andreamk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας.. Θέλω να αλλάξω το πολύ παλιό πλεον iphone 4 και θέλω ένα κινητό με μεγάλη οθόνη ( 5 ιντσες και μεγαλύτερη)γρήγορο και να μην κολλάει με τίποτα ( επειδή είχα apple και ήταν κομπλέ σ αυτό το θέμα πιθανά κολλήματα θα μου σπάνε τα νεύρα) και να έχει μια μέτρια μπαταρία. Νομίζω πως θα ήταν βλακεία να πάω στο 5s μεταχειρισμένο για πολλούς λόγους... Ακούω τις προτάσεις σας..
newsformobiles Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε κοιτάς για android ή wp!? Χαρακτηριστικά? Μόνο Ελλαδα ή και Κίνα?
andreamk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Android ξεκάθαρα εφόσον δεν αξίζουν τα λεφτά για ios. Χαρακτηριστικά τουλάχιστον 2gb ram μεγάλη οθόνη και τα υπόλοιπα που ανέφερα πάνω. Δεν ενδιαφέρομαι να παίζω βαριά παιχνίδια αλλα οπωσδήποτε δεν πρέπει να κολλάει. Ελλάδα φίλε μόνο. ΑΑΑΑ και καλές φωτογραφίες και μπροστά και πίσω κάμερα
andreamk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Χρήματα Δεν μας είπες.. Τίτλος.. 350
2.1Ohm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Huawei p8!Σε αυτα τα λεφτα οτι κλτρο!Μετα πας σε huawei mate 7Με λιγα παραπανω σε g4(Που πραγματικα τα αξιζει) Ζ3 πολυ καλη επιλογη επισης!lg g flex 2(αν και δν θα το προτιμουσα τοσο)Πιο κατω πας σε moto x 2rd gen!Πραγματικα αμα μπορεις να βρεις Moto X Style (ειτε απο αγγελια που παιζει εκει η τιμη του) απλα παρτο οτι κλτρο εχω δει σε κινητο!Ολα αυτα απο Ελλαδα!Αμα αποφασισεις απο εξωτερικο υπαρχουν πολυ κλτρες επιλογες! 1
spyros4776 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω lg g4 θα ελεγα αλλα πριν 5-6 μερες απο 385 το πηγαν 445(στο σκρουτζ), αν μπορεις να περιμενεις μεχρι μετα τις γιορτες θα ξαναπεσει λογικα!!
ziaba Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 δες το HTC Desire 820 στα media markt το χουν 289 ευρω τωρα
2.1Ohm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω lg g4 θα ελεγα αλλα πριν 5-6 μερες απο 385 το πηγαν 445(στο σκρουτζ), αν μπορεις να περιμενεις μεχρι μετα τις γιορτες θα ξαναπεσει λογικα!! Εεε δν διαλεξες καλη εποχη! Περιμενε μετα τις γιορτες κλτρο θα ηταν η πιο σοφη επιλογη τωρα με την ζητηση και τις γιορτες ολα θα εχουν ανοδική πορεια! δες το HTC Desire 820 στα media markt το χουν 289 ευρω τωρα Σοβαρα τωρα?! Με 300 ευρω περνει high end Κινητο και εσυ του λες 720p oθονη?! Με sd615?! ΣΤΑ 300 ΕΥΡΟ!? κλτρα να μου δωσει εμενα τα λεφτα και να του παρω ενα vodafone smart ultra 6 με 180 και το 100ρικο να το φαω στα πιτογυρα! 1
andreamk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ. Απο αυτά που προτείνατε θα απορρίψω το huawei λογω sar πραγματικά είναι τεράστιο θα καεί ο εγκέφαλος μας.. Μου άρεσε παρα πολυ το moto x play. Μου φαίνεται πολύ καλό. Το χει κανείς? Να μας πει αν του έχει εμφανίσει κολλήματα κτλ?
2.1Ohm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ. Απο αυτά που προτείνατε θα απορρίψω το huawei λογω sar πραγματικά είναι τεράστιο θα καεί ο εγκέφαλος μας.. Μου άρεσε παρα πολυ το moto x play. Μου φαίνεται πολύ καλό. Το χει κανείς? Να μας πει αν του έχει εμφανίσει κολλήματα κτλ? Το επαιξα λιγο στα public αν και πλαστικο μ αρεσε το πως καθεται στο χερι και η οθονη του ηταν αρκετα καλη με καλα μαυρο (οχι γκρι) και καλα χρωματα! Τωρα stock android ειναι να κολλαει δν παιζει! Στις εφαρμογες θα χολενει ομως λογο σχετικα αδυναμου επεξεργαστη! Αμα σου αρεσε το play με το moto x style θα ξετρελαθεις(οπως εκανα και εγω) αξιζει τα παραπανω λεφτα (και στις αγγελιες καινουριο στην ουσια το εχω δει να παιζει στα 350+/-) εγω θα το τολμουσα! 1
andreamk13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το επαιξα λιγο στα public αν και πλαστικο μ αρεσε το πως καθεται στο χερι και η οθονη του ηταν αρκετα καλη με καλα μαυρο (οχι γκρι) και καλα χρωματα! Τωρα stock android ειναι να κολλαει δν παιζει! Στις εφαρμογες θα χολενει ομως λογο σχετικα αδυναμου επεξεργαστη! Αμα σου αρεσε το play με το moto x style θα ξετρελαθεις(οπως εκανα και εγω) αξιζει τα παραπανω λεφτα (και στις αγγελιες καινουριο στην ουσια το εχω δει να παιζει στα 350+/-) εγω θα το τολμουσα! όταν λες stock τι εννοείς? θεωρείται αδύναμος ο επεξεργαστής του ε?
2.1Ohm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Eννοω δν εχει skin επανω!Πχ δες samsung συσκευες η lg τα εικονιδια οι εφαρμογες ειναι λιγο διαφορετικες πραγμα που τα κανει πιο αργα!Το στοκ android ειναι το πιο απλο και γρηγορο!Οχι αδυναμος αδυναμος αλλα με αυτα τα λεφτα περνεις κτ κλτρο γτ να "συμβιβαστεις"?Σαν κινητο ειναι πολυ καλο βεβαια και εμενα μ αρεσε και εμφανισιακα και οσο το δουλεψα αλλα σου λεω κανε την υπερβαση στο style και δν θα το μετανιωσεις!
kostas8080 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 lg g flex 2 ( 320 ευρώ) Ή δώσε αλλά 50-70 για s6-g4(αν μπορείς) Διαφορετικα κοιτα για κανα s6- g4 μεταχειρισμένο
andreamk13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ξεφεύγουν αρκετά τα s6, g4 και το x style και εφόσον θα δώσω τόσα χρήματα το θέλω καινούργιο.. Για το gflex 2 γνώμες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα