Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου εξηγηση πως θα γραψω σε στικακι τραγουδια απο cd . Εχω κανει την εγγραφη στο media player αλλα δεν βρισκω τον τροπο να το μεταφερω στο στικακι .Ευχαριστω.

Δημοσ.

Που ακριβώς θες να κάνεις αναπαραγωγή τα τραγούδια και τι εννοείς ακριβώς με το να"γράψω σε στικάκι"; Μπορείς απλά να τα μεταφέρεις σε mp3 ή mp4 κατευθείαν στο φλασάκι σου και απο εκεί να το παίζεις τα τραγούδια σου σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει  τέτοιου είδους αρχεία. Τα τραγούδια απο το cd  σε τί μορφή είναι mp3  ή κανονικό audio cd; Αν είναι κανονικό audio cd  θα πρέπει να μετατρέψεις τα τραγούδια σε mp3 ή mp4, το γνωστό rip.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/12/2015 στις 10:24 ΜΜ, km3 είπε

Καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου εξηγηση πως θα γραψω σε στικακι τραγουδια απο cd . Εχω κανει την εγγραφη στο media player αλλα δεν βρισκω τον τροπο να το μεταφερω στο στικακι .Ευχαριστω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Για μετατροπή από audio cd σε mp3 δες το audiograbber.

Με συγκίνησες, ρε 'συ! Πού το θυμήθηκες; Μιλάμε για χιλιάδες - κυριολεκτικά - CD που έχω μετατρέψει σε mp3 με αυτό κατά το παρελθόν...

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

5 ετών θέμα!

Ας όψεται ο 697... που το ξέθαψε και στις 2 η ώρα που το είδα να ανασύρεται από τα σκοτεινά μπουντρούμια του insomnia δεν πρόσεξα πότε δημιουργήθηκε το θέμα.

7 ώρες πριν, deesnider είπε

Με συγκίνησες, ρε 'συ! Πού το θυμήθηκες; Μιλάμε για χιλιάδες - κυριολεκτικά - CD που έχω μετατρέψει σε mp3 με αυτό κατά το παρελθόν...

Ξεχνιούνται αυτά; :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...