Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αναφέρω τιμή είναι τελική για Ελλάδα μαζί με τα μεταφορικά. http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00WPCBEC4/Από Ελλάδα 1.215 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/7847242/Intel-DC-S3510-1-2TB.html Εγώ τσίμπησα έναν Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από Billator 7
Giama Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιο από όλα τα Amazon; Link;Πιθανόν να το άλλαξαν ήδη γιατί σε κανένα δεν δείχνει τέτοια χαμηλή τιμή.
Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιο από όλα τα Amazon; Link; Πιθανόν να το άλλαξαν ήδη γιατί σε κανένα δεν δείχνει τέτοια χαμηλή τιμή. Τσέκαρε καλύτερα http://prntscr.com/9cr3ca (υπάρχει το Link πάνω από copy paste δεν μπήκε πριν)
Giama Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραίος! Δεν το έβγαζε σαν πρώτη επιλογή (έβγαζε 885 Ευρώ) γιατί έχει παράδοση 2-4 μήνες αλλά δεν με πειράζει. Ευχαριστώ πολύ! 1
smoke0man2 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 τελικη τιμη με μεταφορικα ! εαν τα ειχα θα το τσιμπαγα...
darkdog Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 τι θεμα εινα οτι μηπως σε 2 με 4 μηνες η τιμ θα βρισκεται εκει ουτως η αλλος? περιεργο μου φαινεται λογο ολο αυτο 1
Giama Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Όταν έχει κανονική τιμή 800 Ευρώ αποκλείεται να βρεθεί τόσο γρήγορα η τιμή σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Δεν αποκλείεται βέβαια άλλοι δίσκοι από άλλες εταιρείες να έχουν προσεγγίσει αυτή την τιμή ως τότε.Τις περισσότερες φορές πάντως το 2-4 μήνες είναι πολύ συντομότερα, π.χ. 1 μήνας. Θα μας ενημερώσει λογικά σε λίγες μέρες για το πότε θα τα φέρει. Πάντως δεν αποκλείεται να φάμε και άκυρο λόγω λάθους στην τιμή, θα δείξει τις επόμενες μέρες.
Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 τι θεμα εινα οτι μηπως σε 2 με 4 μηνες η τιμ θα βρισκεται εκει ουτως η αλλος? περιεργο μου φαινεται λογο ολο αυτο To να πέσει η τιμή ακόμα και σε 4 μήνες τόσο πολύ στους ssd δεν παίζει.. Μακάρι αλλά δεν πρόκειται. Ο 500άρης θα κάνει 80 ευρώ? Ποτέ αυτό.. Όσο για το άκυρο δεν ξέρω την τακτική του amazon μιας και έχω αγοράσει μόνο μία φορά από εκεί αλλά από όσο ξέρω άκυρα δεν πέφτουν. (ειδικά όταν ο πωλητής δεν είναι 3ος)
gr234567 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 μια χαρά άκυρα πέφτουν σε περιπτώσεις λάθος τιμών 1
darkdog Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 δεν ειναι υπερεκτιμιμενη ι τιμη του και παλι? 800 εχει ενω ο evo pro 470.δεν νομιζω μάλιστα να ναι καλυτερος του. και πάλι όμως ειναι σαν να παιρνεις κατι 150 αντι για 400. σουπερ και παλι.
Giama Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Όσο για το άκυρο δεν ξέρω την τακτική του amazon μιας και έχω αγοράσει μόνο μία φορά από εκεί αλλά από όσο ξέρω άκυρα δεν πέφτουν. (ειδικά όταν ο πωλητής δεν είναι 3ος) Έχω φάει άκυρο σε ίδια περίπτωση με πωλητή το Amazon, πάλι με κραυγαλέα διαφορά τιμής από την κανονική (της τάξης των εκατοντάδων Ευρώ), όπως συμβαίνει εδώ. Είναι σπάνιο να γίνει αλλά δεν αποκλείεται. Το άκυρο έγραφε μάλιστα ότι ήταν λάθος και ότι δεν μπορεί να τα δώσει γιατί απαγορεύεται να πουλήσει κάτω του κόστους. Τεσπα, μην το γρουσουζεύω, βλέπουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν τελικά προχωρήσουν οι παραγγελίες είμαι περίεργος να δω σε τι τιμή θα βγει στις αγγελίες...
Aias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα και εγω την παραγγελια αλλα τα ακυρα πεφτουν βροχη σε αντιστοιχες περιπτωσεις.Εχω φαει και προσωπικα αν θυμαμαι καλα απο το co.uk.Οπως και να εχει δεν υπαρχει λογος να μην ελπιζεις στο ονειρο item will be delivered to from Amazon EU Sàrl. Estimated delivery: 1 Mar 2016 - 11 April 2016 υπομονη εχω λετε να αφησω αρνητικη κριτικη αν δεν τον στειλουν? .Ειναι και γερμαναραδες . @Billator που το ξετρυπωσες ρε γατε 1
baskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σε παρομοιες περιπτωσεις με τετοια διαφορα τιμης εχω 3/3 ακυρα απο αμαζον... Μου εχουν στειλει μονο φοβερες προσφορες που η διαρκεια της προσφορας ηταν λιγα λεπτα εως μια ωρα το πολυ και μετα ανεβασαν τιμη (αρα δε προλαβαν να πεσουν πολλες παραγγελιες) Ειδωμεν...μακαρι να μας τους στειλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα