Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος να μου πει ονομαστικά τις προγραμματιστικές πιστοποιήσεις που υπάρχουν; Παρακαλώ όχι σεμινάρια και τέτοια! Είχα ακούσει ότι η Oracle δίνει για Java αλλά αυτό δεν έχει λογική καθώς η Java δεν ανήκει στην Oracle. Η Java είναι η ίδια περίπτωση με την C/C++ που δεν μπορεί καμία εταιρεία να βγάλει πιστοποιήσεις καθώς αποτελούν Standards.
Georzin0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 άμα θες πιστοπιοιση πάνε και σπούδασε για virtual basic και c++ και dock
Moderators Kercyn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 άμα θες πιστοπιοιση πάνε και σπούδασε για virtual basic και c++ και dock Γίνεστε λιγότερο αστείοι με κάθε καινούριο account. 2
Pseudonymo1212 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 άμα θες πιστοπιοιση πάνε και σπούδασε για virtual basic και c++ και dock haha , τα τσουξες και δεν έβρισκες τα πλήκτρα; τι πιστοποίηση είναι το dock?
Apoll Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος να μου πει ονομαστικά τις προγραμματιστικές πιστοποιήσεις που υπάρχουν; Παρακαλώ όχι σεμινάρια και τέτοια! Είχα ακούσει ότι η Oracle δίνει για Java αλλά αυτό δεν έχει λογική καθώς η Java δεν ανήκει στην Oracle. Η Java είναι η ίδια περίπτωση με την C/C++ που δεν μπορεί καμία εταιρεία να βγάλει πιστοποιήσεις καθώς αποτελούν Standards. H Microsoft έχει μια τεράστια γκάμα. Έχω κάμποσες αντίστοιχες πιστοποιήσεις από αυτή για επιμέρους κομμάτια, π.χ ASP.NET MVC, WPF, αλλά όχι κάτι άλλο. Αν κοιτάς για εργασία στο εξωτερικό, δεν έχουν καμμία σχέση. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορείς να κάνεις αυτά που ζητά ο ρόλος. Αν δεν μπορείς, απλά σου δείχνουν την πόρτα, ακόμα και αν έχεις 100 πτυχία και 200 πιστοποιήσεις.
Dark_Sage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γνωρίζει κάποιος να μου πει ονομαστικά τις προγραμματιστικές πιστοποιήσεις που υπάρχουν; Παρακαλώ όχι σεμινάρια και τέτοια! Είχα ακούσει ότι η Oracle δίνει για Java αλλά αυτό δεν έχει λογική καθώς η Java δεν ανήκει στην Oracle. Η Java είναι η ίδια περίπτωση με την C/C++ που δεν μπορεί καμία εταιρεία να βγάλει πιστοποιήσεις καθώς αποτελούν Standards. απο προσωπική εμπειρία, τα certifications Oracle για JAVA ειναι πολύ καλά! Μπορει να δουλευεις java χρονια αλλα στα certifications βλεπεις πράγματα για την αρχιτεκτονική της γλώσσας, καποια edge cases και γενικά σε βοηθάνε να χωνέψεις πράγματα για τη γλώσσα που τα εμαθες εμπειρικά ή τα έκανες σχεδόν σωστά. Βεβαια δεν αποτελούν One way passport για αγορα εργασίας. Εμπειρία πανω απο όλα αλλα με certifications πας ο ίδιος ενα βήμα παρακάτω στο θέμα κατανόησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα