xaikman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, δεν βρισκω καποιο θεμα για αυτο το game και ειπα να ανοιξω ενα για καποιους που δεν το εχουν προσεξει και θα τους ενδιεφερε να παιξου. Προκειται για ενα mmo το οποιο εχει diablo - like combat αλλα ειναι ανοιχτου κοσμου ( με dungeons, raids, pvp κτλ). Ειναι free to play με cash shop, και ερχεται στην ευρωπη απο την TRION (rift, archage, trove). Βρισκεται στο headstart και απο σημερα το βραδυ θα ειναι ανοικτο σε ολους για κατεβασμα. 1
jim777 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το ξεκίνησα. Ευχάριστο και γρήγορο lvling. Δε ξέρω για endgame ακόμη αλλά θα το συνιστούσα στον κόσμο να του ρίξει μια ματιά. 7GB κατεύασμα είναι και σίγουρα έστω για κάποιες μέρες θα είναι fun. Στον Seggaro μπείτε που υπάρχει πιο πολύς κόσμος και ελληνικό guild.
xaikman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σε στυλακι Diablo 3 ειναι??? Στη μαχη μοιαζει αρκετα στο diablo 3,τα υπολοιπα στοιχεια ειναι σαν ολα τα αλλα open world mmorpg.
Vapir Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) και αν δεν κάνω λάθος έχει και pvp ε?το κατεβάζω τώρα, είχα παίξει κανα 20λεπτο beta Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από Vapir
galanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα μια. Φορά τριον όχι ευχαριστώ....
Vapir Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εχει βγει ηδη ή ειναι σε Beta ακομα? ναι έχει βγει , ωραίο είναι Δοκίμασα μια. Φορά τριον όχι ευχαριστώ.... δηλαδή πόσες ώρες έπαιξες?
xaikman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 χτες το βραδυ εγινε το επισημο release, οποτε οποιος θελει κατεβαζει και δοκιμαζει
Vapir Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 εγώ το δοκιμάζω για να δω endgame γιατι σε μερικά βίντεο που είδα μου άρεσε. Το gameplay είναι ευχάριστο και συγκεκριμένα evoker (σαν mage είναι) έχει πολύ γρήγορο gameplay. Μου κάνει εντύπωση η διαφορά με τα βίντεο που είχα δει κατα καιρούς.Στην αρχή κάτι μου έμοιαζε off που έπαιξα duelist ή warrior πως λέγεται , με range dps πάλι μου φαίνεται κομπλέ.έχει 10 man raids κλπ να δοκιμάσουμε κ νομίζω κ άλλα πραγματάκια
jim777 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ γρήγορο και σχετικά ευχάριστο lvling. Το παίζω πολύ casually από (Δευτέρα λόγω headstart) και ίσως χτυπήσω lvl cap το ΣΚ αν ασχοληθώ. Μ'αρέσει πολύ που σου επιτρέπει να κάνεις dungeons solo αν και λογικά πιο μετά τα groups θα είναι πιο απαραίτητα. Δεν είναι ΑΑΑ τίτλος οπότε κρατήστε μικρό καλάθι. Για παιχνίδι να φάτε κανά 50-100ωρο μια χαρά φαίνεται. 1
Arikado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θα ριξω και γω μια ματια να δω τι παιζει.μου κινησε την περιεργεια γιατι εχω δει σχετικα καλες κριτικες.
Arikado Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μολις το εβαλα!Το ονομα απο την Ελληνικη Guild?
jim777 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνεις αν θυμάμαι καλά ένα παλικάρι που λέγεται Sfinas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα