Προς το περιεχόμενο

55" hd η 50" 4k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη το budget είναι περιορισμενο,για δωστε ένα χερακι εχω πολλα χρονια να ασχοληθώ με τηλεοράσεις.

με το χρημα που διαθέτω η παω σε 1080π 55'',η σε 50'' 4κ

3δ και τετοια δεν με ενδιαφερουν τα βαριεμαι

3 μετρα αποσταση μονο mkv θα βλεπω,συνδεση με pc δεν σκοπευω να κανω. είναι μονιμος συνδεδεμενο πανω σε IPS 2Κ Οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο βλεπω και εγω,η 55αρα με εντυπωσιασε απο κοντα,η 50αρα ετσι ετσι,εχω ηδη σαμσθνγκ 46 χρεπι,παλια.

4k δεν βλεπω ιδιαιτερη κινηση στο νετ,εντωμεταξυ ασε που θες vdsl όπως και να χει για τετοια αρχεια 20γβ+.

αν είναι να περιμενω 2 μερούλες με την ταπεινη μου πεσμενη dsl δεν εχει νοημα.

ote tv και τετοια δεν εχω και δεν ασχολούμαι,μονο καλες ματροσκες κατεβαζω 4,5gb+

Δημοσ.

παρε 4κ (να εχει hevc 265 οποσδηποτε και hdmi 2.0).... να εισαι ετοιμος για το μελλον εκτος αν αλλαζεις καθε χρονο τηλεοραση και κανε και μια συνδρομη netflix (12ε το μηνα )να ευχαριστηθεις 4κ (εφοσον βαλεις vdsl βεβαια). Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο, ποτε δεν ειναι αρκετες οι ιντσες!!!

Δημοσ.

Συνετή η συμβουλή για 4Κ αλλά για να λέει ο ΤΣ ή 55 Full HD ή 50 4K μάλλον δεν το σηκώνει οικονομικώς για μεγάλη 4Κ που θα έχει και ουσία ως αγορά. 50'' 4Κ ψιλομικρή.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβη ειναι μαν,δεν παω μεχρι εκει,750ε με το ζορι και πολλα δινω για ΤΒ,δεν ειμαι τοσο φαν βολευομαι και με το 27αρι πανελ του ντεσκτοπ. η γυναικα θελει πιο πολυ και γω απλα θα σκαω mkv κανα βραδακι,δλδ πιο πολύ καθομαι στο pc παρα ασχολούμαι με ΤΒ.

μεχρι 750 πιστευω ειμαι σε καλο δρομο με lg.

Δημοσ.

εχω την 48αρα κ εχει καλο va panel 100hz πραγματικα ,για την lg δεν ξερω ,μπορει να ειναι καλη , ips panel ειναι παντως

εγω στην θεση σου θα εψαχνα reviews

• Like 1
Δημοσ.

Συνετή η συμβουλή για 4Κ αλλά για να λέει ο ΤΣ ή 55 Full HD ή 50 4K μάλλον δεν το σηκώνει οικονομικώς για μεγάλη 4Κ που θα έχει και ουσία ως αγορά. 50'' 4Κ ψιλομικρή.

Δεν ειναι καθολου μικρη εκτος αν εχει 5 μετρα αποσταση. Εγω εχω 49αρα στα 2,5 και μου φαινεται λιγο μεγαλη. Οποτε ειναι μια χαρα η 50αρα για τα 3 μετρα,Οχι οτι η 55αρα θα ναι προβλημα, συνηθιζεται.

Δημοσ.

Οχι 5 μετρα δεν ειμαι,αλλα μεταξυ 3-4 ειναι μεγαλο το σαλονι ηδη η 46αρα δειχνει καπως,και αν παω σε 50  ειναι σαν να μην εκανα αλλαγη σχεδον,εκτος της απεικονισης.

αλλα εδω η περιοχη δεν υποστηριζει vdsl δεν ξερω και ποτε και αν γινει κατι,τωρα να χω 4 Κ απλα για φιγουρα δεν μου λεει κατι.

γι αυτο λεω για 55αρι απλο με σμαρτ τβ,και 1080 mkv ταινιες και ειμαι σετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...