Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η native εφαρμογη και ειναι λογικο. Οταν πατας μια διευθυνση απο τις επαφες ανοιγει αυτη η εφαρμογη και οχι οι google οποτε λογικο το βρισκω. Παντως σε εμας εδω εχει ακομα προβληματα, δεν βρισκει διευθυνσεις, κανει λαθη στα νουμερα κλπ.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόσφατα έψαχνα διεύθυνση επί της Κηφισίας που ως γνωστόν τα νούμερα είναι ανακατεμένα, την έβαλα στο navi του αυτοκινήτου και με πήγε στο ύψος του Ψυχικού, καμία σχέση, το maps του iphone με πήγε παρακάτω στον κόμβο της Κατεχάκη και το Gmaps περίπου το ίδιο. Τελικά θυμήθηκα ότι είναι στο ύψος του President και το βρήκα μόνος. Συμπέρασμα: κανένας χάρτης δεν είναι καλός στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Φιλε billxl στο παραδειγμα που παραθετεις προφανως δεν εβαζες εσυ την περιοχη σωστα γιατι η Κηφισιας αλλαζει περιοχες (Μαρουσι Φιλοθεη Ψυχικο Αθηνα). Με τον ΤΚ βγαζεις ακρη ή με σωστη περιοχη. Σε τοσο μεγαλους και κεντρικους δρομους δυσκολο εως αδυνατον να κανει λαθος.

Δημοσ.

Ειμαι Apple fun αλλά η έρευνα νομίζω οτι δν βασίζεται σε παγκόσμια κλίμακα.. Ο λόγος που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κάποιος Apple Map είναι επειδή είναι build in και φυσικά default και όχι επιλέξιμο από τον χρήστη το τι θα βάλει ο ίδιος σαν map application.. Τα Apple maps είναι πολυ πίσω ακόμα και όχι μόνο από πρόσθετα application όπως το street view κτλπ.. Αλλά σε πολλές χώρες όπως και την δίκη μας δεν λειτουργεί σωστά.. Εάν αφήσουν τα maps να μπαίνουν default τα Google 80% των users θα χρησιμοποιούν google maps.. Οι υπόλοιποι θα είναι παππούδες π δν ξέρουν πως να το αλλάξουν :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...