Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

1. Καινουργιο συστημα και ddr3 μνημες για μενα λαθος εξαλλου οι ddr4 δεν εχουν και μεγαλη διαφορα χρηματικα από τις ddr3.

2. Μπορεις να βαλεις ένα 650αρι τροφοδοτικο θα φτασει και θα περισσεψει για το συστημα σου και έναν φτηνοτερο επεξεργαστη i7 παντα, και με αυτά τα χρηματα να βαλεις μια καλυτερη καρτα γραφικων πχ μια 770 όπως επισης και μεγαλυτερο hdd το 1 tb γεμιζει για πλακα θα σου ελεγα τουλάχιστον 2tb.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει το παρακάτω configuration και θα ήθελα τις γνώμες σας αν είναι καλό και ολοκληρωμένο, το budjet το έχω ήδη υπερβεί κατά λίγο οπότε αν θα πρέπει να αλλάξω κάτι να μην είναι ακριβότερο :

-CPU INTEL CORE I7-4790 3.60GHZ LGA1150 - BOX

-VGA ASUS GEFORCE GTX750 TI STRIX-GTX750TI-DC2OC-4GD5 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL

-ΟΘΟΝΗ BENQ BL2410PT 24'' LED FULL HD BLACK

-SSD CORSAIR CSSD-F120GBLSB FORCE LS SERIES 120GB 2.5'' SSD SATA3 MLC

-HDD SEAGATE ST1000VM002 1TB 3.5'' PIPELINE HD SATA2

-PSU CORSAIR CX750 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 750W

-RAM KINGSTON HX318C10FBK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK --SERIES DUAL KIT

-ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE GA-Z97X-GAMING 3 RETAIL

-CASE SHARKOON REX3 VALUE EDITION BLACK

-AKASA AK-CC4009EP01 VENOM PICO CPU COOLER

θεωρω σημαντικο να μας πεις ποια η χρηση του PC.και ποσο ειναι το χρηματικο σου μπατζετ

Δημοσ.

θεωρω σημαντικο να μας πεις ποια η χρηση του PC.και ποσο ειναι το χρηματικο σου μπατζετ

το pc το θέλω για  gaming αλλά και για προγραμματισμό και το budget 1500 μαζί με περιφερειακά αλλά το έχω ξεπεράσει περίπου 10 € 

1. Καινουργιο συστημα και ddr3 μνημες για μενα λαθος εξαλλου οι ddr4 δεν εχουν και μεγαλη διαφορα χρηματικα από τις ddr3.

2. Μπορεις να βαλεις ένα 650αρι τροφοδοτικο θα φτασει και θα περισσεψει για το συστημα σου και έναν φτηνοτερο επεξεργαστη i7 παντα, και με αυτά τα χρηματα να βαλεις μια καλυτερη καρτα γραφικων πχ μια 770 όπως επισης και μεγαλυτερο hdd το 1 tb γεμιζει για πλακα θα σου ελεγα τουλάχιστον 2tb.

Το μοντέλο i7 είναι το φθηνότερο που βρήκα από τη σειρά και έχω και 1 tb εξωτερικό ήδη 

Δημοσ.

το pc το θέλω για  gaming αλλά και για προγραμματισμό και το budget 1500 μαζί με περιφερειακά αλλά το έχω ξεπεράσει περίπου 10 € 

Το μοντέλο i7 είναι το φθηνότερο που βρήκα από τη σειρά και έχω και 1 tb εξωτερικό ήδη 

Συμπλήρωσε καλύτερα τη φόρμα.Γράψε και κάποια προγράμματα καλού κακού.Θες και οθόνη ε.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...