Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αναμεσα σε moto x 2nd gen και moto x play ποιο θα διαλεγατε? γιατι τωρα ειμαι αναμεσα στα 2 αν και βλεπω οτι το ενα δεν εχει καλη μπαταρια και το αλλο εχει μετριο επεξεργαστη...αν και κατα ποσο ειναι μετριος ο επεξεργαστης του moto x play.. σε συγκριση με επεξεργαστη snapdragon 801? θα κανει τη δουλεια καλα δηλαδη οπως ο επεξεργαστης του moto x 2nd gen? η θα κολλαει πολυ?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δηλαδη αναμεσα σε moto x 2nd gen και moto x play ποιο θα διαλεγατε? γιατι τωρα ειμαι αναμεσα στα 2 αν και βλεπω οτι το ενα δεν εχει καλη μπαταρια και το αλλο εχει μετριο επεξεργαστη...αν και κατα ποσο ειναι μετριος ο επεξεργαστης του moto x play.. σε συγκριση με επεξεργαστη snapdragon 801? θα κανει τη δουλεια καλα δηλαδη οπως ο επεξεργαστης του moto x 2nd gen? η θα κολλαει πολυ?

Εχω ακριβως το ιδιο διλλημα φιλε.

GUYS HELP!

Δημοσ.

Τι προτιμάς φίλε?

Με βάση τι μέγεθος διάλεξε είναι πολύ κοντά τα 2 κινητά!

Το Χ έχει κλτρο επεξεργαστή πιο compact κλτρα υλικά κατασκευής το play μπαταρία μεγαλύτερο και πιο rudget

Δημοσ.

Τι προτιμάς φίλε?

Με βάση τι μέγεθος διάλεξε είναι πολύ κοντά τα 2 κινητά!

Το Χ έχει κλτρο επεξεργαστή πιο compact κλτρα υλικά κατασκευής το play μπαταρία μεγαλύτερο και πιο rudget

Μου αρεσει πολυ περισσοτερο το μικροτερο μεγεθος και η εμφανιση του moto x 2nd gen.Το μονο που με κραταει απο την αγορα του ειναι η μπαταρια.Ειναι τοσο χαλια οσο λενε τα reviews?
Δημοσ.

Δν το έχω το κινητο αλλά ναι λογικά με τόσο μικρή σχετικά μπαταρία!

Περνεις ένα powerbank και είσαι κομπλέ άποψη μου!

Δημοσ.

Μου αρεσει πολυ περισσοτερο το μικροτερο μεγεθος και η εμφανιση του moto x 2nd gen.Το μονο που με κραταει απο την αγορα του ειναι η μπαταρια.Ειναι τοσο χαλια οσο λενε τα reviews?

Αν θες μικροτερο μεγεθος και καλη μπαταρια δες Sony xperia Z3 compact .

Δημοσ.

Αν θες μικροτερο μεγεθος και καλη μπαταρια δες Sony xperia Z3 compact .

Ενταξει δεν θελω και τοσο μικρο.Κατω απο 5 ιντσες με τπτ.Το moto x 2nd εχει το ιδανικο μεγεθος για εμενα
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΤΟ Χ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ . ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΝΗΣΗ...

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....

(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ Η ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ)

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα το Moto X Play γιατί έχει μια πιθανότητα να πάρει κάποια αναβάθμιση ενώ το X2 όχι.

Δημοσ.

Mot X play και από εμένα επειδή είναι νεότερο θα πάρει Ν ενώ νομίζω ανακοινώθηκε το Χ 2nd δεν θα πάρει επειδή είναι παλιότερο.

Δημοσ.

Και εγω νυν κατοχος αν εξαιρεσεις θεμα λογισμικου πιθανοτατα (το αναβαθμισα στο Marshmallow) που με εχει καταταλαιπωρησει, σαν συσκευη πεταει και η καμερα του τουλαχιστον ικανοποιητικη. Η μπαταρια με νορμαλ χρηση βγαζει τη μια μερα και η αισθηση ειναι σουπερ. Θα στο προτεινα μονο απο επισημο εισαγωγεα γιατι απο σκρουτζομαγαζο η Μοτο αν συμβει κατι σου μιλαει για limited εγγυηση αρα και αντικασταση δεν θα σου κανει ποτε αν ω μη γεννητω χρειαστει. Επισης μην το πας στο 6 καλου κακου...

Δημοσ.

Και εγω νυν κατοχος αν εξαιρεσεις θεμα λογισμικου πιθανοτατα (το αναβαθμισα στο Marshmallow) που με εχει καταταλαιπωρησει, 

μια χαρα ειναι το marshmallow εδω και 4 μηνες που το έχω. τι προβληματα είχες?

Δημοσ.

μια χαρα ειναι το marshmallow εδω και 4 μηνες που το έχω. τι προβληματα είχες?

Δες λιγο παρακατω στο θεμα που εχω ανοιξει.. Ειτε δεν εκατσε καλα το 6 ειτε ''κουβαλησε'' καποια αμαρτια απο το Moto G. Παντως λογικο δεν ειναι αυτο που κανει!

Δημοσ.

Εγω ως κάτοχος απο τον Ιανουάριο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μέγεθος του ειναι ιδανικό, ´ο σχεδιασμός επίσης και λειτουργικά απλα πετάει. Τώρα αναφορικά με την μπαταρία αν δν το εχω όλη την ωρα στο χέρι τη μέρα την βγάζει, εναλλακτικά εχω πάρει ένα ταχυφορτιστη και η μπαταρία φορτίζει σφαίρα. 5,2 ίντσες ειναι ο,τι πρέπει για εμένα. Επισης το διλημμα μου ήταν και το νεξους 5χ αλλα κατέληξα στο Μότο λόγω κατασκευής, αμολεντ οθόνης, μπροστινού ηχείου που για μένα μετράει πολύ καθώς και εφαρμογών μοτορολα που με διευκολύνουν παρά πολύ!

Να προσθέσω ότι πλέον η τιμή του ειναι χώμα οποτε ειναι και vfm επιλογή αν και κινητό δυο ετών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...