newsformobiles Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το redmi 3 από sar τι λέει?Αυτό βρήκα:Xiaomi Redmi Note 3 SAR is 0.328W/KG, this is our calculated result.
tera Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη αναμεσα σε moto x 2nd gen και moto x play ποιο θα διαλεγατε? γιατι τωρα ειμαι αναμεσα στα 2 αν και βλεπω οτι το ενα δεν εχει καλη μπαταρια και το αλλο εχει μετριο επεξεργαστη...αν και κατα ποσο ειναι μετριος ο επεξεργαστης του moto x play.. σε συγκριση με επεξεργαστη snapdragon 801? θα κανει τη δουλεια καλα δηλαδη οπως ο επεξεργαστης του moto x 2nd gen? η θα κολλαει πολυ?
PetrisMpekris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δηλαδη αναμεσα σε moto x 2nd gen και moto x play ποιο θα διαλεγατε? γιατι τωρα ειμαι αναμεσα στα 2 αν και βλεπω οτι το ενα δεν εχει καλη μπαταρια και το αλλο εχει μετριο επεξεργαστη...αν και κατα ποσο ειναι μετριος ο επεξεργαστης του moto x play.. σε συγκριση με επεξεργαστη snapdragon 801? θα κανει τη δουλεια καλα δηλαδη οπως ο επεξεργαστης του moto x 2nd gen? η θα κολλαει πολυ?Εχω ακριβως το ιδιο διλλημα φιλε.GUYS HELP!
2.1Ohm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τι προτιμάς φίλε? Με βάση τι μέγεθος διάλεξε είναι πολύ κοντά τα 2 κινητά! Το Χ έχει κλτρο επεξεργαστή πιο compact κλτρα υλικά κατασκευής το play μπαταρία μεγαλύτερο και πιο rudget
PetrisMpekris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τι προτιμάς φίλε? Με βάση τι μέγεθος διάλεξε είναι πολύ κοντά τα 2 κινητά! Το Χ έχει κλτρο επεξεργαστή πιο compact κλτρα υλικά κατασκευής το play μπαταρία μεγαλύτερο και πιο rudget Μου αρεσει πολυ περισσοτερο το μικροτερο μεγεθος και η εμφανιση του moto x 2nd gen.Το μονο που με κραταει απο την αγορα του ειναι η μπαταρια.Ειναι τοσο χαλια οσο λενε τα reviews?
2.1Ohm Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δν το έχω το κινητο αλλά ναι λογικά με τόσο μικρή σχετικά μπαταρία! Περνεις ένα powerbank και είσαι κομπλέ άποψη μου!
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μου αρεσει πολυ περισσοτερο το μικροτερο μεγεθος και η εμφανιση του moto x 2nd gen.Το μονο που με κραταει απο την αγορα του ειναι η μπαταρια.Ειναι τοσο χαλια οσο λενε τα reviews? Αν θες μικροτερο μεγεθος και καλη μπαταρια δες Sony xperia Z3 compact .
PetrisMpekris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν θες μικροτερο μεγεθος και καλη μπαταρια δες Sony xperia Z3 compact .Ενταξει δεν θελω και τοσο μικρο.Κατω απο 5 ιντσες με τπτ.Το moto x 2nd εχει το ιδανικο μεγεθος για εμενα
mageironi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΤΟ Χ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ . ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ... ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.... (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ)
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγώ θα πρότεινα το Moto X Play γιατί έχει μια πιθανότητα να πάρει κάποια αναβάθμιση ενώ το X2 όχι.
AggelosTz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Mot X play και από εμένα επειδή είναι νεότερο θα πάρει Ν ενώ νομίζω ανακοινώθηκε το Χ 2nd δεν θα πάρει επειδή είναι παλιότερο.
cloud13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και εγω νυν κατοχος αν εξαιρεσεις θεμα λογισμικου πιθανοτατα (το αναβαθμισα στο Marshmallow) που με εχει καταταλαιπωρησει, σαν συσκευη πεταει και η καμερα του τουλαχιστον ικανοποιητικη. Η μπαταρια με νορμαλ χρηση βγαζει τη μια μερα και η αισθηση ειναι σουπερ. Θα στο προτεινα μονο απο επισημο εισαγωγεα γιατι απο σκρουτζομαγαζο η Μοτο αν συμβει κατι σου μιλαει για limited εγγυηση αρα και αντικασταση δεν θα σου κανει ποτε αν ω μη γεννητω χρειαστει. Επισης μην το πας στο 6 καλου κακου...
madnifestah Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και εγω νυν κατοχος αν εξαιρεσεις θεμα λογισμικου πιθανοτατα (το αναβαθμισα στο Marshmallow) που με εχει καταταλαιπωρησει, μια χαρα ειναι το marshmallow εδω και 4 μηνες που το έχω. τι προβληματα είχες?
cloud13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 μια χαρα ειναι το marshmallow εδω και 4 μηνες που το έχω. τι προβληματα είχες? Δες λιγο παρακατω στο θεμα που εχω ανοιξει.. Ειτε δεν εκατσε καλα το 6 ειτε ''κουβαλησε'' καποια αμαρτια απο το Moto G. Παντως λογικο δεν ειναι αυτο που κανει!
Dpan.9 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Εγω ως κάτοχος απο τον Ιανουάριο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μέγεθος του ειναι ιδανικό, ´ο σχεδιασμός επίσης και λειτουργικά απλα πετάει. Τώρα αναφορικά με την μπαταρία αν δν το εχω όλη την ωρα στο χέρι τη μέρα την βγάζει, εναλλακτικά εχω πάρει ένα ταχυφορτιστη και η μπαταρία φορτίζει σφαίρα. 5,2 ίντσες ειναι ο,τι πρέπει για εμένα. Επισης το διλημμα μου ήταν και το νεξους 5χ αλλα κατέληξα στο Μότο λόγω κατασκευής, αμολεντ οθόνης, μπροστινού ηχείου που για μένα μετράει πολύ καθώς και εφαρμογών μοτορολα που με διευκολύνουν παρά πολύ! Να προσθέσω ότι πλέον η τιμή του ειναι χώμα οποτε ειναι και vfm επιλογή αν και κινητό δυο ετών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα