Dinos_12345 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρείς το SAR deal breaker; Εγώ καρφί στο p8 θα πήγαινα. Αλλιώς περίμενε να πέσει πάλι το G4 1
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά θεωρώ, πως το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις να πέσει η τιμή του LG G4 και να το χτυπήσεις. Είναι από τις καλύτερες value for money επιλογές. Λογικά μετά τις γιορτές, η τιμή του θα έχει καθοδική πορεία (μιας και ανέβηκε τώρα τελευταία).
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις πούλησα το iPhone 6 και είμαι έτοιμος να πάρω το Huawei P8 είναι καλή επιλογή;
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις πούλησα το iPhone 6 και είμαι έτοιμος να πάρω το Huawei P8 είναι καλή επιλογή; Θεωρώ πως είναι ένα αξιοπρεπές smartphone.
Neg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρώ πως είναι ένα αξιοπρεπές smartphone. Είδα διάφορα Reviews και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε για την τιμή του και από θέμα κάμερας ανταγωνίζεται χαλαρά το iPhone 6 που είχα βάση τα Samples. 1
galimanas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρε φιλε παρε p8 να σωθείς.. Τι βλακείες sar και αλλα τετοια. Αν ηταν επικίνδυνο θα το είχαν απαγορεψει.
newsformobiles Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως το sar του iphone 6 που είχες είναι 1.59, που είναι κοντά στα ανώτατα επιτρεπτά όρια... 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 lg g flex 2 300 στο e-shop πιστευω ειναι καλη επιλογη στα χρηματα του,οπως κ το p8 στα 330 αλλα δεν μου αρεσε τοσο η οθονη του οταν το επιασα στα χερια μ..Αν ανεβεις λιγο πιο πανω απο τα 350 παιζουν Z3 κ huawei honor 7!!Αν δεν βιαζεσαι περιμενε το g4 να πεσει !!
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Και απο εμενα το Ρ8 Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros. 3
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros. Καλοδουλευτο φιλε!! η οθονη του πως σου φαινεταi;;Εμενα μου φανηκε καπως σκοτεινη κ το λευκο δεν μ αρεσε,αλλα γενικα ειναι τουμπανο για τα χρηματα τ.
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλοδουλευτο φιλε!! η οθονη του πως σου φαινεταi;;Εμενα μου φανηκε καπως σκοτεινη κ το λευκο δεν μ αρεσε,αλλα γενικα ειναι τουμπανο για τα χρηματα τ. Μου άρεσε ιδιαίτερα το μαύρο στην οθόνη και η ανάλυση, επίσης μπορεί να είναι η ιδέα μου αλλά σε σύγκριση με το iPhone 6 που είχα το γυαλί της οθόνης μου φαίνεται πιο ευχάριστο στην υφή. 1
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros.Καλοριζικο και καλοδουλευτο.Ερχομαι και γω οπου νανε 1
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros.Τελικα περνει 2 nano-sim !!Γιατι εγω εχω micro-sim. Εχω βεβαια και ανταπτορα 4σε1 που την κανει κανονικη. Αν εχεις nano-sim την κανεις και micro&stantar
Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα περνει 2 nano-sim !! Γιατι εγω εχω micro-sim. Εχω βεβαια και ανταπτορα 4σε1 που την κανει κανονικη. Αν εχεις nano-sim την κανεις και micro&stantar Το έβαλα σε διαφανές θήκη γιατί είναι ευαίσθητο το σώμα μαγνησίου και τώρα περιμένω να μου έρθει και το MiBand της Xiaomi και είμαι κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα