των Iphone ηταν μακραν καλυτερη απολα τα smartphones.

κολλημένος δεν είμαι εγώ

γιατί μου μιλάς πάλι για htc του '13 ,

όταν ο ο Τζομπς παρουσίασε το πρώτο τηλέφωνο όλο οθόνη και ένα κουμπί στη μέση που ήταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες . 

htc που αναφέρεις το είχα ..

αφου το ειχες ρε συ... γιατι καθεσε και λες οτι μοιαζει με το iphone???? 

πες οτι "παλι καταληγουμε στο HTC M4...????  

φωτο γι αυτους που δεν το ξερουν

gsmarena_001.jpg 

δεν είμαι καμίας εταιρίας fanboy

Το ότι θέλουν να μοιάσουν στην Apple όλες οι εταίριες και να φτιάξουν πλέον πιο ποιοτικά τηλέφωνα

ποιες θελουν να μοιασουν στην apple??

αλουμινιο, γυαλι, σχεδιο, χαρακτηριστικα ολα αυτα ΔΕΝ ξεκινησαν απο την apple??

Δημοσ.

Και πάλι καταλήγουμε στο iPhone ..όμορφο κινητό σε προσιτή τιμή αλλά πιστό αντίγραφο ...

Δε νομιζω..απλα πολλα smartphone μοιαζουν λιγο ή πολυ μεταξύ τους σημερα

Δημοσ.

Επιτελους κι ενα budget 5 ιντσων που θα εχει κι αλλον εναν εξτρα λογο για να σερνεται...

fixed

Βρες μου αντίστοιχο 1080p με μεταλλική κατασκευή που να μην σέρνεται σε αυτή τη τιμή ρε εξυπνάκια.

Δημοσ.
Καταρχήν εχω περάσει απο όλα τα κινητά κινεζικά και μη ,τώρα το αν πειθώ σε αυτό το κομμάτι δεν με ενδιαφέρει .οποτε κολλημένος δεν είμαι εγώ αλλά μάλλον εσύ με το αντίθετο .και δε νομίζω να είμαι εριστικός λέγοντας κάποιες αλήθειες χωρίς να εχω συμφέρον απο κάποιον .κ αν θες να το πάμε πιο μακρυά γιατί μου μιλάς πάλι για htc του '13 , όταν ο ο Τζομπς παρουσίασε το πρώτο τηλέφωνο όλο οθόνη και ένα κουμπί στη μέση που ήταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες . Το θέμα ειναι ένα ξεκολλάτε και κοιτάξτε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως θα θέλατε να έχουν .και κλείνοντας θα πω ότι android κινητό εχω ..και ούτε Mac pc εχω

Με ολη την καλη διαθεση το πρωτο κινητο με οθονη αφης που παρουσιαστικε ειναι το lg prada μετα ακολουθησε το iphone 1... για το ενα κουμπι στη μεση εχεις δικιο το lg ειχε 3, Δεν το κανω για αντιπαραθεση, απλα δεν υπαρχει λογος για παραπληροφορηση

Δημοσ.

Με προσβάλεις κάθε φορά ,λέγοντας μου ότι λέω αρλούμπες , άρες μαρες κουκουνάρες κλπ συνεχίζοντας όμως να μην μου απαντάς σε ποιο επίπεδο ειναι πιο ποιοτικό το πλαστικό ..γιατι για λειτουργικό δε χρειάζεται να πούμε τίποτα

Δημοσ.

Με ολη την καλη διαθεση το πρωτο κινητο με οθονη αφης που παρουσιαστικε ειναι το lg prada μετα ακολουθησε το iphone 1... για το ενα κουμπι στη μεση εχεις δικιο το lg ειχε 3, Δεν το κανω για αντιπαραθεση, απλα δεν υπαρχει λογος για παραπληροφορηση

Κινητά με οθόνη αφής υπήρχαν χρόνια πριν το lg prada! Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα!

Δημοσ.

Με προσβάλεις κάθε φορά ,λέγοντας μου ότι λέω αρλούμπες , άρες μαρες κουκουνάρες κλπ συνεχίζοντας όμως να μην μου απαντάς σε ποιο επίπεδο ειναι πιο ποιοτικό το πλαστικό ..γιατι για λειτουργικό δε χρειάζεται να πούμε τίποτα

γιατι ειπα εγω οτι ειναι πιο ποιοτικο το πλαστικο? θα μας τρελανεις...????

που τα διαβαζεις αυτα?

σου μιλησα εγω για samsung????  εσυ εγραψες οτι και καλα σου εσπασε στην τσεπη και σου δινω βιντεο που δειχνει οτι ειναι πιο γερο... 

και ναι.. λεω συνεχεια οτι λες αρλουμπες.. και μαλιστα πολλες...  

μιλας για ποιοτητα apple, την ωρα που η εταιρια αποφασισε αντι να διορθωσει μερικα σημεια στο αριστο iphone 6.. να αυξησει στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ το κοστος παραγωγης του..  τοσο ποιοτητα ειχε πριν... που αναγκαστηκε να κανει ριζικη αλλαγη

λες οτι ολες οι εταιριες αντιγραφουν την apple.. την ιδια στιγμη που λες οτι ειχες το htc m4 σχεδιο που αντεγραψε η apple...

και μας το παιζεις αντικειμενικος οτι και καλα δεν εισαι applefanboy

την ιδια ωρα που δεν λες καθολου για τα προβληματα μπαταριας που εχει η apple στο 6 "και στο 5" και προσπαθει με διαφορα πασαλειματα τυπου battery case με το εξωγκομα απο πισω.. που αμα το εκανε αλλη εταιρια θα βγαζατε φλυκταινες

ουτε οτι καταφερε και ειναι η μοναδικη που το μοντελο της δεν βγαζει ουτε μερα με μετρια χρηση..

και για το λειτουργικο που εισαι τοσο σιγουρος.. ειναι το πιο περιορισμενο λογισμικο στην αγορα.. αλλα τι να πω.. φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα

φαε ποιοτητα να χορτασεις λοιπον..

Δημοσ.
Κινητά με οθόνη αφής υπήρχαν χρόνια πριν το lg prada! Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα!

Ναι συγγνωμη αναφερομε για capacitve touch screen

Δημοσ.

Βρες μου αντίστοιχο 1080p με μεταλλική κατασκευή που να μην σέρνεται σε αυτή τη τιμή ρε εξυπνάκια.

και ποιος σου ειπε οτι αυτο δε σερνεται;

Δημοσ.

Πάλι δείχνεις ότι είσαι μέγας κουταμάρας με αυτά που μου απαντάς ... Εγώ μιλάω απο την αρχή για ποιότητα κατασκευής και εσύ το πηγές στη μπαταρία .ναι η μπαταρία είχε πρόβλημα ,και λοιπόν ; Υστερεί ποιότητας κατασκευής αυτό ; Και επειδή λυγίζει τι θα πει αυτό ότι το πλαστικό ειναι πιο ποιοτικό απο το αλουμίνιο ; Κάθε φορά απαντάς σε αυτά που φαντάζεσαι ότι διαβάζεις και όχι σε ότι διαβάζεις .εγω γιατι στο edge plus που εχω η μπαταρία κρατάει μια μέρα και αυτή ; Και θα μου πεις τώρα πάλι σιγά μη το έχεις όπως είπες και για το Νοτε .η διαφορά μας ειναι ότι εγω τα δουλεύω και εχω άποψη ενώ εσύ απλά μισείς την Apple γιατι μάλλον σου πέφτει ακριβή ..αγόρασε Bludoo λοιπόν η όπως αλλιώς λέγεται και αν σου κρατήσει πάνω απο χρόνο έλα να μου τα πεις ..

Δημοσ.

πραγματικά τώρα το έχω απορία, απ την στιγμή που το iphone λυγίζει και δεν κρατάει η μπαταρία του.. τι στοιχίζει πάνω του τόσα λεφτά? 

Δημοσ.

Εγώ μιλάω απο την αρχή για ποιότητα κατασκευής

και εσύ το πηγές στη μπαταρία .ναι η μπαταρία είχε πρόβλημα ,και λοιπόν ; Υστερεί ποιότητας κατασκευής αυτό ;

Και επειδή λυγίζει τι θα πει αυτό ότι το πλαστικό ειναι πιο ποιοτικό απο το αλουμίνιο ;

Κάθε φορά απαντάς σε αυτά που φαντάζεσαι ότι διαβάζεις

εσενα ποιος σου ειπε οτι μισω την apple? απλα λεω οτι λες κουταμαρες... 

και συνεχιζεις τις φαντασιωσεις...  που κολλανε ρε φιλε τα πλαστικα της samsung?? για τα iphone δεν μιλαμε τοση ωρα?

σταματα πια με τα samsung, με κουρασες... δεν απανταω για τα samsung..  που κολλανε????  

αλλαζεις θεμα γιατι δεν ξερεις τι να πεις..?

για τα iphone σου γραφω? που διαβαζεις εσυ και μπερδευεσαι?

1) εγω για ποιοτητα κατασκευης σου μιλω.. των APPLE

ειναι ποιοτητα τα στραβα τηλεφωνα των 700 ευρο? "16gb χωρις δυνατοτητα επεκτασης κιολας"

απαντησε εδω και ασε τα πλαστικα της samsung..

2)δειχνει ποιοτικο τηλεφωνο καποιο που πωλειται πανω απο 700 ευρο και απο τα πιο λεπτα... και ξαφνικα διπλασιαζουν το κοστος κατασκευης του, το κανουν πιο βαρυ και πιο φαρδυ? δεν ειναι αυτο εμμεση παραδοχη οτι το απλο 6αρι ηταν μαπα??

εδω απαντησε..  

3)η μικρη μπαταρια ειναι ελλατωμα.. για κινητο τετοιου budget ειναι απαραδεκτο και ναι.. μειωνει την γενικη ποιοτητα ενος  χρυσοπληρωμενου τηλεφωνου.. αναμεσα σε αλλα πολλα μειονεκτηματα

ολα τα κινητα κραταν τουλαχιστον 1 μερα.. το μηλοφωνο ειναι το μοναδικο που δεν κραταει..

4) ετσι την βρισκεται μερικοι? με το να φαντασιωνεστε οτι εχετε ακριβο κινητο και ξαφνικα οποιος δεν εχει iphone δεν εχει 600 ευρο..?

η πιθανοτητα να μην θελεις να δωσεις τοσα για διπυρινο στα 750p με 1 gb ραμ και μικρη μπαταρια και μολις 8mp καμερα ουτε που περναει απο το μυαλο σου ε??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...