mitsakos07 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω έναν υπολογιστή από Πλαίσιο αγορασμένο με Window 8.1 και έχω κάνει εδώ και καιρό αναβάθμιση σε Windows 10. Όλα πάνε μια χαρά, αλλά θέλω να κάνω φορμάτ και να ξαναβάλω τα 10. Κι εδώ αρχίζει το πρόβλημα, καθώς ο υπολογιστής μου ήρθε χωρίς το γνωστό αυτοκόλλητο με τον σειριακό αριθμό και σε όλα τα χαρτιά που ήταν μαζί του, δεν βρίσκω τίποτα! Σε cd έχω τα 8.1 αυθεντικά, αλλά όχι τον σειριακό αριθμό. Τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Neg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω έναν υπολογιστή από Πλαίσιο αγορασμένο με Window 8.1 και έχω κάνει εδώ και καιρό αναβάθμιση σε Windows 10. Όλα πάνε μια χαρά, αλλά θέλω να κάνω φορμάτ και να ξαναβάλω τα 10. Κι εδώ αρχίζει το πρόβλημα, καθώς ο υπολογιστής μου ήρθε χωρίς το γνωστό αυτοκόλλητο με τον σειριακό αριθμό και σε όλα τα χαρτιά που ήταν μαζί του, δεν βρίσκω τίποτα! Σε cd έχω τα 8.1 αυθεντικά, αλλά όχι τον σειριακό αριθμό. Τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ο Σειριακός αριθμός βρίσκεται στο BIOS. Χρησιμοποίησε αυτό: http://rweverything.com/download/ Πάτα στο "ACPI Table" και μετά στο MSDM tab.
mitsakos07 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ο Σειριακός αριθμός βρίσκεται στο BIOS. Χρησιμοποίησε αυτό: http://rweverything.com/download/ Πάτα στο "ACPI Table" και μετά στο MSDM tab. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Το βρήκα!! 1
Kris_Lyn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δε χρειάζεσαι τον αριθμό. Αν έχεις ήδη κάνει αναβάθμιση, με το που κάνεις φορμάτ ξανά τα 10 θα αναγνωρίσουν το pc σου και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. 1
cuprakatos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δε χρειάζεσαι τον αριθμό. Αν έχεις ήδη κάνει αναβάθμιση, με το που κάνεις φορμάτ ξανά τα 10 θα αναγνωρίσουν το pc σου και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Ακριβώς. Και για να κάνεις φορματ, κατεβάζεις iso έκδοση που θες απο το επισημο site της ms, φτιάχνεις ένα bootable φλασάκι και τα περνάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα