Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε σε καρτες γραφικων με μεγαλο ογκο κ βαρος που συνηθως γέρνουν?

Δημοσ.

παρε ενα μολυβι κοψε στο επιθυμητο υψος και στηριξε την καρτα.. λολ!

δε μου'χει συμβει κατι αντιστοιχο, ομως πλακα πλακα ισως να εκανα κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Εγώ στην δικιά μου (Asus GTX670) παρόλο που έχει backplate γέρνει λίγο, οπότε πήρα 2 zip ties, τα πέρασα απ' την άκρη της ψύκτρας της και μετά τα στερέωσα στο πάνω μέρος του κουτιού. Τώρα είναι αλφάδι!!

Δημοσ.

Εγω το ειχα κανει με μαυρο κορδονι παπουτσιων αλλα ηταν μια αηδια κ το εβγαλα.

παρε ενα μολυβι κοψε στο επιθυμητο υψος και στηριξε την καρτα.. λολ!

δε μου'χει συμβει κατι αντιστοιχο, ομως πλακα πλακα ισως να εκανα κατι παρομοιο.

Ε ειναι πολυ ψηλα ρε συ.δεκα μολυβια θελει!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παθαινει κατι,μια 5870 που ειχα,δουλεψε(και ακομα δουλευει) ρολοι 5 χρονια και απο τον πρωτο χρονο ειχε αρχισει να παιρνει την κατηφορα.Μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα.

Δημοσ.

Εγω το ειχα κανει με μαυρο κορδονι παπουτσιων αλλα ηταν μια αηδια κ το εβγαλα.

Ε ειναι πολυ ψηλα ρε συ.δεκα μολυβια θελει!

χαχα! εμενα παντως με το που κοιταξα το κουτι μου μια χαρα μου κανει!

2η εναλλακτικη θα συμφωνησω κι εγω με τον φιλο, στερεωνεις κλιπσακια (απο τη γωινα της ψηκτρας) τοσα οσα να φτανουν στο μηκος σε καποιο μερος του κουτιου πανω απο την καρτα ωστε να κρατανε το βαρος.

Δημοσ.

Μα δεν μπορει να μην υπαρχει κανενας aftermarket τζιτζιφρινγκος γιαυτη την δουλεια.

Πέρα από τα αστεία θα γούσταρα τρελά να δω μίνι γερανούλη τηλεκατευθυνόμενο για αυτή τη δουλειά :P

• Like 2
Δημοσ.

σας βρισκω λιγο αδιαβαστους....

Power Color Gpu Jack

βεβαια εαν εισαι σαν και εμενα παρε ενα καλαμακι nvidia edition στο χρωμα(σαν το κουτι μου) (χοντρο ετσι,απο αυτα για τις γρανιτες) και κανε το παρακατω δοκιμασμενο.εγγυηση

DSC_0444.jpg

• Like 5
Δημοσ.

για βαλε και καμια φωτογραφία να δούμε το πρόβλημα σου.

Ωχ πρεπει να τον καθαρισω δλδ...χεχε.οκ θα βαλω.

σας βρισκω λιγο αδιαβαστους....

Power Color Gpu Jack

βεβαια εαν εισαι σαν και εμενα παρε ενα καλαμακι nvidia edition στο χρωμα(σαν το κουτι μου) (χοντρο ετσι,απο αυτα για τις γρανιτες) και κανε το παρακατω δοκιμασμενο.εγγυηση

DSC_0444.jpg

Μα το παρακανες με το πασοκοχρωμα...χαχα ωραιο ειναι ομως του παει!
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...