Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Αγόρασα τον i7 4790k αλλά δεν σκοπεύω να του κάνω άμεσα oc, η ψύκτρα που το συνοδευει αρκεί η πρέπει να αγοράσω άλλη?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πάρεις μια άλλη αφού θα κάνεις και o/c. Χαμένη δε θα πάει

Αυτό που θέλω να ξέρω είναι ότι αμα δεν κανω oc, με την ψυκτρα που έχει ο 4790 μπορεί να πάθει ζημιά στο μέλλον?

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να ξέρω είναι ότι αμα δεν κανω oc, με την ψυκτρα που έχει ο 4790 μπορεί να πάθει ζημιά στο μέλλον?

Όχι δεν νομίζω να έχεις θέμα εφόσον δεν δουλεύεις τον υπολογιστή στη Σαχάρα να έχεις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, παρόλα αυτά ανάλογα το κομμάτι επεξεργαστή που σου έτυχε θα έχεις υψηλές θερμοκρασίες σε full load
Δημοσ.

Όχι δε θα πάθει τίποτα αλλά στα πολλά ζόρια θα ανεβάζει θερμοκρασίες και το ανεμιστηράκι για να ανταπεξέλθει θα σου παίρνει τ' αυτιά.

Δημοσ.

Να μην σε παραξενέψει άμα σε cpu intensive παιχνίδια σαν το gta 5 για παράδειγμα ,χτυπάει 80-90άρια.

Τώρα τον χειμώνα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα αν κλείσεις το turbo και ρυθμίσεις το vcore.

Πάντως αυτήν την άχρηστη stock πρέπει να την ξεφορτωθείς το συντομότερο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να μην σε παραξενέψει άμα σε cpu intensive παιχνίδια σαν το gta 5 για παράδειγμα ,χτυπάει 80-90άρια.

Τώρα τον χειμώνα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα αν κλείσεις το turbo και ρυθμίσεις το vcore.

Πάντως αυτήν την άχρηστη stock πρέπει να την ξεφορτωθείς το συντομότερο

Αν κάποιος δεν σκοπεύει να κάνει Overclock μια χάρα αρκεί και η stock ψυκτρα
Δημοσ.

Εχεις εμπειρία από την stock του 4790k ?

Μάλλον όχι για να το λες αυτό

Δεν είναι μόνο ο συγκεκρμένος, αλλά όλη σειρά στο s1150. Δεν χρειάζεται ακριβή ψύκτρα. ΜΑΧ 45-50 ευρώ ανάλογα με το ποια θες να πάρεις.

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Αγόρασα τον i7 4790k αλλά δεν σκοπεύω να του κάνω άμεσα oc, η ψύκτρα που το συνοδευει αρκεί η πρέπει να αγοράσω άλλη?

Με την stock ψύκτρα κλείσε το turbo για μένα και κατέβασε το vcore 1.0vcore.Θα τον λειτουργείς στα 4.0ghz και θα έχεις υποφερτά temps.To σίγουρο είναι ότι στα άμεσά σου σχέδια πρέπει να πάρεις μία aftermarket ψύκτρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...