Dominic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα φιλοι μου ειμαι τελειως καινουριος στο video editing αν και γνωριζω αρκετα απο photoshop θελω να φτιαξω κατι σαν intro για ενα καναλι στο Youtube αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα πρεπει να αρχισω Blender,cinema,After Effects,photoshop? εχω χαθει λιγο. δεν θελω να φτιαξω κατι τρελο, αλλα κατι απλο σαν (ελπιζω να ειναι απλο) αυτο https://www.youtube.com/watch?v=CTVVy56ckr0 σε 2D φυσικα (για αρχη μεχρι να μαθω). Υπαρχει πιθανοτητα να μπορει να γινει μεσω photoshop η θα χρειαστω και καποιο αλλο προγραμμα? κα ιαν ναι ποιο ωστε να ξεκινησω να μαθαινω. ευχαριστω
8anos8888 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα φιλοι μου ειμαι τελειως καινουριος στο video editing αν και γνωριζω αρκετα απο photoshop θελω να φτιαξω κατι σαν intro για ενα καναλι στο Youtube αλλα δεν ξερω με ποιο προγραμμα πρεπει να αρχισω Blender,cinema,After Effects,photoshop? εχω χαθει λιγο. δεν θελω να φτιαξω κατι τρελο, αλλα κατι απλο σαν (ελπιζω να ειναι απλο) αυτο https://www.youtube.com/watch?v=CTVVy56ckr0 σε 2D φυσικα (για αρχη μεχρι να μαθω). Υπαρχει πιθανοτητα να μπορει να γινει μεσω photoshop η θα χρειαστω και καποιο αλλο προγραμμα? κα ιαν ναι ποιο ωστε να ξεκινησω να μαθαινω. ευχαριστω Εγώ χρησιμοποιώ adobe after effects, υπαρχούν άπειροι οδηγοί για αυτό που ζητάς με το aae, καθώς και έτοιμα projects που τα επεξεργάζεσε εσύ όπως θες. Το Photoshop καθώς είναι adobe και αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα στο aae (drag and drop), διευκολύνοντας λίγο με τα layers και με άλλες ρυθμίσεις. Για 2D πιστεύω είναι ότι καλύτερο(αν και πλέον με διάφορα plugins υπάρχουν έτοιμα 3d animations), για 3d πας 3dsmax, blender κτλπ...
Mister Yisus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Dominic αν θες ένα εύκολο τρόπο να φτιάξεις Intro θα πας στο Site: Velosofy θα πατήσεις Template και μετά 2D έχει αρκετά έτοιμα intro τα οποία τα κατεβάζεις και τα φτιάχνεις όπως σου αρέσει με το Sony Vegas Pro σου δείχνει και τον τρόπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα