Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ειμαι κοντα στο να αγοράσω το moto x 2nd gen.

Απο οτι εψαξα στο ίντερνετ είδα παράπονα για την μπαταρία και για την κάμερα τα οποία με βαλαν σε σκέψεις για να μην το αγοράσω για την ωρα. Θα ηθελα να μου πείτε πως είναι πλεον η μπαταρία και ποσο βελτιωθηκε περιπου με την lollipop αναβάθμιση.

Η κάμερα δεν με απασχολεί τόσο μιας και ως κάτοχος moto g δεν περιμένω και πολλά απο αυτό τ τομέα.

Αξίζει να το αγοράσω τώρα? Η να πήγαινα κάπου αλλου(όχι κινέζικα). Κυρίως ενδιαφέρονται για γρήγορο browsing και καλη διαρκεια ζωής μπαταριας και καλη οθόνη.

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εαν το motomaker εξυπηρετεί Ελλάδα γιατί στο σάιτ δεν βρήκα κάτι και θα ήθελα διαφορετικό καλλυμα στην πίσω οψη. Υπαρχουν μαγαζιά σ Σκρουτζ με μπαμπου backplate για τ οποίο ενδιαφέρονται αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρωσω το ποσο που ζητανε.

Ευχαριστω

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ήμουν κάτοχος του συγκεκριμένου smartphone, αρκετό καιρό. Μπορώ να πω, ότι τόσο η απόδοσή του, όσο και η οθόνη του, με άφησαν άκρως ικανοποιημένο. Ταχύτατο και με φοβερή οθόνη (Amoled). Επίσης, θέλω να τονίσω, την εξαιρετική αίσθηση στο χέρι, αλλά και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο δεν φημίζεται για την μπαταρία του. Προσωπικά, με δυναμική χρήση, δεν μου έβγαζε μέρα με τίποτα. Οπότε θεωρώ πως αυτό ήταν το μοναδικό του μειονέκτημα. 

Τώρα αν θες πες και τι ποσό διαθέτεις, για να σου πω προσωπική γνώμη, για smartphone από Ελλάδα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση . το ποσο που διαθετω είναι στα 250. Κ γω μονο για την μπαταρία το σκέφτομαι και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί εμειναναπολυτα ευχαριστημένος απο motorola και θα ήθελα πολύ το moto x αλλά τώρα με την μπαταρία κολλαω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση . το ποσο που διαθετω είναι στα 250. Κ γω μονο για την μπαταρία το σκέφτομαι και δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί εμειναναπολυτα ευχαριστημένος απο motorola και θα ήθελα πολύ το moto x αλλά τώρα με την μπαταρία κολλαω

Παρε ενα power bank!

Moto x δν ειχα ειχα ομως τον big brother (nexus 6) εχουν ιδια καμερα σχεδων ιδια οθονη γνκα εχουν πολλα κοινα!

Σαν εμφανιση ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ πανεμορφο πολυ καλο στο χερι ! Θα το ευχαριστηθεις!

Επειδη ηθελα να το παρω και εγω εκανα μια ερευνα και ειχα βρει καπακια πλαστικα η ακομα και δερμα απο ebay με λιγοτερο απο 10 τα ΟΕΜ και 15-20 αυθεντικα!

Επισης μπορεις να του βαλεις και ενα σκιν και ασε το πλαστικο ιδιο πραγμα ειναι σχεδν!

Να το παρεις και θα το χαρεις!!

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα power bank!

Moto x δν ειχα ειχα ομως τον big brother (nexus 6) εχουν ιδια καμερα σχεδων ιδια οθονη γνκα εχουν πολλα κοινα!

Σαν εμφανιση ειναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ πανεμορφο πολυ καλο στο χερι ! Θα το ευχαριστηθεις!

Επειδη ηθελα να το παρω και εγω εκανα μια ερευνα και ειχα βρει καπακια πλαστικα η ακομα και δερμα απο ebay με λιγοτερο απο 10 τα ΟΕΜ και 15-20 αυθεντικα!

Επισης μπορεις να του βαλεις και ενα σκιν και ασε το πλαστικο ιδιο πραγμα ειναι σχεδν!

Να το παρεις και θα το χαρεις!!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, θα τσεκαρω σιγουρα ebay εαν αποφασισω τελικα για το κινητο

Δημοσ.

είχα το g είχα και ήταν αριστο. το x φαντάζομαι θα είναι ακόμη καλύτερο.

και εγω το g εχω αυτη τη στιγμη και ειναι παρα πολυ καλο, απλα θελω να παω σε κατι παραπανω

Δημοσ.

παιδες το Motorola Moto X Play στα 310 ευρω λεει?βλεπω 21 m καμερα ,3600mah μπαταρια 5.5 οθονη..για τετοια τιμη καποιο κουσουρι θαχει..

Παρά το γεγονός ότι είμαι fan της Motorola (lenovo), το συγκεκριμένο δεν με ενθουσίασε. 

Δημοσ.

Παρά το γεγονός ότι είμαι fan της Motorola (lenovo), το συγκεκριμένο δεν με ενθουσίασε. 

Επειδη ποτε δεν ειχα motorola τι ακριβως σε χαλασε?

Δημοσ.

Επειδη ποτε δεν ειχα motorola τι ακριβως σε χαλασε?

Η οθόνη και το γενικό design του θα έλεγα. Δεν θεωρώ ότι αξίζει τα 300 και κάτι ευρώ που ζητάνε για το συγκεκριμένο. Φέτος, δυο από τα κινητά της Motorola που αξίζουν τα λεφτά τους κατά τη γνώμη μου, είναι το Motorola Moto G 3rd GEN (τσάμπα για ό,τι προσφέρει) και το Motorola Droid Turbo 2 (τρομερό). 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ειμαι κοντα στο να αγοράσω το moto x 2nd gen.

Απο οτι εψαξα στο ίντερνετ είδα παράπονα για την μπαταρία και για την κάμερα τα οποία με βαλαν σε σκέψεις για να μην το αγοράσω για την ωρα. Θα ηθελα να μου πείτε πως είναι πλεον η μπαταρία και ποσο βελτιωθηκε περιπου με την lollipop αναβάθμιση.

Η κάμερα δεν με απασχολεί τόσο μιας και ως κάτοχος moto g δεν περιμένω και πολλά απο αυτό τ τομέα.

Αξίζει να το αγοράσω τώρα? Η να πήγαινα κάπου αλλου(όχι κινέζικα). Κυρίως ενδιαφέρονται για γρήγορο browsing και καλη διαρκεια ζωής μπαταριας και καλη οθόνη.

Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εαν το motomaker εξυπηρετεί Ελλάδα γιατί στο σάιτ δεν βρήκα κάτι και θα ήθελα διαφορετικό καλλυμα στην πίσω οψη. Υπαρχουν μαγαζιά σ Σκρουτζ με μπαμπου backplate για τ οποίο ενδιαφέρονται αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρωσω το ποσο που ζητανε.

Ευχαριστω

Και όμως πληροφοριακά, με 180€ περίπου παίρνεις κινητό μ'αυτά τα χαρακτηριστικά:

- 5.5 Inch FHD Screen, 1920*1080 Pixel

- Helio X10 MTK6795 2.0GHz 64bit Octa Core

- 3GB RAM + 32GB ROM

- 13 MP Back Camera + 5 MP Front Camera

- Fingerprint Sensor, Unlocks in 0.3s

- Metal Body, 8.65mm

- 4000mAh Battery

- MIUI 7 (Based on Android 5.0 System)

- Band: GSM 900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz, FDD-LTE B1/B3/B7, TDD-LTE B38/B39/B40/B41, Support 2G & 3G & 4G LTE Network

Xiaomi Redmi Note 3

Δεκτή βέβαια η άποψη ότι δεν θέλεις κινέζικα, απλώς για να ξέρεις και τι άλλο υπάρχει εκεί έξω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...