κκρκ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ενω αναγνωρίζει το συστημα μου κανονικα τη συσκευή στη διαχείριση συσκευών οταν βαζω καρτες δεν μου τις εμφανιζει στον υπολογιστη μου. εχω δοκιμάσει ενημέρωση κ ειναι ενημερωμένο το σύστημα , επισης εχω δοκιμασαι απενεργοποίηση/ενεργοποίηση και κατάργηση και δν αλλαζει τπτ. με το που βαζω καρτα τη διαβαζει κανονικα κανει τους ηχους οτι μπηκε και στον υπολογιστή μου τπτ. εχει κανεις καμια ιδεα? win 8.1 πληροφοριακά
Euclides Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε την υπηρεσία Windows Drive Foundation να ξεκινά αυτόματα.
jim_p Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως το card reader ειναι παλιο και δεν διαβαζει καρτες sd hc, δηλαδη απο 4GB και πανω?
κκρκ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε την υπηρεσία Windows Drive Foundation να ξεκινά αυτόματα. την εβαλά κ δεν αλλαξε τπτ Μηπως το card reader ειναι παλιο και δεν διαβαζει καρτες sd hc, δηλαδη απο 4GB και πανω? οχι ειναι καινουριο κ δουλευε μεχρι προχθες
κκρκ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εφιαξε μονο του ξαφνίκα , δεν ξερω τι να πω..
κκρκ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι σταμάτησε να δουλεύει.. παίζει να την έχει ακούσει το hardware τι να πω
κκρκ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το προβλημα λυθηκε. επρεπει να πας στη διαχείριση δισκου κ να κανεις αντιστοιχία με γραμμα διακου πχ C ειναι ο δισκος ο κεντρικος με Q την καρτα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα