yourtallness Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Πήρα πρόσφατα καινούριο PC με τα εξής specs: P4 2.8GHz FSB800 H/T MSI 865PE Neo 2 LS 2x 512MB Kingston HyperX PC3500 DDR433 CL2 PowerColor ATI Radeon 9800Pro 128MB Seagate 120GB SATA HDD 8MB cache 7200rpm SoundBlaster Audigy 2 Έχω κατεβάσει όλα τα Windows Updates, έχω τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών και ήχου. Τα memory timings που έχω βάλει είναι 2-3-3-7. Το πρόβλημα μου είναι ότι που και που, στα καλά καθούμενα ξαφνικά εμφανίζεται μια μπλε οθόνη που λέει περίπου τα εξής: Windows has encountered a problem and has to close STOP: ... . . . ...sys Starting dump of physical memory Στο μήνυμα περιλαμβάνεται ένα όνομα registry key και ένα αρχείο τύπου .sys, διαφορετικά κάθε φορά. Ένας μετρητής μετράει έως το 100 και μετά το PC κάνει restart. Όταν το σύστημα επανεκκινεί, εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: "Windows has recovered from a serious error. Would you like to send a bug report to Microsoft..." Τί μου συμβαίνει? Πρέπει να κάνω ξανά εγκατάσταση στα Windows? Και κάτι άλλο: Μερικές φορές όταν παίζω Raven Shield ή UT2003 με πετάει έξω με ένα μήνυμα που λέει: "General protection fault! History: USkeletalMesh::SetAttachmentLocation <- FDynamicActor::Render <- FActorSceneNode::Render <- UShadowBitmapMaterial::Get <- FProjectorRenderInfo::GetMaterial <- FBspProjectorDrawList::Render <- FBspDrawList::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop" Mπορεί κάποιος να μου πει τί φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 kai mena mou to vgazei kai se xp kai se 2000 kai den xerw ti na kanw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XIONATOS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Pistebo pos allazontas toys drivers tis kartas grafikon tha liseis to problima... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yourtallness Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δηλαδή τι; Να βάλω παλιότερους Catalysts; Πιστεύεις πως τόσο οι μπλε οθόνες, όσο και το κόλλημα παιχνιδιών οφείλονται στην κάρτα γραφικών; kai mena mou to vgazei kai se xp kai se 2000 kai den xerw ti na kanw Τι κάρτα γραφικών έχεις; Radeon κι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrMikeD Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Egw lew oso einai akoma fresko to mixanima kai den exeis gemisei poli to C kane format kai bale apo tin arxi me prosoxi tous pio neous drivers gia oles tis suskeves pou exeis. Mallon kati exeis corrupted sto installation. Alla prin kaneis format, tha itan kalo na elegkseis kai to sustima sou gia problimata uperthermanis epeksergasti, mnimes (me mem86) kai isws kai skliro disko (katebase apo to site tis seagate kanena diagnostic utility). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yourtallness Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Έψαξα για corrupted system files με το sfc.exe και δεν βρήκε τίποτα. Επίσης έλεγξα το δίσκο με το chkdsk.exe και ούτε κι αυτό δεν βρήκε τίποτα. Φυσικά και σκέφτηκα τη λύση του format, άλλα το αφήνω για τελευταία επιλογή... Προσπάθησα επιπλέον να κάνω repair τα Windows μου, με το να κάνω boot και να επιλέξω την επιλογή repair, άλλα από κει και πέρα δεν ξέρω πως πάει η διαδικασία. Aφού με βάλει να επιλέξω σε ποιο installation θέλω να κάνω logon, με βγάζει στο C:\Windows. Δεν γνωρίζω τι να κάνω μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 egw allaxa karta grafikwn alaxa drivers alla tpt ... mallon mnimi paizei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 THELW ENA PROGRAMMA GIA NA BLEPW DVD.TI PROTEINEIS KAI APO POY MPORW NA TO KATEBASW??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 cyberlink power dvd 5.0 psaxe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yourtallness Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Έκανα τεστ στη μνήμη με το memtest86 και μου έβγαλε errors τόσο με χρονισμό 2-3-3-8 όσο και με 2.5-4-4-8. Αυτό σημαίνει πως η μνήμη μου έχει πρόβλημα, right? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 e nai... kalytera dokimase mia mia tis mnhmes... na deis poio chipaki exei problhma! isws exoun k oi 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cig4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Kατα 99 % συμφωνφ πωσ το προβλημα ειναι στις μνημες...ετσι ξεκινησε και σε μενα παλλια και μετα δεν μπορουσε εγκατασταη να κανει τα ...πραθυρα με αλλλαγη ομως εγινε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 emena pou exei mono 1 chip 256mb pos prepei na to do? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yourtallness Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Με ένα τσιπάκι είναι ακόμη πιο απλό. Αν βγάλει λάθη, θα ξέρεις ότι πιθανόν έχει πρόβλημα. Πήγαινε στη διεύθυνση http://www.memtest86.com/memt30.zip και κατέβασε το memtest v3.0. Έπειτα κάνε unzip τα αρχεία σε ένα folder, βάλε μια κενή δισκέτα στο fdd και τρέξε το αρχείο install.bat. Θα δημιουργηθεί μια bootable δισκέτα, η οποία δεν μπορεί να διαβαστεί από τα Windows. Κάνε boot από αυτή τη δισκέτα και το memtest θα αρχίζει να ελέγχει τη μνήμη σου. Θα πραγματοποιήσει 11 τεστ, από τα οποία τα 10 είναι σχετικά σύντομα, ενώ το ενδέκατο μπορεί και να σου πάρει πάνω από 2 ώρες. Good luck... Πάω να δοκιμάσω τις μνήμες μου στο PC ενός φίλου, και τις μνήμες του φίλου στο δικό μου, να δούμε τι φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Το τροφοδοτικό σου είναι αρκετό για το hardware σου? Γιατί πολλά κουλά προκύπτουν με ανεπαρκή Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.