brhcp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα laptop HP με κάρτα GeForce GT840M: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_hewlett-packard-pavilion-15-n221sv-i7-4500u-4-gb-1tb-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2gb-j0a93ea--1145749.html Μέχρι και πριν 2 μηνες περίπου έκανα κανονικά αναβάθμιση στους drivers Με το Nvidia Eperience. Σε κάποια φάση μου έβγαζε πρόβλημα στην αναβάθμιση. Δοκίμασα κατεβαζοντας από την Nvidia να τους εγκαταστήσω χειροκίνητα αλλά τίποτα.Έκανα επαναδορά το laptop πάλι τίποτα. Έκανα απεγκατάσταση σε Safe Mode και καθαρισμό με DDU πάλι τίποτα. Τους μόνους drivers που δέχεται είναι τους αρχικούς (εκδοση 323.33). Eχω δοκιμάσει ακόμα και προγράμματα που ενημερώνει drivers πάλι τίποτα. Το περίεργο είναι οτί ενώ κάνω απεγκατάσταση του drivers Nvidia μετά από λίγη ώρα εμφανίζονται πάλι στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Έχω Windows 8.1
Georzin0 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 δεν γίνεται να διαγράψω τους driver στη κάρτα γραφικών γιατί den θα δουλεύη μπόρις να διαγράψης μια update τους όμως.είναι βλακεία της κάρτας γραφικών το σύστημα δεν φταιει που δεν γίνετε η εγκατάσταση η μπορη και αυτή η βερσιόν να kani crush σαν τα windows millenium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα