GiwrgosP- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εχετε δικιο δεν μοιαζει με το Iphone ,εχει σε αλλη θεση την καμερα.Μα κανουμε πλακα μεταξυ μας δεν εξειδανικευω καμια εταιρια μιας και ειμαι καταναλωτης, αλλα εχω βαρεθει καμια εταιρια να μην πρωτοτυπει και να γυριζει συνεχως γυρω απο τα apple.κακα τα ψεματα ειτε το θελουμε ειτε οχι η ποιοτητα κατασκευης των Iphone ηταν μακραν καλυτερη απολα τα smartphones.μεχρι και η σαμσουνγκ το καταλαβε επιτελους με τις πλαστικουρες των galaxy που ειχε ως τωρα...και τι εκανε?? woooww εκανε τα τελευταια μοντελα της απο γυαλι και αλουμινιο,υλικα που χρησιμοποιουσε το iphone απο το 4....αντε και στα αλουμινια βρε. Ναι. Τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη;
Admax Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Siswoo c55 longbow Με ευρωπαϊκό service και ελληνική υποστήριξη στο facebook! ίδια χαρακτηριστικά και το συστήνω ανεπιφύλακτα! αυτό έχω και εγώ!
Donalhioy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 δεν εξειδανικευω καμια εταιρια μιας και ειμαι καταναλωτης, αλλα εχω βαρεθει καμια εταιρια να μην πρωτοτυπει και να γυριζει συνεχως γυρω απο τα apple. απο γυαλι και αλουμινιο,υλικα που χρησιμοποιουσε το iphone απο το 4....αντε και στα αλουμινια βρε. αμαν με την αρλουμπαρια του καθε fanboy της apple που θελει να λεγεται και καταναλωτης ενω μολις χθες γεννηθηκε... δεν βρεχει παιδια.. παρτε το χαμπαρι και αυτος που λεει οτι μοιαζει με το iphone 6 μαλλον δεν εχει δει ποτε το htc M4 του 2013... οποιο smartphone εχει οθονη μοιαζει τα apple.. ελεος... φτανει... τουλαχιστον να ειχε καποιος εστω και λιγο δικιο! κινητα απο αλουμινιο παιζει να υπηρχαν και πριν 13 χρονια.
nickmortonzikos4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβο κινητο μονο θα παρω μονο αν θελησω ποτε να το παιζω ψωνιο. Ννννναιιι, βασικααα, δεν λειτουργει ακρρρριβως ετσι, you DO realize that, right? Υπάρχουν ακριβά κινητά που αξίζουν τα λεφτα τους (iPhone 3GS, Note 4, iPhone 6s, Galaxy S2 --> όλα για την εποχή τους), όπως υπάρχουν και φθηνά κινητά που αξίζουν τα λεφτά τους (Galaxy Alpha, OnePlus 1, LG G2 --> πάλι για την εποχή τους). Αν θέλεις να κατηγοριοποιήσεις έτσι οριζόντια την ωφελιμότητα και την χρησιμότητα σε ένα αγαθό, να χέσω τα οικονομικά που σπουδάζω και teach us master. Είναι μερικά fanboys εδώ μέσα εριστικά, δε λέω, αλλά είστε κι εσείς σαϊνια. Edit: Προφανώς η λίστα με τα ακριβά αλλά και τα φθηνά κινητα που ΔΕΝ αξιζουν, είναι ατελείωτη και off topic. Απλά υποψιάζομαι ότι θα ήταν κάπως πιο...on topic αναφορικά μετο κινητο του αρθρου, για πολλούς λογους...
gat3watch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχήν εχω περάσει απο όλα τα κινητά κινεζικά και μη ,τώρα το αν πειθώ σε αυτό το κομμάτι δεν με ενδιαφέρει .οποτε κολλημένος δεν είμαι εγώ αλλά μάλλον εσύ με το αντίθετο .και δε νομίζω να είμαι εριστικός λέγοντας κάποιες αλήθειες χωρίς να εχω συμφέρον απο κάποιον .κ αν θες να το πάμε πιο μακρυά γιατί μου μιλάς πάλι για htc του '13 , όταν ο ο Τζομπς παρουσίασε το πρώτο τηλέφωνο όλο οθόνη και ένα κουμπί στη μέση που ήταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες . Το θέμα ειναι ένα ξεκολλάτε και κοιτάξτε τα πράγματα όπως έχουν και όχι όπως θα θέλατε να έχουν .και κλείνοντας θα πω ότι android κινητό εχω ..και ούτε Mac pc εχω
Donalhioy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 οποτε κολλημένος δεν είμαι .και δε νομίζω να είμαι εριστικός λέγοντας κάποιες αλήθειες γιατί μου μιλάς πάλι για htc του '13 , όταν ο ο Τζομπς παρουσίασε το πρώτο τηλέφωνο όλο οθόνη και ένα κουμπί στη μέση που ήταν όλες οι υπόλοιπες εταιρίες αν δεν κανεις πλακα τοτε σορι.. αλλα εχεις μαυρα μεσανυκτα.. και ναι.. εισαι αρκετα κολλημενος με τα apple.. το μονο που πραγματικα θαυμαζω σε αυτη την τεραστια εταιρια ειναι το μαρκετινγκ.. πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες εδω και μια 8ετια καταρχην σου μιλω για το htc του 13 διοτι αυτο το σχεδιο εχει το iphone 6 που ολα το αντιγραφουν.. και καλα και ολο και καποιος θα πει τον πονο του για την αντιγραφη απο την apple.. δευτερον υπηρχαν touchscreen απο το 2002.. αν εξαιρεσεις το 1 κουμπι της apple ολα τα αλλα υπηρχαν.. π.χ fingerprint sensor.. motorola aluminum.. panasonic touch.. htc bluetooth ... nokia wifi nokia αποδεδειγμενα η apple στο iphone6 εχει σχεδιαστικα λαθοι και απαραδεκτη μπαταρια.. πολυ φτηνα υλικα.. και αν δεις το 6 plus που τα διορθωσε, εχει διπλασιο κοστος κατασκευης.. δεν βγαζει τιποτα, καμια πατεντα πουθενα, και δινει συνεχως το ιδιο ξαναζεσταμενο φαγητο με τιμη ολο και πιο ακριβη... αν ειναι καλα τηλεφωνα? ειναι.. πολυ καλα μαλιστα... αλλα οχι για την τιμη τους.. 1
gat3watch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ενώ τα πλαστικά ως τώρα της σαμσουνγκ τα άξιζαν τα 700 ευρώ ..το s3 με τα bezel τα ελαττωματικά ως το s5 άξιζαν τα 700 ευρώ που έκαναν στα σίγουρα .στο είπα ξανά κολλημένο δεν είμαι αλλά βλέπω τα πράγματα ως έχουν .ακομα και το htc που αναφέρεις το είχα ..δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν όμως αν δεν έχει περάσει απολα τα κινητά για να μπορέσει να κρίνει.γιατι όπως είπα δεν είμαι φανατισμένος και δοκιμάζω και τα "καλά" android και τα "καλά" iPhone αν θέλεις . Άποτι βλέπω όμως εσύ για να είσαι τόσο κατηγορηματικός έχεις δει τη μια πλευρά του νομίσματος ..και για να σε προλάβω μη μου πεις εχω δει απο φίλο μου η φίλο φιλόυ μου κλπ.
Donalhioy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 κανεις ενα λαθος.. εδω δεν μιλαμε για την samsung... αν ησουν fanboy αυτης της εταιριας θα σου ελεγα γι'αυτην.. μιλαμε ομως για το μηλο στο οποιο οτι εχεις πει μεχρι στιγμης εισαι λαθος.. και επειδη παρολο που δεν το πιστευεις εισαι και μαλιστα μεγαλο fanboy δεν προκειται να αλλαξεις γνωμη... εγω και iphone ειχα "το 4 μεν" .. και στο καινουργιο με το που ειδα οτι εβγαλε επιτελους σοβαρες διαστασεις ηθελα να δοκιμασω.. και φυσικα απογοητευση ακομα και το oppo r7s το κοιταει στα ματια και ας εχει και την μιση τιμη...
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται ποιοτικό κινητό αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την τεχνική υποστήριξη του προιόντος...
gat3watch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Να αυτό δεν έχεις καταλάβει απο την αρχή .δεν είμαι καμίας εταιρίας fanboy όπως το λες .μου αρέσει όμως η ποιότητα και έχοντας χρησιμοποιήσει τα περισσότερα κινητά ποιοτικά και μη μπορώ και κρίνω . Το ότι θέλουν να μοιάσουν στην Apple όλες οι εταίριες και να φτιάξουν πλέον πιο ποιοτικά τηλέφωνα κινεζικά και μη ειναι προς τιμή τους .απλα το κατάλαβαν ότι και η ποιοτητα πουλάει .κατι που είχε καταλάβει η Apple εδώ και χρόνια
Donalhioy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μιλας για τα ποιοτικα τηλεφωνα που στραβωνουν???? 1
gat3watch Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ΧΑχ έλα τώρα σε παρακαλώ στράβωσε σε σένα η σε μένα ; Και εγώ είχα το Νοτε το 3 στη τσέπη πίσω και όχι στράβωσε αλλά έσπασε .. Και ο χρυσός στα πολλά καράτια στραβώνει ..πολύ εύκολα κιόλας ..αλλά τι λέω δεν ειναι ποιοτικός γιατί στραβώνει και δε σπάει σε τα πλαστικά ...
mertaghon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 νταξει bluboo μαρκα? τοσα καλα κινεζικα υπαρχουν,γτ να παρει κανεις αυτο?
Black Flag Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ έχω Lenovo Vibe X2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Εννοείται dual sim. Το μόνο μειονέκτημα ότι δεν παίρνει επέκταση μνήμης. Κατά τ' άλλα σε χαρακτηριστικά, αλλά και σχεδιαστικά είναι κορυφή. Στις 5" ομορφότερο δεν υπάρχει. Εξαιρετικές κάμερες και ποιότητα κατασκευής.
Donalhioy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εγώ είχα το Νοτε το 3 στη τσέπη πίσω και όχι στράβωσε αλλά έσπασε .. και καλα... μετα λες οτι δεν εισαι και fanboy. απο τα φανατατικα μαλιστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα