Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ, πως το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις να πέσει η τιμή του LG G4 και να το χτυπήσεις. Είναι από τις καλύτερες value for money επιλογές. Λογικά μετά τις γιορτές, η τιμή του θα έχει καθοδική πορεία (μιας και ανέβηκε τώρα τελευταία). 

Δημοσ.

Θεωρώ πως είναι ένα αξιοπρεπές smartphone.

Είδα διάφορα Reviews και μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε για την τιμή του και από θέμα κάμερας ανταγωνίζεται χαλαρά το iPhone 6 που είχα βάση τα Samples.

• Like 1
Δημοσ.

lg g flex 2 300 στο e-shop πιστευω ειναι καλη επιλογη στα χρηματα του,οπως κ το p8 στα 330 αλλα δεν μου αρεσε τοσο η οθονη του οταν το επιασα στα χερια μ..Αν ανεβεις λιγο πιο πανω απο τα 350 παιζουν Z3 κ huawei honor 7!!Αν δεν βιαζεσαι περιμενε το g4 να πεσει !!

Δημοσ.

Και απο εμενα το Ρ8

Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros.

• Like 3
Δημοσ.

Το πήρα τελικά το P8 και το έχω λατρέψει, μου δίνει την αίσθηση μίας iOS συσκευής που έφυγε από το Sandbox και έχει ελευθερία επιλογών, επίσης η κάμερα είναι φοβερή με πολύ όμορφα Macros.

Καλοδουλευτο φιλε!! η οθονη του πως σου φαινεταi;;Εμενα μου φανηκε καπως σκοτεινη κ το λευκο δεν μ αρεσε,αλλα γενικα ειναι τουμπανο για τα χρηματα τ.

Δημοσ.

Καλοδουλευτο φιλε!! η οθονη του πως σου φαινεταi;;Εμενα μου φανηκε καπως σκοτεινη κ το λευκο δεν μ αρεσε,αλλα γενικα ειναι τουμπανο για τα χρηματα τ.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το μαύρο στην οθόνη και η ανάλυση, επίσης μπορεί να είναι η ιδέα μου αλλά σε σύγκριση με το iPhone 6 που είχα το γυαλί της οθόνης μου φαίνεται πιο ευχάριστο στην υφή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλοριζικο και καλοδουλευτο.

Ερχομαι και γω οπου νανε :-)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα περνει 2 nano-sim !!

Γιατι εγω εχω micro-sim.

Εχω βεβαια και ανταπτορα 4σε1 που την κανει κανονικη.

Αν εχεις nano-sim την κανεις και micro&stantar

Δημοσ.

Τελικα περνει 2 nano-sim !!

Γιατι εγω εχω micro-sim.

Εχω βεβαια και ανταπτορα 4σε1 που την κανει κανονικη.

Αν εχεις nano-sim την κανεις και micro&stantar

Το έβαλα σε διαφανές θήκη γιατί είναι ευαίσθητο το σώμα μαγνησίου και τώρα περιμένω να μου έρθει και το MiBand της Xiaomi και είμαι κομπλε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...