Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτοί που έχουν τηλεοράσεις πχ SONY, χρησιμοποιούν 3 φορές περισσότερο, το τηλεκοντρόλ της SONY σε σχέση με τα τηλεκοντρόλ των άλλων κατασκευαστών...

• Like 8
Δημοσ.
Βασικά και γω για "σοβαρές" διαδρομές έχω αγοράσει την ευρωπαϊκή έκδοση του Navigon. :)

Το είχα αγοράσει πριν χρόνια. Πολύ αξιόπιστο αλλά με χαλάει που ζητάνε 14£ για live traffic.

Το εχει δοκιμάσει κανεις συγκριτικά με το gmaps για να πει εντυπώσεις ;

Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά τις 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες να βρουν οδό, γύρισα παραδοσιακά σε gmaps που ειδικά για Ελλάδα είναι κλάσεις καλύτεροι.

Δημοσ.

Σε λίγο θα μας πουν ότι οι κάτοχοι iPhone χρησιμοποιούν περισσότερο τον Safari σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο browser!

Αυτό και αν θα ήταν σοκ!

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη γίνεται να κατεβάσω και άλλους χάρτες στο iPhone ? Δεν το ήξερα ...

φυσικα μπορεις!

Δημοσ.

Συγγνώμη γίνεται να κατεβάσω και άλλους χάρτες στο iPhone ? Δεν το ήξερα ...

χαχαχα μην κανεις πλακα φιλε ... προφανως και μερικα εκατομμυρια χρηστες του ios δεν το εχουν παει χαμπαρι αυτο ... καθοτι μηλο να εχει το εργαλειο ...

προσοχη δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι >>>> αλλα ειναι παρα πολλοι ... σιγουρα και στο android ειναι περισσοτεροι αλλα δεν δινουν 800-900 για συσκευη 

Δημοσ.

Σε λίγο θα μας πουν ότι οι κάτοχοι iPhone χρησιμοποιούν περισσότερο τον Safari σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο browser!

Αυτό και αν θα ήταν σοκ!

για φαντασου ...

Δημοσ.

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας σε iphone μπορώ να πω πως αυτή τη στιγμή , ειδικά μετά την τελευταία αναβάθμιση ειδικά , οι χάρτες της google είναι κλάσης ανώτεροι από αυτούς τις apple .

Προσωπικά χρησιμοποιώ το sygic εντός 7 εκτός Ελλάδος το οποίο για μένα είναι το νούμερο 1 με συχνά updates και τρομερές λεπτομέριες. Στο google maps μου έκανε τεράστια εντύπωση πρόσφατα η ευκολία με την οποία κατάφερε να μου βρει και να με καθοδηγήσει με εξαιρετική ακρίβεια στο χάρτη στην μέση του πουθενά μια ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην επαρχία της οποίας είχα μόνο το όνομα ! 

Δημοσ.

Το 3d view των Apple maps παίζει στην Ελλάδα ;;

Για μένα το καλό θα είναι για όσους χρησιμοποιούν πλοήγηση με bluetooth να δέχεται το siri Ελληνικές φωνητικές εντολές, έτσι την ώρα που οδηγάς να μπορείς να δώσεις μια διεύθυνσή να στην βγάλει στα Google maps :P Χωρίς να χρειάζεται να αγγίξεις το smartphone.

Έψαχνα να βρω φωνητικές εντολές για Google maps πουθενά δεν βρήκα...

Πάντως σε Google maps κατά καιρούς έχω βρει αρκετά λάθη στο χάρτη. πχ να σου λέει να στρίψεις σε δρόμο που απαγορεύεται .

Δημοσ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους χάρτες της νόκια. Σε Ελλάδα και Ευρώπη, πεζός ή με αυτοκίνητο είναι άψογοι! :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...