mandoctor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το σκληρό (μάλλον) του laptop μου (7ετίας περίπου). Την τελευταία εβδομάδα τον έχω πιάσει στα πράσσα μέσω task manager να δουλεύει στο 100% με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται πουθενά ο υπολογιστής. Ούτε printscreen δε μπορούσα να κάνω οπότε σας έβαλα φωτό σε ηρεμία για να καταλάβετε τι εννοώ. Κάθε μέρα αναγκάζομαι και κάνω 1-2 force close να ξεμπουκώσει. Αφού διάβασα το pinned thread για τα συχνότερα προβλήματα και τις λύσεις τους, κατέβασα το hd sentinel, και το έτρεξα. Τα πράγματα δεν τα λες και καλά, το θέμα μου όμως είναι ότι δε μπορώ να ερμηνεύσω ακριβώς αυτά που μου βγάζει το διαγνωστικό γιατί δεν έχω εμβαθύνει τόσο. Οπότε σας παραθέτω φωτογραφίες και αν μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς παίζει και τι θα μου προτείνατε να κάνω, θα ήμουν υπόχρεος.
Silverage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θες αλλαγή δίσκου. Το 100% cpu βέβαια παίζει να είναι και απο ιό. Κάνε ένα σκανάρισμα με malwarebytes και το antivirus σου. Το 26% στο task manager είναι η χρήση εκείνη τη στιγμή, όχι η υγεία.
mandoctor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικά silverage ευχαριστώ για την απαντηση. Το ξέρω ότι το 26% στον task manager είναι η χρήση. Αυτό εξηγώ ότι 1-2 φορες την ημερα γίνεται 100% και κοκκινίζει. Απλα δε μπορώ να πάρω screenshot εκείνη τη στιγμή γιατί το λαπτοπ αχρηστευεται. By the way, σε τι ποσοστό ΥΓΕΙΑΣ και κάτω λες ότι θέλει αλλαγή ο δίσκος; Να το ξέρω για το μέλλον.. Οποτε θα κοιτάξω για κανένα sad να του δώσω λίγο χρόνο ζωής ακόμα.
Silverage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικά silverage ευχαριστώ για την απαντηση. Το ξέρω ότι το 26% στον task manager είναι η χρήση. Αυτό εξηγώ ότι 1-2 φορες την ημερα γίνεται 100% και κοκκινίζει. Απλα δε μπορώ να πάρω screenshot εκείνη τη στιγμή γιατί το λαπτοπ αχρηστευεται. By the way, σε τι ποσοστό ΥΓΕΙΑΣ και κάτω λες ότι θέλει αλλαγή ο δίσκος; Να το ξέρω για το μέλλον.. Οποτε θα κοιτάξω για κανένα sad να του δώσω λίγο χρόνο ζωής ακόμα. Αν βγάλει bad sectors θέλει αλλαγή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια απαραιτήτως οτι θα σου μείνει αλλά είναι πολύ πιθανό. 1
mandoctor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία παιδιά, ευχαριστώ. Και πάμε στη συνέχεια. Διαλέγω δίσκο ( έστω ssd), ανάλογα με τη συμβατότητα της μητρικής, έτσι; Θα κοιτάξω κάτι στα 50-60 ευρώ. Πιστεύω κάτι θα βρω. Και αν μπορέσω, θα βάλω και κάνα 2gb RAM extra. Έχω 4 τώρα. Ευκαιρία για χαζοαναβάθμιση. Ο ήδη υπάρχων δίσκος, υποθέτω μπορεί να μπει σε θήκη ως εξωτερικός πλέον μέχρι να τα τινάξει ή κάνω λάθος;
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις καμια συμβατότητα οποιον sata ssd και να πάρεις θα λειτουργεί μια χαρά , ναι ο υπάρχων δίσκος μπορει να γίνει εξωτερικός με κουτάκι αλλα μην αποθηκεύσεις σημαντικά πράγματα μέσα γιατι ανα πασα στιγμή μπορει να σε αφήσει
mandoctor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σ'ευχαριστω Spank. Αυτο ακριβώς ηθελα να μου πει κάποιος! Τώρα σχετικά με βιδώματα, καλωδια και εγκατάσταση Windows θα κοιτάξω τους οδηγούς εδώ να βγάλω άκρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα