Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Έχω την FX5200 της NVidia και συναντώ το εξής πρόβλημα: ότι ενώ η motherboard επιταχύνει την AGP μέχρι και 4Χ, το δικό μου είναι απενεργοποιημένο όπως και το SBA (ανάθεμα κι αν ήξερα τι είναι αυτό). Βέβαια στο Bios το έχω ρυθμίσει 4Χ, τελευταία drivers έβαλα, αλλά tpt. Το πρόβλημα δεν νομίζω να προέρχεται από το Bios γιατί έκανα άπειρα πειράματα. Έστειλα mail και στην NVidia και στην ASUS και όπως ήταν φυσικό με έγραψαν κανονικά. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να ρυθμίσω την AGP μέσα από τα windows? Mπορεί έτσι να βρω μία λύση. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;
kostas_crete Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 me mia geforce4mx to eixa alla htan zhthma drivers.kane ena update mstous drivers kai vlepoume.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Οι drivers είναι εντελώς τελευταίοι. Το ίδιο και το bios στη μητρική. Για να ακριβολογώ εχτές τους έβαλα.
giorgos th. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 http://www.guru3d.com pigaine kai katevase to riva tuner.apo kai boreis na to rithmiseis to agp.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Ok βρέθηκε λύση: οι .inf drivers του chipset της intel φταίγανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.