Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ως κάτοχος απο τον Ιανουάριο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μέγεθος του ειναι ιδανικό, ´ο σχεδιασμός επίσης και λειτουργικά απλα πετάει. Τώρα αναφορικά με την μπαταρία αν δν το εχω όλη την ωρα στο χέρι τη μέρα την βγάζει, εναλλακτικά εχω πάρει ένα ταχυφορτιστη και η μπαταρία φορτίζει σφαίρα. 5,2 ίντσες ειναι ο,τι πρέπει για εμένα. Επισης το διλημμα μου ήταν και το νεξους 5χ αλλα κατέληξα στο Μότο λόγω κατασκευής, αμολεντ οθόνης, μπροστινού ηχείου που για μένα μετράει πολύ καθώς και εφαρμογών μοτορολα που με διευκολύνουν παρά πολύ!

Να προσθέσω ότι πλέον η τιμή του ειναι χώμα οποτε ειναι και vfm επιλογή αν και κινητό δυο ετών

πιο ταχυφορτιστη εχεις παρει;;;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα έναν της Samsung που τον είχε βγάλει το eshop στα crazy Sundays. Επισης εχω και έναν για το αυτοκίνητο απο Κίνα μεριά μάρκας blitzwolf και οι δυο ειναι πολύ καλοί.

Δημοσ.

Πήρα έναν της Samsung που τον είχε βγάλει το eshop στα crazy Sundays. Επισης εχω και έναν για το αυτοκίνητο απο Κίνα μεριά μάρκας blitzwolf και οι δυο ειναι πολύ καλοί.

ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΗΣΙΟ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ;;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τον μανισιο δεν τον χρησιμοποιώ. Το βραδυ φορτιζω με ένα 0,550 Α και όλες τις άλλες ώρες με τον ταχυφορτιστη. Δεν εχω παρατηρήσει για να είμαι ειλικρινής. Αν θες θ το κάνω και θα σου πω χρόνο. Πάντως ειναι σίγουρα λιγότερο απο δυο ώρες

Δημοσ.

ΣΕ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΗΣΙΟ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ;;;

Φιλικα παντα αλλα δεν γνωριζεις(χρηστης απο το 2012 βλεπω)οτι οταν γραφεις με κεφαλαια γραμματα ειναι στην ουσια σαν να φωναζεις και αρα δεν ειναι σωστο?

Δημοσ.

Φιλικα παντα αλλα δεν γνωριζεις(χρηστης απο το 2012 βλεπω)οτι οταν γραφεις με κεφαλαια γραμματα ειναι στην ουσια σαν να φωναζεις και αρα δεν ειναι σωστο?

Έχει γράψει 4 μηνύματα όλα κι όλα στο forum, οπότε το βρίσκω εν μέρη λογικό να μην γνωρίζει τους κανόνες.
Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν ξερω τους κανονες...που μπορω να τους διαβασω;;;

Δημοσ.

Έχει γράψει 4 μηνύματα όλα κι όλα στο forum, οπότε το βρίσκω εν μέρη λογικό να μην γνωρίζει τους κανόνες.

Δεν ειναι κανονες του forum βασικα.Σε ολα τα site/forums ισχυει αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι κανονες του forum βασικα.Σε ολα τα site/forums ισχυει αυτο.

Σε ολα τα site που γραφω...γραφω μονο κεφαλαια και εισαι ο μονος που το παρατηρησε...δεν το κανω επίτηδες αλλα απο συνήθεια. 

Αλλα ας μην φευγουμε απο το θεμα μας, το θεμα ειναι το moto x 2014 και οχι αν  πρεπει γραφω κεφαλαια η πεζα...

Επεξ/σία από mageironi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...