Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει πριν ένα μήνα περίπου αίτηση στην wind κ υπήρχε έλλειψη δικτύου.

Πέρασα σήμερα από το κατάστημα που ειχα κάνει την αίτηση και μου είπαν ότι σήμερα θα ενεργοποιηθεί. Όταν ζήτησα τον υπεύθυνο μιας και δεν είχα κανένα νεότερο εδώ και 25 μερες, μου είπε ότι δεν θα ενεργοποιηθεί σήμερα και θα περιμένω.

Την ακυρωσα, το θέμα είναι τώρα που να πάω; Για ΟΤΕ μπας και γίνει πιο γρήγορα ή πάλι τα ίδια θα έχω; Αξίζει να κοιτάξω για vdsl μπας και συνδέθω καμία φορά;

Δημοσ.

Φίλε Γερακιώτη,

Ο Γέρακας έχεισχεδόν ολοκληρώσει την αναβάθμήση των νέων KV, οπότε είναι θέμα χρόνου να μπορείς να βάλεις και VDSL αλλα και γενικά να μπορεις να βάλεις γραμμή χωρίς να υπαρχόυν τα πρόβλήματα που υπήρχαν πριν με τα περιορισμένα ζευγη χαλκου.

Ας με διορθώσει/συμπληρώσει κάποιος εάν κάνω λάθος η παραλέιπω κάτι.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βρήκα αρκετά περίεργο εν έτει 2016 να μην μπορείς να βαλεις τηλεφωνική γραμμή.

Κατέληξα στη wind μιας και ειμαι πελάτης τους σε άλλο σταθερό, όμως έπεσα στην περίπτωση.

20 μέρες και το μόνο που έκαναν ήταν να στείλουν 2 sms όλα κι όλα και μετά τίποτα.

Ούτε καν τον εξοπλισμό δεν παρέλαβα.

Ρωτώ μήπως και αν δοκιμασω με άλλον πάροχο πλην ΟΤΕ λόγω τιμών, έχω καλύτερη τύχη γιατί άκουσα πως αν έχει κάπου 100 γραμμές ο ΟΤΕ, νοικιάζει-δινει σε παρόχους τις 40 και παιρνει π.χ ή wind 15, 15 ή voda και 10 ή cyta.

Το θέμα είναι ότι όλοι οι πάροχοι, ακόμα και ΟΤΕ, βγάζουν διαθεσιμότητα στο σπίτι.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ.

Ειναι συχνο φαινομενο σε πολλες περιοχες ακομα και στην Αθηνα. Ξερω περιπτωσεις στο Περιστερι που περιμεναν ενα χρονο για να μπει γραμμη. Ειναι σαν να εχει φτασει στα ορια του το δικτυο. Απο ΟΤΕ παντως που ξερω, αν η διαθεσιμοτητα ειναι κομπλε, οι νεες τηλεφωνικες συνδεσεις γινονται αμεσα. 1-12 εργασιμες μερες λεει η επισημη ενημερωση, σε 3-4 εχει μπει τηλεφωνο στην πραξη. Εξοπλισμος σε 2 εργασιμες. Αν εχεις υπομονη δοκιμασε και με αλλον παροχο, αλλα αν η διαθεσιμοτητα ειναι ενταξει θα επρεπε ηδη να εχεις συνδεθει με wind. 

Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχει ελλειψη δικτυου οπως σου ειπαν απο τη wind και σε αυτες τις περιπτωσεις δεν μπορει να μπει τηλεφωνικη γραμμη αμεσα. Και χωρις τηλεφωνικη γραμμη ξεχνας και adsl και vdsl δυστυχως. Πρεπει πρωτα να μπει τηλεφωνο οποτε αναγκαστικα περιμενεις. Εγω στη θεση σου θα εκανα και μια ερωτηση στο 13888 του ΟΤΕ να μου πουν τι διαθεσιμοτητα βλεπουν και εκει για την διευθυνση. Γενικα παντως με ελλειψη δικτυου δυσκολα τα πραγματα, απλα περιμενεις και κανενας προϊσταμενος δεν μπορει να σου κανει κατι...

Η διαθεσιμοτητα που μαλλον βλεπεις στις σελιδες των παροχων εχει να κανει κυριως με το ιντερνετ. Οποτε σωστα σου βγαζει οτι μπορεις να εχεις adsl ή vdsl. Χωρις τηλεφωνο ομως...δεν.

Δημοσ.

Πήγα έκανα την αίτηση ακύρωσης για τη νέα γραμμή στις 10 του μήνα.

Σήμερα ελαβα sms πως υπάρχει ακόμα έλλειψη δικτύου και θα ενημερωθω.

Τους καλεσα στο 13800 και μου είπαν ότι ΔΕΝ γίνεται ακύρωση και έχει ξεκινήσει κατασκευή βρόγχου για να πάρω γραμμή. Δεν ήξερε όμως πόσο θα πάρει αυτό κτλπ.

Δεν έχω ξεκινήσει αίτηση σε άλλη εταιρεία, όμως μου φαίνεται κουφο να μην μπορώ να κάνω ακύρωση.

Στην online ενημέρωση διαδικασίας αν βάλω το ΑΦΜ μου δεν φαίνεται τίποτα στο σύστημα τους.

Τι να πιστέψω; Δεν προχώρησα σε άλλον πάροχο μη τυχόν και έχω κανένα εξωπραγματικό πέναλτυ και πληρώνω τσάμπα λεφτά.

Δημοσ.

Και πως θα σιγουρευτώ ότι δεν προχωράει η αίτηση; Μην παω να κάνω αίτηση άλλου και μπλεχτω από το πουθενά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπομονη...δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο (εκτος αν κλεψεις απο κανεναν γειτονα ;)

Δυστυχως ειχα ψαξει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα για να δω αν υπαρχει ενα ευλογο διαστημα που πρεπει ο παροχος να δωσει "πορτα" αλλα δεν ειχα βρει κατι.

Ειναι και η περιοχη σου δυσκολη (εξαρταται αν εισαι απο την μερια του Ρεματος ή του δρομου προς Μακρο).

Εδω εχουν θεματα αλλοι στην Περικλεους (παραδρομος) Αττικης και απο την κατω μερια της Εθνικης πισω απο τον παλιο Κουντουρη.

Δημοσ.

Κοντά στην Περικλέους είμαι, δυστυχώς.

Αν προβω σε καταγγελία στον ΕΕΤΤ θα βρω άκρη ή δεν ιδρώνει το αυτί τους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...