Προς το περιεχόμενο

55" hd η 50" 4k

gbak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε καλά...
55αρα αλλά σου κάνω και χάρη. Ετσι; :lol: 
Ούτε ιντσα παρακάτω! :ph34r:

Μην πας να κόψεις 150 ευρώ και να πας σε 50αρα, για κάτι που θα έχεις εκεί για τα επόμενα 10 χρόνια.

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε καλά...

55αρα αλλά σου κάνω και χάρη. Ετσι; :lol: 

Ούτε ιντσα παρακάτω! :ph34r:

Μην πας να κόψεις 150 ευρώ και να πας σε 50αρα, για κάτι που θα που έχεις εκεί για τα επόμενα 10 χρόνια.

χεχε σε αυτό το δίλλημα και τα 150 γιουρια είμαι..μεταξυ SAMSUNG UE55J6200 η την αντίστοιχη 50''j6200 καπου κει είναι η διαφορα.. :D

εχω δωσει μια περιουσία σε υπολογιστές και οθονες,στην αγορα τηλεόρασης το παίζω τσιπης. :lol:

λετε να παιξει καμια προσφορα τωρα γιορτες?  η το πανε για μετα ..

• Like 1

Αν δεν βγαίνεις, καλό είναι να περιμένεις προσφορά ή γενικά να πέσει η τιμή.

Αν γκρινιάζει η γυναίκα, πάρτην με άτοκες δώσεις.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, πάρε την 55αρα διότι αλλιώς θα το μετανιώσεις.

Εγώ είμαι προς αγορά 55αρας (το σκέφτομαι και για 60αρα) και περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές…

Για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, η απόσταση θέασης μου είναι 2,8 μέτρα.

δεν ξερω ρε γμτο και τα 880ε σαν πολλα μου ακουγονται,γι αυτο που παιρνεις η 55j6200.

εχει και και με 750ε σε lg η panasonic,απλα χαζευω review η σαμσουνγκ μαζευει καλυτερες κριτικες.

και γω ιδια αποσταση ειμαι περιπου,οχι βγαινω οικονομικα απλα πεφτουν ολα μαζι και τελη κυκλο..

μη την παρω τωρα,και γεναρη την ριξει κανα 700αρι προσφορα.

• Like 1

Επειδή θες να παίζεις και mkv σε στικάκι (όπως και εγώ) καλό είναι να πας σε Samsung ή LG επειδή αυτές είναι που έχουν και τους καλύτερους media players.

Και εγώ βλέπω σε lg, αλλά η συγκεκριμένη Samsung (J6200) έχει και το πιο λεπτό περίγραμμα οθόνης που υπάρχει σε αυτές τις τιμές. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα όμορφη, ακόμα και όταν είναι κλειστή! 

Εγώ μπορεί να περιμένω και μέχρι το πάσχα διότι έχω Tv. Ίσως με τα ίδια χρήματα να πάρω κάτι σε 4κ.

• Like 1

η 48αρα j200 που εχω κ σου λεω οτι ειναι εγγυημενα καλο panel, ειχε παιξει προσφορα στα 529

η 500αρα στα 599

υποψη οτι πριν ειχα panasonic plasma οποτε εχω συνηθισει στην καλη εικονα 

γνωμη μου περιμενε καμια καλη προσφορα σε καλο panel k πριν αγορασεις τσεκαρε στο avclub

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/10-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα την εχω στα χερια μου εδώ και καποιες μερες την 55αρα .. :-D αυτή ναι, που μας πρότεινε ενας φιλος παραπάνω.

ευτηχως που δεν πηρα την 50αρα θα κανα μεγα λαλακια,η 55αρα ειναι αλλο πραμα,γεμισε ο τοιχος κοιτας και βλεπεις μονο οθονη.

είμαι πολύ ικανοποιημένος ,εχει φοβερή απεικόνιση σε HD,πολύ ζωντανά χρωματα και απίστευτο μαυρο,ειλικρινα δεν εχω ξαναδει πιο καλο μαύρο.

αυτό που μου εχει κανει φοβερη εντυπωση ,βεβαια ειπα και στην αρχη ειχα χρονια να ασχοληθώ με τηλεοράσεις.

είναι η φοβερη συνδεσιμοτητα που εχει wireless η οθονη μεσω smart tv,στριμαρω mkv 10gb+ μεσω wifi και smart view όλα αυτά από το htpc μου,παραλληλα βλεπει κανονικα και στριμαρει ότι θες από το surface,και φυσικα το σαμσουνγ σ6 κανει παπαδες πΑΝω στην Tv.

ο ηχος της είναι παρα πολύ καλος ,σε σημειο που δεν χρειαζεσαι ηχεια αλλα.

εχω αρχίσει ήδη και βρισκω αγαπημένες ταινίες σε πιο πολλά gb 10+ και τις ξαναβλεπω,επειδη ουσιαστικά μιλάμε με την απεικόνιση και το μέγεθος της οθόνης ,είναι σαν να βλέπεις άλλη ταινία.

νομίζω ως πραγματικος σινεφιλ,πλεον η απόκτηση μιας καλης και μεγάλης οθόνης για να βλέπεις αξιοπρεπώς ταινίες είναι πλέον προσιτή.

20151215_161340.jpg

20151215_160453.jpg

Επεξ/σία από gbak
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελα παρε τωρα κ το δωρακι σου ,ρυθμισε την με αυτο τον οδηγο κ παθε πλακα

btw 

στο μενου κατω κατω τσεκαρε για update ,εμενα υπηρχε διαθεσιμο

οταν ξεκινα τωρα που ειναι καινουργια θελει χρονο να ζεσταθει λιγο ,κανα 5 λεπτο κ να δειξει σωστα

υγ 

χαιρομαι που σε βοηθησαμε να κανεις καλη επιλογη ,ετσι πρεπει να ειναι τα φορουμ

Επεξ/σία από Rage_unseen
  • Like 2

Μόνο που αυτά πολύ απλά δεν θα δουλέψουν.

Από κομμάτι σε κομμάτι διαφέρουν από αρκετά ως πολύ.

Και εξαρτώνται και από τις συνθήκες θέασης και την πηγή...

ελα παρε τωρα κ το δωρακι σου ,ρυθμισε την με αυτο τον οδηγο κ παθε πλακα

btw 

στο μενου κατω κατω τσεκαρε για update ,εμενα υπηρχε διαθεσιμο

οταν ξεκινα τωρα που ειναι καινουργια θελει χρονο να ζεσταθει λιγο ,κανα 5 λεπτο κ να δειξει σωστα

υγ 

χαιρομαι που σε βοηθησαμε να κανεις καλη επιλογη ,ετσι πρεπει να ειναι τα φορουμ

κατ αρχας εχεις δικιο αλλα ειναι πολυ καλυτερες ρυθμισεις απο τις αρχικες κ το λεω αυτο εχοντας δοκιμασει στην δικη μου 

οποιος θελει τελειοτητα βρισκει μηχανακι calibration κ ανθρωπο να το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...