Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ενημέρωσε μας μόλις μαθεις τελικά ποιο είναι το πρόβλημα. Βεβαίως, ευχαριστώ πολύ 1
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πας σε ένα καταστημα Η/Υ. Αυτοί θα έχουν universal τροφοδοτικό που λειτουργεί στα περισσότερα λάπτοπ. Εαν λειτουργήσει με αυτό παίρνεις ένα τέτοιο. Δεν είναι ακριβό αλλά μην πάρεις και κανένα της πλάκας. 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πας σε ένα καταστημα Η/Υ. Αυτοί θα έχουν universal τροφοδοτικό που λειτουργεί στα περισσότερα λάπτοπ. Εαν λειτουργήσει με αυτό παίρνεις ένα τέτοιο. Δεν είναι ακριβό αλλά μην πάρεις και κανένα της πλάκας. εννοείται πως δεν θα πάρω κάποιο της πλάκας!!!! ευχαριστώ! 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Συνειδητοποίησα κάτι, έχω ένα άλλο laptop Acer , το οποίο το έχω στην φόρτιση, φορτίζει κανονικά όλα κομπλέ και κάνει και αυτό ένα σιγανό ζζζζ.... τι παίζει??
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και στο δικό μου G6 όταν είναι αναμένο ο φορτιστής κάνει ένα σιγανό ζζζζ, αλλά για να το καταλάβεις πρεπει να το βάλεις δίπλα στο αυτί σου.
Kostas93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται απο το ποσο δυνατά και το πως ακούγεται. Κάνε αυτά που σου είπαμε πιο πάνω και μην αγχώνεσαι. 1
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και στο δικό μου G6 όταν είναι αναμένο ο φορτιστής κάνει ένα σιγανό ζζζζ, αλλά για να το καταλάβεις πρεπει να το βάλεις δίπλα στο αυτί σου. ναι, ακριβώς έτσι, πρέπει να το βάλω στο αυτί μου.... Εξαρτάται απο το ποσο δυνατά και το πως ακούγεται. Κάνε αυτά που σου είπαμε πιο πάνω και μην αγχώνεσαι. δεν αγχώνομαι, τρέμω, ξύπνησα σήμερα το πρωί πήγα να το ανάψω, αλλά τίποτα, είχα μείνει με την σκέψη πως θα ήταν όνειρο όλο αυτό...χαχαχαχαχα τρελό!
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά, πήγα σήμερα δοκίμασα δύο τροφοδοτικά στο laptop, και πάλι τίποτα, δεν ανάβει, άρα το τροφοδοτικό μου δουλεύει μια χαρά, καμία ιδέα τι να έχει καεί??? δύσκολα η μητρική έτσι στο ξαφνικό ε? εγώ πιστεύω είναι το jack χαλασμένο, τι λέτε και εσείς??? καμία βοήθεια, ιδέα???
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον κάτι παίζει με την μητρική ή το dc-jack Αν μπορείς πάνε το λαπτοπ σε ένα τεχνικό να του ρίξει μια ματιά.
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον κάτι παίζει με την μητρική ή το dc-jack Αν μπορείς πάνε το λαπτοπ σε ένα τεχνικό να του ρίξει μια ματιά. να δοκιμάσω να παραγγείλω ένα dc-jack να το αλλάξω, και να δω άμα λειτουργεί, εννοώ αξίζει να δοκιμάσω έτσι???
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να το δει τεχνικός να σου πει ακριβώς τι έχει, παρά να αγοράσεις τζάμπα το jack αν και είναι φθηνό από αμαζον.
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα να το δει τεχνικός να σου πει ακριβώς τι έχει, παρά να αγοράσεις τζάμπα το jack αν και είναι φθηνό από αμαζον. μάλιστα, ευχαριστώ πολύ!!! πίστευα, άμα το παράγγελνα και το έκανα μόνος μου και γινόταν, και θα γλίτωνα πολλά και άσε που έχει τελειώσει και η εγγύηση του λάπτοπ, και είμαι και σε άλλη χώρα...ευχαριστώ πάντως, ίσως κάνω αυτό που μου είπες!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Αν πιάνουν τα χέρια σου, δες και κανενα βίντεο στο youtube αλλάζει σχετικά ευκολα, από το αμαζον εχει 2,99 λιρες.
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παρακαλώ! Αν πιάνουν τα χέρια σου, δες και κανενα βίντεο στο youtube αλλάζει σχετικά ευκολα, από το αμαζον εχει 2,99 λιρες. Ευχαριστώ, πιάνουν θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω....
Δεν Θες Να Μάθεις Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Update....αλλαξα το dc power jack, και δεν ανάβει ούτε το φως ούτε τίποτα πάλι,ακομα τα ίδια, τι μπορεί να φταίει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα