Wayward Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ούτε για 13χρονα. Μεγάλη επιτυχία. Ναι έχεις δίκιο και το cartoon στόχευε στους ενήλικες 35+
arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ναι έχεις δίκιο και το cartoon στόχευε στους ενήλικες 35+ Αν αυτό κατάλαβες εσύ, πιστεύω θα το απολαύσεις στο σινεμά όταν βγει.
Wayward Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν αυτό κατάλαβες εσύ, πιστεύω θα το απολαύσεις στο σινεμά όταν βγει. Δε σκοπεύω να το δω... PS. Επίσης διασκεδαστική η απόπειρά σου να γίνεις δηκτικός Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από Wayward
arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Χαιρομαι που διασκεδάζεις, θα προσπαθήσω περισσότερο.
Wayward Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Για να το λήξουμε: 1. Το αρχικό μου σχόλιο ήταν στο ύφος που θα απαντούσα και σε ένα φίλο... ειρωνικό χάριν αστεϊσμού και όχι προσβλητικό. Προφανώς δεν πέρασε και έχω αποκλειστική ευθύνη οπότε συγγνωμη αλλά μέχρι εκεί. 2. Εσύ πέρασες στην επίθεση προσπαθώντας να προσβάλλεις την αντίληψη μου. end of story Τα λέμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Από την μία, έχει φάση που βάζει Bebop, Rocksteady, το φορτηγάκι, κλπ, έτσι για τους παλιούς του καρτούν. Από την άλλη...these Turtles look weird, this April shouldn't be a reporter.
Oroku Saki Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Νεα trailer απο την ταινια! Βγαινει 3 Ιουνιου Για αλλη μια φορα θα σωσω τον κοσμο απο την απειλη των χελωνων
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αυριο βγαινει η νεα μου ταινια. Θα παω να τη δω το Σαββατο με φιλους. Εχει παρει υψηλες βαθμολογιες προκειται για την καλυτερη ταινια της χρονιας. Για πρωτη φορα οι Rocksteady Bebop Krang και Baxter Stockman εμφανιζονται σε ταινια! Οποιος θελει να ερθει μαζι μας το Σαββατο ας μου στειλει pm! Μην την χασετε μιλαμε ειναι οτι καλυττερο υπαρχει!!
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 περα απο την πλακα, φαινεται να ειναι αρκετο fun. Κrang, Bebop και Rocksteady, μαυρος Baxter απο το original comic, και διαβαζω οτι ο σκηνοθετης ειναι φαν του property.. επισης η Μegan σαν να εφτιαξε τωρα, στο προηγουμενο σαν πλαστικη κουκλα ηταν. α και παιζει και το MILF απο την original ταινια του 90 Θα φας καλα Oroku Saki.. .
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυριο βγαινει η νεα μου ταινια. Θα παω να τη δω το Σαββατο με φιλους. Εχει παρει υψηλες βαθμολογιες προκειται για την καλυτερη ταινια της χρονιας. Για πρωτη φορα οι Rocksteady Bebop Krang και Baxter Stockman εμφανιζονται σε ταινια! Οποιος θελει να ερθει μαζι μας το Σαββατο ας μου στειλει pm! Μην την χασετε μιλαμε ειναι οτι καλυττερο υπαρχει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα