Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω 2Χ4 GB καρτες μνημης με cas latency 9 και θελω να προσθεσω αλλες 2,εχω βρει ενα ζευγαρι με cas 7 ιδια μαρκα ιδια χαρακτηριστικα αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατες με τις παλιες, ξερω οτι οσο μικροτερο cas τοσο καλυτερα αλλα στην προκειμενη περιπτωση με τις υπαρχων μνημες των 9 cas τι μου προτεινετε; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Αν δεν αναφέρεις ποια είναι η μητρική και ποιες οι μνήμες, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει... :unsure:

η ερωτηση μου ειναι απλη: εχω 2 καρτες με cas 9 και λεω να προσθεσω αλλες 2 με cas 7, θα κερδισω κατι σε ταχυτητα η θα ειναι πεταμενα λεφτα δεδομενου οτι ειναι πιο ακριβες και να παρω 2 ιδιες με αυτες που εχω με cas 9;

Δημοσ.

Θα είναι πεταμένα λεφτά, πάρε ίδιες με αυτές που έχεις. Ακόμα και να παίζανε με cl 7 οι 2 καινούργιες μνήμες σου, δε θα έβλεπες καμία διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι πεταμένα λεφτά, πάρε ίδιες με αυτές που έχεις. Ακόμα και να παίζανε με cl 7 οι 2 καινούργιες μνήμες σου, δε θα έβλεπες καμία διαφορά.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση Kris_Lyn το ξερω οτι θα ειναι ανεπαισθητη η διαφορα αλλα θελω να μαθω αν οντως το συστημα θα αξιοποιησει το cl 7.

Δημοσ.

Δεν θα το αξιοποιήσει, λογικά θα τις χρονίσει ώστε να έχουν cl9 όπως οι άλλες. Στη χειρότερη μπορεί και να μη σου παίξουν κιόλας (έχει τύχει).

Δημοσ.

η ερωτηση μου ειναι απλη: εχω 2 καρτες με cas 9 και λεω να προσθεσω αλλες 2 με cas 7, θα κερδισω κατι σε ταχυτητα η θα ειναι πεταμενα λεφτα δεδομενου οτι ειναι πιο ακριβες και να παρω 2 ιδιες με αυτες που εχω με cas 9;

Έχουν σημασία και τα Volt που παίζουν οι μνήμες. Άρα όταν σου ζητάνε περισσότερες πληροφορίες πρέπει να τις δίνεις.

Δημοσ.

Έχουν σημασία και τα Volt που παίζουν οι μνήμες. Άρα όταν σου ζητάνε περισσότερες πληροφορίες πρέπει να τις δίνεις.

+1

απο το cas δε πρόκειται να κερδίσεις τίποτα σοβαρό, αλλά απο διαφορετικά volt μπορείς να κερδίσεις μια ωραιοτατη ασυμβατότητα. :P

Δημοσ.

Οταν γραφω ιδια μαρκα ιδια χαρακτηριστικα τι δεν καταλαβαινεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...