News Editors insomnia.gr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 News Editors Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Συνεχίζοντας τις κυκλοφορίες οικονομικών smartphone με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και καλή ποιότητα κατασκευής, η κινεζική Bluboo θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το νέο της κορυφαίο μοντέλο, το X9. Με μεταλλική κατασκευή, το Bluboo X9 διαθέτει πολύ όμορφη εμφάνιση με καμπύλες γωνίες, βάρος 166 γραμμάρια και πάχος μόλις 6 χιλιοστά. Η οθόνη των 5 ιντσών, κατασκευής JDI, διαθέτει Full HD ανάλυση (440 εικονοστοιχεία) και σύμφωνα με την εταιρεία διακρίνεται για τα χρώματα της. Καμία έκπληξη στο εσωτερικό όπου συναντάμε ένα από τα δημοφιλή SoC της MediaTek, το MT6753 με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.3Ghz, συνοδευόμενο από 3GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία επεκτείνονται μέσω microSD θύρας. Στο πίσω μέρος του X9 η Bluboo έχει τοποθετήσει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος ο οποίος αναγνωρίζει το δακτυλικό σας αποτύπωμα άμεσα ενώ ακριβώς από πάνω υπάρχει η κύρια κάμερα με ανάλυση 13MP χωρίς να δίνονται περισσότερα στοιχεία γι'αυτή. Ακόμα διαθέτει υποστήριξη σύνδεσης με 4G δίκτυα, στηρίζεται στο Android 5.1 Lollipop χωρίς κάποιο επιπλέον γραφικό περιβάλλον. Η τιμή του Bluboo X9 έχει οριστεί στα €140.
ktisipos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πανέμορφο και πολύ οικονομικό αλλά δεν το βλεπω να έρχεται Ευρώπη
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι ο μόνος που βρίσκω τις καμπύλες της συσκευής Sexy? Πανέμορφο και πολύ οικονομικό αλλά δεν το βλεπω να έρχεται Ευρώπη Μην είσαι τόσο σίγουρος
gat3watch Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και πάλι καταλήγουμε στο iPhone ..όμορφο κινητό σε προσιτή τιμή αλλά πιστό αντίγραφο ... 1
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και πάλι καταλήγουμε στο iPhone ..όμορφο κινητό σε προσιτή τιμή αλλά πιστό αντίγραφο ... Όχι και πιστό αντίγραφο, αυτή τη φορά η Bluboo δεν το κόπιαρε, μπορεί να μοιάζει σε κάποια μέρη όπως το πάνω Bezel και τη θέση του Home Button αλλά οι καμπύλες και το γυαλί στο πίσω μέρος είναι πιο ελκυστικά από αυτά του iPhone 6/6s
venizelos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που γράφουμε οκταπύρηνο ή τετραπύρηνο στον τίτλο λες και υπάρχει πλέον με έναν πυρήνα ή λες και σημαίνει κάτι από μόνο του δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι το φόρουμ απευθύνεται σε κάποιους με στοιχειώδη γνώσεις αν και δεν το βλέπω μόνο στο insomnia για να είμαι δίκαιος. Σαν να λέμε ένα αυτοκίνητο με 2000 κυβικά, τώρα αν αυτό βγάζει 100 άλογα δεν παίζει ρόλο, το 2000 όμως χτυπάει. 11
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που γράφουμε οκταπύρηνο ή τετραπύρηνο στον τίτλο λες και υπάρχει πλέον με έναν πυρήνα ή λες και σημαίνει κάτι από μόνο του δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι το φόρουμ απευθύνεται σε κάποιους με στοιχειώδη γνώσεις αν και δεν το βλέπω μόνο στο insomnia για να είμαι δίκαιος. Σαν να λέμε ένα αυτοκίνητο με 2000 κυβικά, τώρα αν αυτό βγάζει 100 άλογα δεν παίζει ρόλο, το 2000 όμως χτυπάει. Το κακό με τις Android συσκευές τελευταία που ξεκίνησε κυρίως από την Ασία είναι η πληθώρα των Specs για να εντυπωσιάσουν τον χρήστη και συνήθως οι Κινέζοι τα αναγράφουν στον τίτλο του κινητού.
Andreas231 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που γράφουμε οκταπύρηνο ή τετραπύρηνο στον τίτλο λες και υπάρχει πλέον με έναν πυρήνα ή λες και σημαίνει κάτι από μόνο του δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι το φόρουμ απευθύνεται σε κάποιους με στοιχειώδη γνώσεις αν και δεν το βλέπω μόνο στο insomnia για να είμαι δίκαιος. Σαν να λέμε ένα αυτοκίνητο με 2000 κυβικά, τώρα αν αυτό βγάζει 100 άλογα δεν παίζει ρόλο, το 2000 όμως χτυπάει. ειναι διαφημηση οπως γινεται και σε αλλα site.
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ο υπολογιστης μου ειναι τετραπυρηνος,αρα το κινητο που εχει 8 πυρηνες θα ειναι πιο γρηγορο απο το pc μου; 10
Cell_7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που γράφουμε οκταπύρηνο ή τετραπύρηνο στον τίτλο λες και υπάρχει πλέον με έναν πυρήνα ή λες και σημαίνει κάτι από μόνο του δεν το καταλαβαίνω. Υποτίθεται ότι το φόρουμ απευθύνεται σε κάποιους με στοιχειώδη γνώσεις αν και δεν το βλέπω μόνο στο insomnia για να είμαι δίκαιος. Σαν να λέμε ένα αυτοκίνητο με 2000 κυβικά, τώρα αν αυτό βγάζει 100 άλογα δεν παίζει ρόλο, το 2000 όμως χτυπάει. Αφου έτσι ψαρώνουν πολλοί androidάδες γιατί να μην το κάνουν; Ίδια ιστορία με τα MegaPixels 1
Dj Beast Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και πάλι καταλήγουμε στο iPhone ..όμορφο κινητό σε προσιτή τιμή αλλά πιστό αντίγραφο ... Δεν κινείται όλος ο πλανήτης γύρω από την apple και το iphone ξέρεις. 1
alex1_kgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ο υπολογιστης μου ειναι τετραπυρηνος,αρα το κινητο που εχει 8 πυρηνες θα ειναι πιο γρηγορο απο το pc μου; Ναι όπως ακριβώς και το τρακτέρ που έχει 500 άλογα είναι πιο γρήγορο από το αυτοκίνητο σου που έχει 150. 10
lupus_Hegemonia Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πάρτε το, πάρτε το... και μετά βρες τε κι ένα... iOS Home page Theme, ΜΠΑΣ και μοιάζει λιγάκι στο "μηλοφωνάκι" μας! 1
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Να κάνω μία ερώτηση; Γιατί στην μία φωτογραφία παρουσιάζουν το κινητό με Pure Android 5.1 και παραπάνω βάζουν αυτό το UI;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα