Oblivionist Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, παρουσιάστηκε ένα θεματάκι με τη RAM απο προχθές που έκανα κάτι updates στα Windows κι έχω σκαλώσει άσχημα.Μέχρι προχθές λοιπόν, όταν το PC ήταν "idle", η χρήση της RAM δεν ξεπερνούσε το 40%. Όταν λέω "idle", εννοώ πως τα μόνα προγράμματα που "τρέχουν" είναι τα εξής: ESET NOD, O&O Defrag και το προγραμματάκι του UPS.Τώρα πλέον, με τα ίδια προγράμματα, η μνήμη "βαράει" minimum 55% χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Με αποτέλεσμα όταν ανοίγω και κανέναν Mozilla να πηγαίνει 80%+. Δεν βλέπω τίποτα περίεργο στο task manager, ούτε κάτι νέο έχει προστεθεί στα προγράμματα που κάνουν εκκίνηση μαζί με τα Windows. Νταξ, μπορει το PC να είναι παλιό και να έχω μόνο 2GB RAM, αλλά νομίζω 15% διαφορά χωρίς να αλλάξει κάτι τραγικό δεν δικαιολογείται.Αν μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
κκρκ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ψαξε στην εποπτεία πορων αν δεις τι προγραμμα καταναλωνει το 15% , κατάργησε το κ μετα δες αν αλλαξει κατι
Oblivionist Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω κάτι κάναμε. Μπήκα εκεί που είπες με το που άνοιξα το PC. Στην αρχή όλα ήταν νορμάλ αλλά μετά από λίγο άρχισε να ανεβαίνει πολύ το svchost. Έψαξα λίγο στο google και βρήκα πώς μπορω να κάνω disable κάποια "ύποπτα" (για την περίπτωσή μου) services. Τελικά πιστεύω πως έφταιγε το Windows Update Service. Απενεργοποίησα και κάποια άλλα άχρηστα και τώρα η RAM έπεσε πάλι σε επίπεδα 39-40%. Μακάρι να το λύσαμε, ευχαριστώ πολύ.
extace Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Το προβλημα του svhost ειναι συνηθες. Ο κυριος ενοχος ειναι το windows update, οποτε καλα εκανες και το απενεργοποιησες αφου ειχες προβλημα. Ομως σε καμια περιπτωση μην τερματιζεις τις svhost διεργασιες γιατι ειναι βασικες διεργασιες του λειτουργικου. Μπορει να προκληθει ασταθεια στην λειτουργεια των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα