Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 τοσο γρηγορα ε?εγω τωρα κατεβαζω...
Vapir Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 καλά μη παίρνεις εμένα σαν παράδειγμα , είμαι πολύ δύσκολος στα games
xaikman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι εχει υπερβολικα γρηγορο lvling.. μιλαμε δηλαδη οι περισσοτεροι σε 2 μερες ειναι ηδη 52(max lvl) . Βεβαια στα περισσοτερα arpg υπαρχει αυτο, αλλα ειμαι περιεργος να δο τι end game εχει για να κρατηθει σαν mmo... ειδομεν
Arikado Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνεις αν θυμάμαι καλά ένα παλικάρι που λέγεται SfinasΤον βρηκα μπηκα και στην guild χθες.Εχει πλακα το game οχι πως ειναι κατι τρομερο αλλα ειναι κατι το διαφορετικο.οσοι εχετε παιξει Diablo 3 πιστευω πως θα τους αρεσει. Εμενα προσωπικα το ολο στησιμο του παιχνιδου μου αρεσε πολυ. Κοσμο για τα dungeon βρισκεις σχετικα γρηγορα. Οι χαρακτηρες σε gameplay πολυν καλοι και μπορουν μα πεχτουν με πολλους διαφορετικους τροπους.
Darky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μετα το maintenance σε εναν ευρωπαικο server εξαφανίστηκε ολο το gear απο τους χαρακτηρες και εγινε και ενα μικρο rollback, 1-2 ωρες. Ελπιζω να το φτιαξουνε γρηγορα :/ Επαιξα μεχρι το level 20, δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο, βεβαια ειναι πολυ νωρις να κρινω. Τα talents δεν μου φαινονται και πολυ ενδιαφεροντα και οι επιλογες ειναι λιγες. Το gameplay ειναι ψιλοfun παντος. Το shop εχει καποια p2w items αλλα μπορεις να αγορασεις currency και με λεφτα παιχνιδιου και τσιμπας διαφορα bonus με τα login, αλλα και παλι οποιος πληρωσει εχει το οποιο πλεονεκτημα.
nucleus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Βασικά δεν έκανε maintenance.Είχαν πρόβλημα με το login οπότε έκαναν restart τον δεύτερο ευρωπαικό server τον Seadrift. O Segarro δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κανένα. Το κακό είναι ότι εμφανίστηκε data corruption από ότι κατάλαβα και αναγκαστήκανε να κάνουν rollback όχι 1-2 ωρών αλλά 1-2 ημερών. Οπότε εξαφανίστηκαν gear/items απο χαρακτήρες, levels, quest progression, gear/items από τα warehouse. Δώσανε compensation και σε αρκετούς τα αντικείμενα πίσω αν όχι κάποια τα περισσότερα. Επίσης δώσανε και ένα exp buff το οποίο όμως αν έκανες logout ή άλλαζες χαρακτήρα το έχανες (αυτό ήταν λίγο τραγικό). Ένα επιπλέον side effect που εμφανίστηκε ήταν ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα skills τους ακόμα και αν αγόραζαν όπλο από τους npcs. Αυτό μέχρι την στιγμή που βγήκα δεν το είχαν φτιάξει. Γενικά δεν ήταν και το καλύτερο πρώτο weekend μετά το launch. Πάντως υπήρχε support και devs online οπότε αυτό ήταν κάτι. Για περισσότερες πληροφορίες http://forums.deviliangame.com/forumdisplay.php?10-News-amp-Announcements&s=80ac98963c87506e7fb156f621f3fd8a Μετά το rollback o evoker μου ήταν level 10. Όταν βγήκα είχε πάει 42 . Προσωπικά δεν με επηρέασε και πολύ το rollback.
galanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 σα να άρχισα να βαριέμαι χαχαχαχαχααχχα Είδες? Εμένα κράτησε 10 λεπτά.... :ρ
Vapir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Είδες? Εμένα κράτησε 10 λεπτά.... :ρ δεν τραβάει το game , πιστεύω με τόσα που έχουμε παίξει αν ένας τίτλος πλέον δεν είναι AAA με καινοτομίες απλά ΔΕΝ.
galanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Bless online!μόνο.... Και το Black desert μουφα το βλέπω...
dNt^ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Guild: TankersServer: Seggaro Είμαστε 5-6 άτομα για την ώρα. Όποιος θέλει, μπορεί να κάνει apply. Δεν έχουμε κάποια απαίτηση από τα μέλη εκτός από το να βοηθούν, εάν μπορούν, στην οικονομία του guild. Τα μέλη με χαμηλότερα level θα βοηθηθούν
Vapir Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Guild: Tankers Server: Seggaro Είμαστε 5-6 άτομα για την ώρα. Όποιος θέλει, μπορεί να κάνει apply. Δεν έχουμε κάποια απαίτηση από τα μέλη εκτός από το να βοηθούν, εάν μπορούν, στην οικονομία του guild. Τα μέλη με χαμηλότερα level θα βοηθηθούν τι βλέπεις ? το παιχνίδι έχει endgame ?
nucleus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μερικά από τα instances έχουν δύο επιπλέον επίπεδα δυσκολίας Heroic Hell εκτός από το Normal. Τα 4 instances που έχουν Hell mode αποτελούν ένα μέρος από το endgame. Μετά έχεις επιπλέον 3 επίπεδα δυσκολίας στο Hell +0,+1,+2,+3. Τα παραπάνω instances δεν είναι καινούρια που ανοίγουν στο 52 που αποτελεί και το level cap. Τα έχεις επισκεφτεί και παλιότερα στο Normal και στο πλαίσιο του campaign mode. Η μόνη τους διαφορά είναι κάποιοι νέοι μηχανισμοί που έχουν. Μετά υπάρχει το Agony device. Θέλει εκτός από 150 resistance σε όλα τα elements που έχει (fire και poison αν θυμάμαι καλά) και συγκεκριμένο ilvl του χαρακτήρα. Οπότε μέχρι να πιάσεις το απαιτούμενο ilvl και τα resistances το "ξεχνάς". Και πως θα πιάσεις το ilvl? Κάνοντας non stop τα 4 instances που ανέφερα στην αρχή στο Hell mode.Τώρα το αν θα επιλέξεις +0 ή +1,+2,+3 αν θα κάνεις και τα 4 ή αν θα spamάρεις μόνο το ένα είναι δικιά σου επιλογή. Επίσης υπάρχουν dailies και challenges. 15 dailies την ημέρα με χρήσιμα rewards. Τα challenges είναι σταθερά και δεν αλλάζουν. Τα ολοκληρώνεις και παίρνεις πόντους. Με τους πόντους μπορείς να πάρεις επίσης κάποια items. Επίσης υπάρχει και το Abyssal tower στο Asperon. Περιλαμβάνει tiers με δέκα floors στο κάθε tier. Όσο ανεβαίνει το tier ανεβαίνει και το level και η δυσκολία των mobs. Μπορείς να το κάνεις μόνο μια φορά την ημέρα. Σε αυτό παίρνεις Abyssal Essence τα οποία κάνεις trade για accessories μόνο. Necklace,2 rings και 1 earring με 800 essence για το καθένα. Τέλος υπάρχει και pvp. Battlegrounds 3v3 και 20v20 σε devilian και non devilian form.
dNt^ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 τι βλέπεις ? το παιχνίδι έχει endgame ? Έχει endgame. Θέλει πολύ grinding το παιχνίδι, κάτι που σε αποζημιώνει για το πολύ γρήγορο level up. Όπως είπε και ο @nucleus, το παιχνίδι σου προσφέρει όλες αυτές τις "καινούργιες" δυνατότητες στο level 52. Κάποια επιπλέον πράγματα που πρέπει να κάνεις στο Level 52 είναι: 1) Τα artifacts. Μερικά items του Gear σου έχουν ένα slot στο οποίο μπαίνει το Artifact. Υπάρχουν 5 διαφορετικά artifacts και το κάθε ένα σου δίνει διαφορετικά Stats. Από επιπλέον Attack μέχρι Health. Για να τα αναβαθμίσεις, χρειάζεσαι 2 πράγματα. Gems και το κατάλληλο υλικό για να τα αναβαθμίσεις (υπάρχουν 2, τα Alon's Tears και τα Ael's Tears) Τα Gems τα μαζεύεις από Dungeons, Daily Quests κλπ. Τα Tears τα μαζεύεις είτε από το Store για το πρώτο (+ drops από Dungeons) είτε από το Marketplace για το 2ο (δηλαδή με κανονικά λεφτά/νομίζω και από τα challenges κάθε μέρα) Με το 2ο tear, η αναβάθμιση είναι μεγαλύτερη. 2) To proficiency Όταν φτάσεις το Level 52, η μπάρα του XP συνεχίζει να ανεβαίνει. Αυτό το XP μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις τα Stats σου. Πατώντας πάνω στο Profile σου και πάνω δεξιά στην 4η καρτέλα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να "ανέβεις" level και να πάρεις skill points. Τα skill points αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις διάφορα stats. Τα stats είναι από raw stats όπως intelligence/agility/strength μέχρι ποσοστιαία αύξηση σε gold drops ή λιγότερο threat (να μην κάνεις aggro τα mobs). Υπάρχουν πολλά stats και περνάνε από τον έναν character στον άλλον. Αν π.χ. έχεις έναν Mage και έναν Tank και βάλεις λιγότερο Threat στον Mage, θα έχεις λιγότερο Threat και στο Tank (κάτι που αυτομάτως κάνει πιο δύσκολη του δουλειά σου σαν Tank). Γενικά, είναι ωραίο το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά ήμουν περισσότερο των FPS και των MOBA. Είναι μια ωραία αλλαγή. 2
D4rkshadow Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το κατεβαζω να το δω και γω,απο περιεργια.Ελπιζω να ειναι κατι καλο
nucleus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Χμμ όντως ξέχασα τα Artifacts και το Proficiency. Επίσης πολυ σημαντικό. ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ WILD AZALEAS που σου πέφτουν. Θα τα χρειαστείς στο 52. Μην τα πουλήσεις σε κανένα auction house.Salvage μόνο τα μπλε items. Τα πράσινα sell στους npcs για silver. Προσωπικά αυτό που μου την σπάει είναι ότι δεν υπάρχει community. Instance matching αφού τελειώσει το run λέω πάντα "thanks for the party". Δεν έχω πάρει ουτε μια απάντηση. Το ίδιο και στο zone chat. Απόλυτη ησυχία. Λες και παίζεις single player game είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα