Cornell Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούργιου τηλεφώνου και είμαι ανάμεσα τα προαναφερθέντα μοντέλα. Ποιο προτείνετε? Θέμα με το λειτουργικό δεν έχω,με βολεύουν και τα 2.
SIP1995 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση καινούργιου τηλεφώνου και είμαι ανάμεσα τα προαναφερθέντα μοντέλα. Ποιο προτείνετε? Θέμα με το λειτουργικό δεν έχω,με βολεύουν και τα 2. Ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις...
2.1Ohm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Koιτα το λειτουργικο ειναι το μεγαλυτερο χασμα αναμεσα σε αυτα τα 2 , που εχει πολλα + κ απο τις 2 πλευρες αλλα τα παραπανω τα εχει το android σιγουρα!Τωρα τα κινητα και μονο αυτα εχουμε και λεμε!Lumia xl + κατασκευη + καμερα+ αναβαθμισεις+ πιο φωτεινη οθονη+ μπαταρια- App store- Σχετικα αδυναμος επεξεργαστης( τρεχει βουτηρο απλα σε βαριες εφαρμογες θα το καταλαβεις)VF+ Πιο δυνατος επεξεργαστης+ Πιο πολλα πιξελ στην οθονη (μεγαλυτερη αναλυση)+ App store- Δν θα παρει αναβαθμισειςΝα σου πω την αληθεια εγω θα πηγαινα στο lumia αλλα να ξες προετοιμασου για ελειψη εφαρμογων μεγαλη και τα πιο πολλα θα τα κανεις με browsing στο ιντερνετ οχι με εφαρμογες!Αμα ομως σου αρεσει να παιζεις παιχνιδακια και γνκα να εχεις το κινητο για πιο πολυ μεσο αναψυχης πανε στο vf!
Cornell Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ανάλογα τι απαιτήσεις έχεις... Περιηγηση στο internet,σχετικα καλές φωτογραφίες και καλή ποιότητα οθόνης
2.1Ohm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Περιηγηση στο internet,σχετικα καλές φωτογραφίες και καλή ποιότητα οθόνης Σου ειπα αμα δν παιζεις παιχνιδια ειναι πολυ καλη επιλογη το XL! Eιδικα το πορτοκαλι(αν και ειναι πολυ περιεργο χρωμα ειδικα για κινητο και τραβαει το ματι) εμενα μ αρεσει παρα παρα πολυ! Εχει πολυ καλη οθονη και παρα πολυ φωτεινη! Φωτογραφικη αψογη ειδικα με καλο φωτισμο! Αλλα οπως ειπα το windows store ειναι λιγο για τα μπαζα.. Αμα δν σε νοιαζει το dual sim παρε κλτρα την 4G εκδοση να εχεις γρηγοροτερες ταχυτητες! Να ξες η καμερα του παταει κατω ολο τν ανταγωνισμο σε αυτην την τιμη! Αλλα απο την αλλη το VF εχει FHD οθονη και αρκετα καλη οθονη που την ειδα απο κοντα αλλα δν εχει πολυ φωτεινοτητα! Μετρια καμερα αλλα μηδαμινο λαγκ και ενταξη play store εχει οτι θελεις απο εφαρμογες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα