kwstasps Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε σε καρτες γραφικων με μεγαλο ογκο κ βαρος που συνηθως γέρνουν?
gregvibe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 βιδωσες την καρτα στη θυρα του κουτιου? 1
kwstasps Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 βιδωσες την καρτα στη θυρα του κουτιου? Εννοειτε αυτο...
gregvibe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 παρε ενα μολυβι κοψε στο επιθυμητο υψος και στηριξε την καρτα.. λολ! δε μου'χει συμβει κατι αντιστοιχο, ομως πλακα πλακα ισως να εκανα κατι παρομοιο.
Physiciant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ στην δικιά μου (Asus GTX670) παρόλο που έχει backplate γέρνει λίγο, οπότε πήρα 2 zip ties, τα πέρασα απ' την άκρη της ψύκτρας της και μετά τα στερέωσα στο πάνω μέρος του κουτιού. Τώρα είναι αλφάδι!!
kwstasps Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω το ειχα κανει με μαυρο κορδονι παπουτσιων αλλα ηταν μια αηδια κ το εβγαλα. παρε ενα μολυβι κοψε στο επιθυμητο υψος και στηριξε την καρτα.. λολ! δε μου'χει συμβει κατι αντιστοιχο, ομως πλακα πλακα ισως να εκανα κατι παρομοιο. Ε ειναι πολυ ψηλα ρε συ.δεκα μολυβια θελει! 1
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν είναι αυτός περιγραφικός τίτλος δεν ξέρω τι είναι. 3
LouCi4er Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν παθαινει κατι,μια 5870 που ειχα,δουλεψε(και ακομα δουλευει) ρολοι 5 χρονια και απο τον πρωτο χρονο ειχε αρχισει να παιρνει την κατηφορα.Μονο ψυχολογικο ειναι το θεμα.
gregvibe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγω το ειχα κανει με μαυρο κορδονι παπουτσιων αλλα ηταν μια αηδια κ το εβγαλα. Ε ειναι πολυ ψηλα ρε συ.δεκα μολυβια θελει! χαχα! εμενα παντως με το που κοιταξα το κουτι μου μια χαρα μου κανει! 2η εναλλακτικη θα συμφωνησω κι εγω με τον φιλο, στερεωνεις κλιπσακια (απο τη γωινα της ψηκτρας) τοσα οσα να φτανουν στο μηκος σε καποιο μερος του κουτιου πανω απο την καρτα ωστε να κρατανε το βαρος.
kwstasps Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μα δεν μπορει να μην υπαρχει κανενας aftermarket τζιτζιφρινγκος γιαυτη την δουλεια.
Physiciant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μερικά κουτιά έχουν επιπλέον στήριγμα για την κάρτα γραφικών. Είναι λίγα όμως..
Kostas93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 για βαλε και καμια φωτογραφία να δούμε το πρόβλημα σου.
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μα δεν μπορει να μην υπαρχει κανενας aftermarket τζιτζιφρινγκος γιαυτη την δουλεια. Πέρα από τα αστεία θα γούσταρα τρελά να δω μίνι γερανούλη τηλεκατευθυνόμενο για αυτή τη δουλειά 2
Thanos1972 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 σας βρισκω λιγο αδιαβαστους.... Power Color Gpu Jack βεβαια εαν εισαι σαν και εμενα παρε ενα καλαμακι nvidia edition στο χρωμα(σαν το κουτι μου) (χοντρο ετσι,απο αυτα για τις γρανιτες) και κανε το παρακατω δοκιμασμενο.εγγυηση 5
kwstasps Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 για βαλε και καμια φωτογραφία να δούμε το πρόβλημα σου. Ωχ πρεπει να τον καθαρισω δλδ...χεχε.οκ θα βαλω. σας βρισκω λιγο αδιαβαστους.... Power Color Gpu Jack βεβαια εαν εισαι σαν και εμενα παρε ενα καλαμακι nvidia edition στο χρωμα(σαν το κουτι μου) (χοντρο ετσι,απο αυτα για τις γρανιτες) και κανε το παρακατω δοκιμασμενο.εγγυηση Μα το παρακανες με το πασοκοχρωμα...χαχα ωραιο ειναι ομως του παει! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα